[ME] Tutorial updatat la zi

Day 1,084, 15:43 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei

Dragi romani,
Pentru incepatori, Ministerul Educatiei doreste sa va prezinte primii pasi pe care trebuie sa-i urmati in eRepublik.

Dupa cum imi dau seama tocmai ai trecut déjà de pasul acesta, dar totusi l-am inclus in tutorial si nu o sa insist asupra acestui aspect.

Pasul 1


Pasul 2
Cauti un loc de munca


Click pe sageata de la skill level si alegem level 1 Apprentice
Este important sa alegeti o firma de level mic la inceput (q1 ,adica o singura stea), deoarece consuma mai putin wellness.Nu va lasati pacaliti de salariu ca este mai mare la cele de q5 , q4 ,q3 ,q2 deoarece salariul nu acopera wellnessul pierdut.Wellnessul este consumat in functie de numarul de stele al companiei.
Dupa ce alegeti firma respectiva click pe butonul apply.


Pasul 3
Mergi la munca

Alegi un booster, este recomandat sa nu folosesti gold la munca
Sa lucrati intotdeauna cu booster 0 gold , nu are sens sa va stricati goldul.Mai bine il pastrati pentru a va achizitiona o casa.


Pasul 4
Dupa ce iti apare rezultatul muncii, iti apare si un buton de trimitere pe terenul de antrenament. Nu trebuie sa va irositi goldul nici pe Train nu este mare diferenta intre train-ul cu gold si cel fara.

La fel ca si la WORK, trebuie sa alegi un booster si incepi antrenamentul


Pasul 5
Dupa munca si rasplata (REWARD)

Dupa ce primesti REWARDu (10 puncte work skills, 1 strength, 1 EP)

Pasul 6
Daca ai muncit, te-ai antrenat, ai primit recompensa este timpul sa mergi si la lupta. Nu este recomandat sa lupti daca ai nivel sub 12-13 pentru ca o sa ai damage foarte mic, si nu o sa poti sa-ti recuperezi wellness deoarece salariul tau nu o sa fie suficient de ridicat.(Pentru recuperare wellness, vezi mai jos in articol)


Din lista aceasta alegi lupta in care vrei sa intri. In lista apar luptele tarii tale, cat si luptele aliatiilor.


si intrii direct pe front. Aici nu trebuie decat sa dai FIGHTIn acest modul militar veti observa cateva modificari :
-toate armele (tanks , rifles ,helicopters, artillery) au acelasi damage si vor fi egale din punct de vedere al timpului de productiei.
-o batalie poate dura acum intre 16 si 30 de ore deoarece lupta este impartita in 15 batalii mici. In primul rand partea care castiga 8 victorii va castiga lupta (o mica batalie dureaza 2 ore).
-nu vei putea alege adversarul , el va fi generat aleatoriu.

La fiecare lupta pierzi 10 puncte wellness si dai damage in functie de strength si puterea armei.

Cum poti sa recuperezi wellness?
In primul rand ai un buton pe prima pagina chiar sub wellness, BUY FOOD(in cazul in care nu ai paine in inventory) sau EAT FOOD (daca ai paine in inventar)
Daca nu ai paine in inventar, dai click pe butonul BUY FOOD si te trimite direct la “magazine” unde iti arata o lista cu painea de cea mai slaba calitate care iti da doar 2 puncte wellness/bucata. In primul rand de sus iti arata painea cea mai ieftina. Tot acolo ai si o casuta in care tastezi numarul de painii pe care vrei sa le cumperi si dai BUY. Apoi nu trebuie decat sa dai pe butonul EAT FOOD din stanga paginii. La fiecare click o sa consumi o paine si o sa-ti creasca wellness in functie de painea pe care ai cumparat-o.

pentru orice intrebare va stam la dispozitie!

gavrilb, grasutu, ndrei