Ambient on/off

Join the new world

 

[MK] Fehérorosz szerződés

Day 1,895, 08:02 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Üdvözletem!

A sikertelen Impeachment után folytatjuk tovább az eddig elkezdett munkánkat így örömmel jelenthetem hogy szerződést kötöttünk az eFehérorosszokal így hamarosan újra meglesz a szarvas régió. Alább a szerződést olvashatjátok.

1) A bérlés ideje

1.1) A bérlés kezdeti idejét Homelskaya elfoglalásának napjával kezdődik (Az előre felvázolt háborús terv szerint ez vagy 6. nap vége a másik verzió szerint pedig 3. nap vége)
1.2) A bérlés időtartama 2 hónap (59 nap) (például: január 28-tól Március 28-ig)

2) Fizetések

2.1) A bérlés hetente 5250 cc-be kerül, a kezdő időpont az 1.1-es pont szerint határozható meg.
2.2) A bér kifizetése mindig a hét végén történik majd. (például: a bér kezdete január 28, akkor a fizetések: február 4, 11, 18, 25-én és március 4, 11, 18, 25-én történnek majd)

3) A bérlés szabályai

A bérlés kezdetétől számítva (1.1) egyik félnek sem szabad támogatnia RWket a régióban, semmilyen formában sem. Amíg az 1.2-es pont szerint eMagyarország jogosult a régióra, minden RW ebben a régióban támogatható magyar részről, azonban Fehéroroszország részéről nem, vagy csak magyar oldalon. eMagyarország köteles a bérleti díjat pontosan fizetni a 2-es pont szerint.

4) A szerződés vége

4.1) eMagyarország visszaszolgáltatja a régióta bérlési idő lejárta után, ha a fentebb leírt pontok mindeggyike teljesült és a bérlési idő elérte az utolsó napot. Az ebben az esetben indított RW Homelskaya régióban eFehérorosz győzelemmel kell, hogy véget érjen, így felszabadítva a régiót.
4.2) A szerződés meghosszabbítható, ha mindkét fél egyezségre jut. Ebben az esetben az új, vagy a régi szerződést meg kell hosszabbítani a bérlési idő lejárta előtt 2 nappal. Ha ez nem történik meg, akkor a 4.1-es pont lép érvénybe.
4.3) eFehéroroszország beleegyezik ebbe a feltételbe: Ha a bérlési idő alatt eMagyaoroszág elveszíti Homelskaya régiót, akkor eFehéroroszország az eMagyar kormány kérésére NE-t ad eMagyarországra, majd így biztosítva majd a régió visszaadását. A háborúnak így kell majd kinéznie: timeline of the attacks.

5) Előre nem látott problémák

Mind két félnek jogában áll megfelelő döntést hozni előre nem tervezett események esetén. Az ilyen helyzetekben újabb tárgyalásokat kell kezdeményezni, azonban ezeknek nem szabad 10 napnál tovább tartaniuk.

Aláírták:
eMagyarország elnöke: dnw599
eMagyarország Külügyminisztere: Avalokitesvara

eFehéroroszország elnöke: Jahsis_killuminati
eFehéroroszország Külügyminisztere: green4x
[english version]
1) Time of renting
1.1) The beginning date of the rent is considered the day of conquering (and holding) Homelskaya (ex.: according to the first variant of war schedule it’ll be the end of day 6, according to the second variant it’ll be the end of the day 3)
1.2) The period of rent is 2 month (59 days) (ex.: for the beginning date from 28 of January, the end date is 28 of March)

2) Payments
2.1) The price of rent is 5250 cc for 1 week starting from the beginning of the rent (p. 1.1)
2.2) Payments provided at the end of each week starting from the beginning of the rent (ex.: considering the beginning date 28 of January payments should be provided 4, 11, 18, 25 of February, 4, 11, 18, 25 March).

3) Renting usage
From the beginning date (p. 1.1) of rent both sides are obliged not supporting unplanned RWs and don’t set the prio for such RWs and don’t provide supply for such RWs during the renting period (p. 1.2),except the cases of holding RWs in the region during the renting period (p. 1.2). Hungary will defend the region during the period of rent and will put prios and will supplying to defend the rented region. Belarus government cannot support RWs, cannot take prio or cannot supplying on Belarus side during the renting period, only on Hungarian side. Hungarian side are obliged to pay renting payments (p. 2) in time.

