Ambient on/off

Join the new world

 

[MeDzeLi] Çerçis.Topulli për PRESIDENT!

Day 1,871, 18:50 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by MeDzeLi

Të ndëruara MOTRA, të ndëruar VËLLEZËR, bashkëluftëtarë, shokë, miq!

Party OF ETHNIC ALBANIA ka vendosur që zyrtatisht ta mbështes kandidatureën e CERCIS.TOPULLI-t (KLITONI92) për PRESIDENT te ardhshëm te shqipëris, me shpresë që ta heq monotonin e zgjedhjeve për CP , te cilet gjatë kohe dalin nga PARTITE e CAKTUARA!
Kjo mbeshtetje nga PEA do jet një mbështetje SERIOZE për REVOLUCIONARET , edhe ma serioze se zgjedhjet PARLAMENTARE!
Ky vendim për ta mbështetur KLITONI92, erdhi pas një bisede te GJATË me REVOLUCIONARËT, dhe erdheëm në perfundim se ketë muaj KLTIONI92 me të vërtet meriton të jet president per muajin e ardhshëm!Jo vetem anetaret e PEA-s, por të gjithë qytetarët e eShqipërisë i ftojë që ta votojnë KLITONIN92 për PRESIDENT, tek e fundit le t’i shohim aftësit e një presidentit të një partie tjetër.


Vini RE : Shumë e njerëz e kuptojn se nqse një parti mbështet një kandidat për PRESIDENT, automatikisht kundërkandidati bëhet ARMIK!
JO,JO përkundrazi LABERN është djal i zoti , dhe ne ia dimë fort mirë aftësitë e tijë, por ja që këto janë prioritetet tona politike dhe në fund vendosëm për KLITONI92 🙂

Gjithësesi suksese kundërkandidatëve!Ndihmat për anëtarët e PEA's : Alkiko për USHQIM
i PARTISV + Shout : Klitoni92 për CP
http://www.erepublik.com/sq/article/-2187247/1/20
 

Comments

MeDzeLi
MeDzeLi Day 1,871, 18:51

╔╦╗─╔╦╗─────╔╗
║╔╬╗╠╣╚╦═╦═╦╬╣
║╚╣╚╣║╔╣╬║║║║║
╚╩╩═╩╩═╩═╩╩═╩╝
╔═╗────╔═╦═╗
║╬╠═╦╦╗║╔╣╬║
║╔╣╩╣╔╝║╚╣╔╝
╚╝╚═╩╝─╚═╩╝

Soldier 1995
Soldier 1995 Day 1,871, 19:04

V+ ╔╦╗─╔╦╗─────╔╗
║╔╬╗╠╣╚╦═╦═╦╬╣
║╚╣╚╣║╔╣╬║║║║║
╚╩╩═╩╩═╩═╩╩═╩╝
╔═╗────╔═╦═╗
║╬╠═╦╦╗║╔╣╬║
║╔╣╩╣╔╝║╚╣╔╝
╚╝╚═╩╝─╚═╩╝

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,871, 19:05

┌─... ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐◯
│▒│▒|▒│▒│
┌ ┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│◯
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
◯└┐MI apoyo desde eArgentina para MeDzeli 🙂

MeDzeLi
MeDzeLi Day 1,871, 19:30

@ Profeta ERIC @ o7

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,871, 20:07

Un simple ciudadano 🙂

Rorschach C
Rorschach C Day 1,871, 22:50

v

illegal name002
illegal name002 Day 1,872, 04:17

rrofsha une 😃

Erlindi
Erlindi Day 1,872, 06:16

Me vjen keq por e kini shum veshtir ta fiton esht Labern aty

Lapraksi
Lapraksi Day 1,872, 06:49

╔╦╗─╔╦╗─────╔╗
║╔╬╗╠╣╚╦═╦═╦╬╣
║╚╣╚╣║╔╣╬║║║║║
╚╩╩═╩╩═╩═╩╩═╩╝
╔═╗────╔═╦═╗
║╬╠═╦╦╗║╔╣╬║
║╔╣╩╣╔╝║╚╣╔╝
╚╝╚═╩╝─╚═╩╝

albanian boss
albanian boss Day 1,872, 07:21

une jam kunder kesaj sepse ti do propozoje LABERN

H.R.M
H.R.M Day 1,872, 08:25

Rrnoft gjilani1233, i lartedituri dhe i fuqishmi.
Ja mme nefund gjilani1233 ne dispozicion te eShqipnise...

"MOS MENONI, GJILANIN1233 VOTONI"

AqifPasha
AqifPasha Day 1,872, 13:24

Vote

DonCurtis
DonCurtis Day 1,873, 17:39

TURP O NJEREZ. Sidomos Cerciz Topullit.
Sme besohet qe nje here kam perkrahur partine tuaj. Asnjeher ne historine e eShqiperise nuk jane blere vota ne zgjedhje, ose te pakten nuk jane pranuar fyromsa qe tvotojn per ju. Turp lilo, cerciz e tgjith ata qe kan pranuar shtetesi te huaja per te blere vota!

Catatumbo
Catatumbo Day 1,873, 17:39

Shiqoni kand e keni mbeshtet per president te nderuar : http://prntscr.com/o9lek

Njeriu qe thirri armiqt tan me votu per te.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.