Ambient on/off

Join the new world

 

[MFD] Tack till alla som röstade MFD!

Day 1,894, 11:55 Published in Sweden Sweden by JeguljaM
Igår var det riksdagsval, och eftersom att det gick så bra och MFD fick oväntat mycket stöd så kände jag att det skulle sitta fint med en tackartikel.


Military Feminism Dicatorship

Kongressen
Våra kandidater som kom in i riksdagen är:

Enenra
Alfons Haschberg
Maze87
Krikon10
Lobbanet II
My Pride

15 % av riksdagenGuldet!
Enligt omröstning i vårt privata forum har vi beslutat att varje kongressledamot som representerar MFD i riksdagen ska donera 2 av sina 5 riksdagsguld till Asgard Vikings, då vi är ett militärt parti som stödjer nybörjare. Guldet växlas till SEK för att sedan kunna köpa Q7 vapen som delas ut till nybörjare. Detta är ett nytt projekt som vi i MFD är väldigt stolta över.

Enenra has transferred 5 Gold to your account
Krikon10 has transferred 2 Gold to your account.
Alfons Haschberg has transferred 2 Gold to your account.
Lobbanet II has transferred 5 Gold to your account.
Maze87 has transferred 5 Gold to your account.
My Pride has transferred 2 Gold to your account.
Är du en driven spelare?
Vill du testa något nytt? Bli politiker, eller om du redan är, utvecklas? Vi i MFD ger gärna nya spelare eller spelare som vill utvecklas stöd, detta kan vara i form av att sitta i riksdagen, eller rent av svara på dina frågor. Eller en dag partiledare eller till och med president? Du sätter gränserna! Tveka inte att skicka ett PM till mig så vi vet att du är intresserad.
Har du ingen aning vad jag pratar om? Det är okej! Skicka ett pm till mig så svarar jag på alla dina frågor!

Kommande Presidentval
MFD har valt att stödja mig, Alfons Haschberg till presidentvalet. Alfons kandiderade även förra presidentvalet och kom 2a i valet med 22.19 % av rösterna. MFD hoppas på ett spännande val!

Stort TACK
Igår fick MFD 55 röster, vilket är ett nytt rekord i ett riksdagsval. Jag och partiet vill tacka alla som röstade och visade sitt stöd för Military Feminism Dictatorship igår. Nu får vi chansen att representera er som vill se ett starkare militärt Sverige samt fokus på nybörjare ännu en månad.

(っ◕‿◕)っ HUG DA PANDA! ♥♥(✿◠‿◠)♥♥

Alfons Haschberg - Partiledare - MFD
 

Comments

Slapface
Slapface Day 1,894, 12:02

Im still missing the kittehs 😕

JeguljaM
JeguljaM Day 1,894, 12:09

Pandas is enough! (っ◕‿◕)っ

Enenra
Enenra Day 1,894, 12:10

o9

nutty fox
nutty fox Day 1,894, 13:09

Grattis!

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,894, 14:20

Enenra has transferred 2 Gold to your account
Krikon10 has transferred 2 Gold to your account.
Alfons Haschberg has transferred 2 Gold to your account.
Lobbanet II has transferred 5 Gold to your account.

Lol = 11g something must be wrong here 😮

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,894, 14:20

Skickar 5 imorgon iaf 😉

Enenra
Enenra Day 1,894, 14:58

Alfons har inte skickat ngt då det är hans acc 😛 Ska också skicka 3 extra g imon 🙂

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,894, 15:39

grattis och bra att dom som sitter i kongressen delar med sig av guldet för att helheten ska bli starkare

Fabrice Axe
Fabrice Axe Day 1,895, 02:18

Grattis till er!

Chrisimos
Chrisimos Day 1,895, 02:27

V

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,895, 03:08

Hur kommer det sig att ni fortsätter kandidera med utländska spelare och låter de komma in i kongressen?