4) Ending of the contract
4.1) The Hungarian side undertakes to return Homelskaya region to Belarus in case all the rules described in contract were applied and the period of rent is closed (p. 1.2). Therefore RW started in Homelskaya after closing rent period should be lost by Hungarian side.
4.2) The contract of renting could be prolonged by reaching both sides agreement. A new version of the contract (or the old one) should be signed 2 days before the final date of renting (p. 1.2). In other case the contract loses it power according to p. 4.1.
4.3) Belarus agrees to the following condition: in case Hungary looses Homelskaya during rent period, then Belarus will put an NE on Hungary, when the Hungarian government asks them to do it. After the first battle, Hungary will attack Homelskaya just before the autoattack starts. The swap will look like: timeline of the attacks.

5) Possible contingencies
Both sides undertake the responsibility to take decisions on unexpected events efficiently. The period of such negotiations should not exceed 10 days beginning of the contingency happened.

Signed by:
Country President of Hungary: dnw599
Minister of Foreign Affairs of Hungary: Avalokitesvara

Country President of Belarus: Jahsis_killuminati
Minister of Foreign Affairs of Belarus: green4x
 

Comments

Ungolim Pontius the Knight
Ungolim Pontius the Knight Day 1,895, 08:04

Hát igen, az impeachment után azért csak illik csinálni valamit : D

dnw599
dnw599 Day 1,895, 08:05

Signed!

Green4x
Green4x Day 1,895, 08:05

Signed

MoFA of Belarus

Avalokitesvara
Avalokitesvara Day 1,895, 08:07

Signed

Jahsis_killuminati
Jahsis_killuminati Day 1,895, 08:07

Signed

CP of Belarus

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,895, 08:11

végre kiadtátok. \o/

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,895, 08:13

fizetunk?ingyen kaptuk fel evre anno...

GregoryG
GregoryG Day 1,895, 08:52

Signed
Gray Eminance of Hungary

Mac Baslac
Mac Baslac Day 1,895, 09:06

Signed
The Unknown Soldier of Hungary

Nouvion
Nouvion Day 1,895, 09:30

Sok minden nincs szabályozva (pl a bérlet után ki fizeti a visszakerülés költségeit, a magyar kormány köteles-e seregtagokat fehérorosz oldalra küldeni, avagy csak tűrni az ott indított rw-t), egyéb dolog felett meg nagylelkűen elsiklik (mi van, ha 10 nap után nincs megegyezés, a fél hétre jár-e fél bérleti díj).

TechSeal
TechSeal Day 1,895, 11:56

Nem okoskodni szeretnék mert nem ismerem a háttért a dolognak de nem fizetünk egy kicsit sokat? (Szlovákoktól nem lett volna olcsóbb vagy Moldávoktól esetleg valami ukrán területért?)

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,895, 12:07

En penzt kertem azert toluk hogy ne toroljuk el oket. Most meg fizetunk.

MyNameWasIllegal_5963056
MyNameWasIllegal_5963056 Day 1,895, 13:23

nem hazudtoltátok meg önmagatokat, nem csak szimplán károsítjátok meg az országot, hanem duplán.

persze örüljünk, hogy nem azt írjátok, hogy fizetünk Kenyának azért, hogy a kenyaiak ne töröljék el eMagyarországot.

Alexandross
Alexandross Day 1,895, 13:30

Ez kib@szott sok érte, Ernstnek igaza van.

guest8495
guest8495 Day 1,895, 13:41

szerintem béreljük ki az ukrán területeket is!

GÁTmaxx

Lupus domini
Lupus domini Day 1,895, 14:32

FIGHT FOR FREE SOUTH AFRICA !!!

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/37999

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 1,895, 16:08

Ernst +1
Most komolyan, 1 hete elosztogattatok a GATnak 1 adag zsetont, aztán sírtatok, hogy nincs semmi a kasszában, most meg őrületes mennyiségű pénzért bérlitek azt az 1 áldott régiót. Utána számolt a drága gazd.min. társaság h mennyi a bevétel ebből a bérlésből ha átlaggal számolunk..? Az 1etlen norm. dolog ami ebben a ciklusban a javatokra írható az a kongatörlések, bár azt is meg kellett cifrázni rendesen, de legalább összejött...
Gyenge volt ez a hónap. Remélem ICS összeszedettebb lesz a köv. ciklusban és fele annyi hülye döntést hoz hirtelenjében!

hadaved
hadaved Day 1,896, 00:29

Ernst +2
am meg béreljük ki az eredeti régióinkat is!

rRonin
rRonin Day 1,896, 00:47

Ernst +3
főleg mivel erővel is elvehető lett volna avagy más szomszédos baráti országtól bérelhető / cserélhető...

