Ambient on/off

Join the new world

 

[MK]Dnipro, ukrán kongresszus

Day 1,948, 13:00 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Honfitársaim!

Az elmúlt egy hét viszonylag eseménytelenül telt, már ami a háborús modult illeti. Lezárult az oroszokkal a területcsere-hadműveletünk, amelynek keretében szert tettünk az olaj bónuszt nyújtó North Caucasus régióra, amellyel nyersanyagaink száma 9-re emelkedett. Nagyon más esemény nem is történt a héten eMagyarország hadi helyzetével kapcsolatban.

Viszont a következő néhány nap, a mait is ideértve, kemény lesz. Ahogy az lenni szokott, a kongresszusi választások közeledtével az ukránoknak mindig van egy-két keményebb próbálkozása, hogy hosszú idő után végre szabadon tudjanak parlamenti választásokat tartani. Nekünk elemi érdekünk, hogy ebben megakadályozzuk őket, ugyanis gyakorlatilag az összes bónuszunk az ukrán területek lététől és biztonságától függ. Márpedig ha egyszer hozzájutnak az országgyűlésükhöz, akkor azonnal ki tudják majd utalni az államkasszájukból a hosszú idő alatt oda beragadt tekintélyes összeget. Ez pedig nyilván jelentősen megnehezítené a régiók megtartását.

Éppen ezért kell most Dniprora fókuszálni. Kicsit bealudtunk eddig, de még nem késő felébredni és megfordítani az állást. Az ukránok keményen tankolnak, de elméletileg jó koordinációval és odaadással tartani tudjuk őket.

Ehhez viszont az kell, hogy például Lower Austriában ne üssünk. Teljesen mindegy a régió, ha megmarad megmarad, ha elvesztjük elvesztjük, nem függ tőle semmi. Minden egyes oda bevitt sebzés kukába dobottnak számít. North Caucasus szintén biztosítva van, ugyanis az oroszok betartják a megállapodást és nem harcolnak a felkelésben, így minden kört simán nyerünk.

Még egy RW van, ami igényel némi figyelmet, az a fehérorosz, név szerint Homelskaya. Itt is némileg bealudtunk, de nagyon "vékonyak" a kötelek, azaz nagyon kevés sebzés van bent így egy-két ember kajás körével meg tudja fordítani helyenként az állást, szinte minden divízióban. Azért figyeljünk oda!

A következő napok feladata tehát az ukrán kongresszus eltörlése lesz! Amennyiben felszabadulna egy terület, úgy azonnal adjuk majd az NE-t rájuk.

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar
kommunikációs miniszter
 

Comments

random stranger
random stranger Day 1,948, 13:07

"Az elmúlt egy hét viszonylag eseménytelenül telt."

Melyik filmet nézed? 🙂

Tankred Orfeusz
Tankred Orfeusz Day 1,948, 13:07

"Az elmúlt egy hét viszonylag eseménytelenül telt."

???

Fronteira suI
Fronteira suI Day 1,948, 13:12

:DDD Rá kell jonnom folyamatosan , h a "diplomata kormány" más játékot játszik:))

Bator Tintanyul
Bator Tintanyul Day 1,948, 13:37

A zsoldkassza kiuritese teljesen termeszetes! Mint XVI. Lajos, aki 1789 julius 14. en ennyit irt a naplojaba: Semmi!

Kaliharan
Kaliharan Day 1,950, 10:59

Rien.

ThomasT
ThomasT Day 1,948, 14:08

Az elnökkel mi van? Játszik még egyáltalán?

GregoryG
GregoryG Day 1,948, 14:16

Igen játszik.

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,948, 14:10

Nyugaton a helyzet változatlan - ez jutott eszembe. Aki olvasta, tudja.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,948, 14:13

Lehet, hogy félreértésre ad okot a fogalmazás, de több dologból lehet következtetni a valós mondanivalóra: 1. az egész cikk a hadügyi dolgokról szól, 2. warfare analysis szekcióban került kiadásra, nem political debatesben, 3. a cikk címe is utal, hogy itt elsősorban hadi dolgokra fogok utalni.

Azaz összefoglalva: az eseménytelenséget a hadügyi modulra értettem. Az egyéb, belpolitikai jellegű dolgokat más közlönyökben, cikkekben kitárgyalta a tisztelt lakosság. Én úgy tudom a hunyadi ügyben volt külön HK kiadva, amiben leírt mindent a HM. Szükségtelennek tartottam még 5 cikkben ugyanazt leírni.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,948, 14:19

De a további félreértések elkerülése végett átírtam a kérdéses mondatot.

Tomjohnson
Tomjohnson Day 1,948, 14:52

mondjon le!

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,948, 14:37

ha az ukrán rw fontosabb mint a többi, akkor miert nem kapott nagyobb prioritást?

es nem a zsold miatt kérdem, hanem a koordináció miatt.

Y a s h a
Y a s h a Day 1,948, 16:13

Nos, szokás szerint))

1mpossible ua
1mpossible ua Day 1,949, 06:02

Слава Україні!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.