Slapface
Slapface Day 1,895, 03:23

NG already started flaming and QQing not surpised that WOlf did it tho, hes a huge racist in his town ^-^ racist Wolf Heinrich von ass-wipe

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 03:28

Wolf: vi trodde bara att vi skulle få in 4 kandidater. Jag kan inte ta bort spelare från listan som partiledare. Och kunde inte blockera dem för ingen annan ställde upp, och trodde inte vi skulle få så oväntat många röster. Och sen är det inget fel med att låta folk med utländsk bakgrund kandidera, NG har en dansk i sin kongress och andra danskar kandidera tror jag. Danmark är inte med i Asgard. Ens ursprung betyder ingenting. Se framåt.

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,895, 03:54

My Pride är flaggad som en PTOare då han inte följt de regler som riksdagen/regering har satt upp om hur man hanterar CS ansökningar. Jag tycker det är direkt oansvarigt att ni inte tog in fler som kunde blocka honom alternativt vände er till andra partiet för att få hjälp.

Och jag skriver inte för att börja kasta någon skit mellan partier så lägg ner snackat och skylla ifrån sig på andra partier. Här är det ens eget ansvar allt som räknas. Jag skiter fullständigt i om det nu är MFD eller NG som bryter mot reglerna, båda bör isf straffas.

Slapface
Slapface Day 1,895, 04:02

Jag flagga din mamma som en hälsofara men myndigheterna gjorde inget åt det, Schiter i vem du flaggar som PTO bara för att ni i NG vill förstöra spelet för alla och forsätta med era rasistiska angrep all over.
Kasta skit på andra partier är allt NG kan göra soppor är om

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 04:28

Isåfall är alla i hela Sverige PTOare. Speciellt du som attackerat och rånat Sverige. Den som är utan synd ska kasta den första stenen eller hur va de nu?

NG tog in dansken Slagter i riksdagen. Vad är ditt argument? Att DK varit allierade? Fine, det var MKD med när vi var med i ONE. Var inte så fientlig.

Jo du kastar skit på MFD annars hade du inte gått ut med de offentligt. Så bara lägg ner.

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,895, 04:36

Att skylla på att andra gör det gör det inte mindre fel. Alfons, en dag kommer du leda det här landet, se till att vara redo och lär dig ta ansvar för egna misstag.

Jag gömmer inte mitt förflutna, alla vet vem jag är och vad jag gjort. Jag skyller inte på andra så som du gör hela tiden så fort konstruktiv kritik kommer åt ditt håll.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 04:56

Nej det va därför jag avsluta med "se framåt"

Ser det inte som ett misstag, å skulle det vara ett misstag är MFD mer än kapabla att ta hand om "problemet" ensamma.

Har redan sagt åt My Pride att inte acceptera någon. Gör han det får han väl samma konsekvenser som stifler. Du ville att folk skulle ge dig en chans. Döm då inte i förväg.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,895, 06:17

Ge han en chans vem vet det kan kanske vara bra med lite utländsk blod i kongressen . Jag tror du Alfons kommer sköta det som uppstår på ett bra sätt. Du har stor erfarenhet av spelet och vet hur du ska hantera saker. Det är inte många som så stor erfarenhet som dig i spelt Alfons och jag tycker du är en av dom bästa spelare som esverige har. Du styr upp strider på ett jätte bra vis och du har stor politisk erfarenhet. Alla kommer göra misstag i politiken men det är vad du gör av dina misstag som räknas i slutändan.

Jag tror du kommer bli en bra ledare för esverige en dag

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 07:27

Bra med utlänningar i kongressen? Hur naiv får man egentligen vara?

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,895, 07:41

Det är ju inte bara MFD som har det NG har ju som alfons säger slagter är ju med han oxå . Så jag tycker vi ger dom en chans. gjort är gjort så då är det bara att blicka framåt. kanske kommer något gott utav det

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 07:55

Det är skillnad på folk som är kända i communityt och random makedonier. Löst folk ska petas bort från listorna.