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,896, 02:52

nem ismerem a tárgyalási előzményeket ebben az ügyben, de pár dolgot azért jegyezzünk meg a kormány védelmében:
- a belaruszok kötöttek lengyel és spanyol MPP-ket az utóbbi időben. Gondolom pont azért, hogy jobb helyzetbe kerüljenek, ha majd egyszer meg kell újítani a szerződést velünk. Sajnos így a közvetlen támadás esélye lecsökkent, mert kiütöttük volna a lengyel és a spanyol MPP-t. Persze ettől meg lehet lépni, csak lehettek volna káros következményei. Ha úgy vesszük, akkor csak a kieső MPP-iket térítjük meg nekik az első hónapban.
- sehonnan sem lehetett volna beszerezni ingyen. mind a szlovákoknak, mind a moldávoknak kellett volna fizetni, ráadásul a közös MPP-k ott még nagyobb problémát jelentenének. Az osztrákoktól lehetne talán megszerezni ingyen, de ahhoz meg eltörölve kéne tartani őket szinte teljesen. A románoktól is lehetne erővel, de azt meg két napnál tovább úgysem tudnánk tartani és a megvédésére a bérleti díjnál jóval többet kellene költeni.

kinagbo
kinagbo Day 1,896, 06:25

"a belaruszok kötöttek lengyel és spanyol MPP-ket az utóbbi időben. Gondolom pont azért, hogy jobb helyzetbe kerüljenek, ha majd egyszer meg kell újítani a szerződést velünk"
Arra meg senki se gondolt, hogy talán az ellenséggel nem kéne a szöviknek mpp-t kötni? 😃 Holnap majd ki akar az ukránokkal mpp-t kötni, csak hogyha megint kellene, nehezebb legyen eltörölni őket. (gondolom ehhez konga kéne nekik, hogy legyen pénz is rá, de Homlesskaja után...)
Ezzel a jópofizással közelebb kerültünk az oroszokhoz és tőlük az olajhoz? Ha ez sem, akkor...

Peter Palus
Peter Palus Day 1,896, 06:40

Jók vagytok , mint egy nagyhatalom , olyan ez a bérlet a fehéroroszok szempontjából , amúgy az oroszoknak is lenne szarvasuk , meg olajuk is , essünk már nekik , mutyi rw-k helyett...
Ja és Ernst +1
Illetve
Unsigned
Lord of the Sun

disznocska
disznocska Day 1,896, 07:58

milyen fain szövetségeseink vannak, ha a gyarmat-országunkkal kötnek mpp-t....

Levi Kay
Levi Kay Day 1,896, 08:12

A lengyelek meg a spanyolok (es ezzel a TWO) b@szta el, a kormany meg csak a leheto legtobbet probalta kihozni belole. Amugy sztem is tul draga, a feheroroszok egyertelmu nyertesei az ugynek.

Recsek
Recsek Day 1,896, 08:57

MTZ traktort kapunk-e cserébe?

Unsigned
mert ez nagyon menő

Eheslo
Eheslo Day 1,896, 11:24

Ez egy halom fos.
Méltó hozzátok jetikkel NAP-ot mutyizó, haveroknak pénzt kiutalgató mocskokhoz.

Avarus
Avarus Day 1,896, 14:09

Kb. 47250 cc-nek felel meg a kifizetendő összeg...Számoljuk ezt ki huf-ban. 1 ember átlagos kéthavi bére (10 huf/nap) 630 ebből - 1.5 huf/nap adó tehát a kéthavi nettó bér: 535,5. Vagyis 47250 huf 88 ember kéthavi nettó bérének felel meg. Ha az adó szempontjából elemezzük ki a dolgot,akkor 500 ember kéthavi béradója = 47250 huf... Elnézést kérek azért,ha valamit félreszámoltam!

sorihun
sorihun Day 1,896, 21:56

kell az impics! ilyen egy elmököt... mindjárt a lehető legtöbb bonusz lesz, román, ukrán konga nem lett.. pfejj.. Dunába vele!

Garmacor
Garmacor Day 1,897, 01:10

Keheslo ez halovány volt : ) Fogy a lelkesedésed ? : )

anti.raj.unit
anti.raj.unit Day 1,897, 01:54

itt lassan mindenki MPP-t köt mindenkivel 🙂 mindenki területet bérel mindenkitől, aztán a Q7es tankot felváltja a Q7es vattacukor, amit majd szépen odaajándékozunk egymásnak 🙂 (^o^)_b
ö píszfül endd brájter fjúcsör

x d x m
x d x m Day 1,900, 23:26

/me like it

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.