Slapface
Slapface Day 1,895, 08:27

MR_W NG släppte in 2 britter i riksdagen för cirka ett år sedan, de var inte kända i evärlden, far och fly

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 08:31

Jag hör inte till NG Slapface, och har inte släppt in några utlänningar i riksdagen. Så jag kan gott kräva att ingen annan ska göra det heller.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 08:39

@Mr_W:

Så alla ska vara och göra som du? Isåfall skillnad för att ni har valt att se dem som random Makedonier utan att sträcka ut en öppen hand till dem med ett inslag av tolerans. Hur blev slagter känd i communityt då? Jo genom att slå för Sverige och blev accepterad. Såna som du som valt att inte ge vår ledamot en chans, bara för att de råkar vara från en annan plats. Därför är han bara känd i en liten liten del av Sverige. Nu är han i riksdagen idag, å då e de bättre och göra de bästa av situationen ISTÄLLET för att få honom att inte känna sig välkommen. Vet du varför folk blir brottslingar irl? Främst fattigdom och andra saker men även utanförskap i samhället! Så det är 100 grr bättre att vara tacksam att han vill jobba för Sverige istället för att få honom att känna sig ovälkommen. Jag STÅR för att ge alla en chans. Både nybörjare, folk som vill ha en ny chans, och folk som har en annan nationalitet men som vill jobba för Sverige. Vill du stoppa mig och gå 2 steg tillbaka i samhällsutvecklingen, välkommen att kuppa MFD. Självklart är det en risk att låta väldigt många med annan nationalitet ha höga positioner men nu är fallet inte så. MFD got the situation under control. Hade alla tänkt likadant hade Sverige inte utvecklats. Olika diverse system som har blivit inspirerade utifrån Sveriges gränser tex irc-order hade inte funnits. Irc-order kanske inte är ett bra exempel men du förstår säkert. Grejen är den att vi lär oss av varandra och vi måste uppmuntra nytänkande! Och ja ibland kommer det utifrån.

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 08:44

Alfons, ingen behöver göra som jag, men jag har rätt att säga vad jag tycker. Blanda inte in irl i spelet, blir bara skit av sådant.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 09:01

Ingen behöver göra som du men du kan gott kräva de? Du har rätt att yttra din åsikt lika mycket som någon annan därför kan du inte kräva att de ska tycka och göra som du ju. Jag hade kunnat använda erepubliktermer istället för brottsling men principen är den samma.

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 09:03

Vill du börja diskutera semantik? Du gör som du vill, och tar konsekvenserna av det.

Kain Propan
Kain Propan Day 1,895, 09:14

@Slapface

Att de var okända är helt enkelt inte sant och det vet du självklart om men jag skriver detta ändå så alla andra som inte vet om det får den rätta bilden och inte den du redigerat för att passa din egen agenda.

UK på den tiden var allierad med Sverige och då deras land blev wipat gick eSveriges president ut i en artikel och bjöd in dem till Sverige som en fristad så de kunde fortsätta få bonusar osv trots att de var wipade.

En av de britterna som enligt dig inte är känd i eVärlden har varit både MoFA, vCP och CP i UK, förmodligen fler saker. Han har även varit SC för ONE och suttit med i ONE HQ ett flertalet gånger.
Den andre var även han känd då han suttit på en lång rad olika regeringspositioner i UK, bl.a. MoFA osv.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,895, 10:14

Haha personligen Kain så bryr jag mig inte om någon är kronsprins av England, massa lösa utnämningar och utmärkelser gör inte att jag ser upp till någon och därav inte heller skulle jag minnas denna.

Mr_W verkar vara en (2-clicker?) (gammal) spelare som vill in å ryta lite, därför kan jag erbjuda honom att vara med i MFD och ställa upp i kongress om han nu har så mycket emot att 1/6 av våra riksdagsledamöter inte är av svenskt ursprung. Han har suttit innan och gjort bra ifrån sig vi tar ansvar för honom.

Slapface
Slapface Day 1,895, 10:34

Stifler är känd över hela javla balkan schiten, britterna kanske kände till dom men inte vi, period

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,895, 11:47

Haha, nej tack Maze87. För min del handlar det helt enkelt om att jag vill påminna folk om att det här är en princip som vi måste hålla fast vid om vi ska överleva som en eNation, vi har ett kollektivt intresse att bevaka. Jag har inga problem med att det innebär att det är så gott som omöjligt för utlänningar att ta sig in.

James Banana
James Banana Day 1,895, 12:12

Lol

JeguljaM
JeguljaM Day 1,895, 12:16

+1

Werewolf MKD
Werewolf MKD Day 1,895, 16:18

My Pride has transferred 2 Gold to your account. o//

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.