[ME] Sfaturi pentru jucatori si Raport Scoala de Aviatie - Saptamana 3

Day 4,134, 00:01 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei
Salutari din inaltul cerului!

Fond muzical recomandat: Into the Fire

Pentru ca activitatea media a Scolii de Aviatie este gazduita de Ziarul Ministerului Educatiei, vom incepe reamintind cateva sfaturi pentru elevi, utile oricarui jucator:


1. Work, Train for ground, Fight in air battles!

2. Ne straduim sa indeplinim Daily Order (Ordinul Zilnic), de preferinta la air, dar nu ratam DO daca nu gasim batalia perfecta! Batoanele sunt bune, piesele de bazooka pot fi folosite pt DO la ground (ca sa salvam energy - 1hit / kill) sau pentru medaliile de Freedom Fighter si Mercenary.

3. Pastram goldul pentru promotii de case permanente, upgrade train centre, contract cu Lana sau batoane.

4. Pastram batoanele energizante - cu cat avem rank mai mare, cu atat ne ajuta mai mult.

5. Toate ordinele se refera la lupte cu food fights - nu ardem batoane! Daca primim ordin in deplasare dar vedem ca nu avem destule Food Fights ca sa facem diferenta, stam cuminti si asteptam batalia urmatoare. Daca avem nevoie de bilete sau fonduri pentru deplasare, solicitam.

6. Daca avem dubii in legatura cu regulile, jocul, modulul economic, politic, media sau de ce parte luptam, intrebam 🙂 Se vor gasi persoane care au trecut deja prin problema si au sfaturi utile.

7. In general, daca ne lipseste ceva, spunem. Se vor gasi solutii, oameni carora le mai prisoseste cate ceva, fonduri, etc.

8. Merita vanate bataliile epice la inceputul saptamanii pentru cresterea in recuperarea energy/6min si alte recompense, dar daca nu aveti cel putin power pack NU MERITA SA ARDETI BATOANE! Hiturile la air se pot recupera in restul saptamanii.

9. Avem intotdeauna activata casa q1 decontata de SA. Casa q2 ar fi urmatoarea prioritate.

10. In bataliile aeriene se lupta fara arme (cu mana libera), nu cumparati arme pana la noi evaluari si ordine.

11. Nu merita sa activati acceleratoare daca nu e batalie ultra-mega-importanta si adversarul lupta cu acceleratoare sau ne domina numeric. Daca avem acceleratoare le pastram tocmai pentru aceste ocazii.

12. Punem pe monetary market 5000cc la 0.002gold (sau cat avem disponibil; a se verifica pretul pietii in prealabil) si nu ne mai atingem de ei. La 10 zile exista posibilitatea de a obtine 10 gold la un curs foarte bun. Daca expira fara sa primim goldul… n-am avut noroc. Reluam procedura.

13. Nu are sens sa ne mutam resedinta intre orase cu acelasi statut - preferam Towns pe teritoriul eRO, nu neaparat in core (regiuni romanesti RL). Oriunde am ales deja sa avem holdingurile, firmele raman pe loc, nu se muta. Eventual cereti sfatul inainte de schimbarea Resedintei, decizia trebuie luata in cunostinta de cauza. Cum ne alegem Resedinta

14. Ordinea corecta de upgrade la Train Centre este:
(1)[Weights Room (Free)] - q4 (full)
(2)[Climbing Center (0.19Gold)] - q4 (full)
(4)[Special Forces Center (1.79Gold)] - q4 (full)
(3)[Shooting Range (0.89Gold)] - q4 (full)
Contractul -90% merita luat numai cand aveti toate centrele la maxim. Pentru a verifica cand merita luat orice fel de contract (50% sau 90😵 folosim calculatorul: https://erepublik.tools/en/military/training-calculator

Sau http://ereptools.info/train

Un ghid pentru aviatori - in limba engleza - vom relua temele discutate aici pe parcursul saptamanilor viitoare.

Va rugam sa ne propuneti subiecte de discutie si sa adresati intrebari in comentarii. Ne vom stradui sa venim cu raspunsuri si clarificari in cel mai scurt timp.Asa cum am promis, revenim cu Raportul Saptamanal (al treilea) si anunturi administrative legate de Scoala de Aviatie.

Ne bucuram nespus ca avem printre elevi membri a 17 Unitati Militare: Acvila, BraveHearts Romania, Brothers in Arms, Dacia Immortalis, Fortele Aeriene Romane, Fortele Armate Revolutionare, Garda Nationala, Garda de Fier eLAM, Gryphon Power Soldiers, Haiducii, HAVOC OPS, Legiunea Umbrelor, Soimii Carpatilor, Soimii Patriei, Templierii, Vanatorii de Munte si Vulturul Negru.
In decursul saptamanii cu nr. 3 ni s-au alaturat BogdanVB, Slevin07, Nikalez, SBI90, Costi1986 si burebistalone - le spunem bun venit si il adaugam la prieteni 🙂

Lexutza s-a alaturat Echipei de coordonare ( Cerescu, Bebita999, Cristu ).
Limita de inscriere - level 200 - a fost deja eliminata. De asemenea, datorita sprijinului extraordinar din partea comunitatii si rezultatelor obtinute - mentionam aici si faptul ca limita destinatarilor intr-un mesaj eRep e de 50 de jucatori - numarul disponibil de locuri in clasa creste la 60 de elevi ce vor fi impartiti dupa cum urmeaza:

Grupa A (Azure Team): Absolventi (Wing commander+) si elevi cu elite bonus (lvl 100+)
Indeplinesc toate obligativitatile programului (7DO si… sper sa vedem muuult ma mult de 210 air kills in dreptul unui azure!)
Cerinte suplimentare: Minim doua prezente in Activitatile saptamanale sau Bataliile importante la ordin anuntate pe chat si in mesajul comun / saptamana. Odata cu atingerea rank-ului de Wing Commander elevii pastreaza integral bonusurile si drepturile oferite de Scoala atata timp cat participa la activitatile acesteia.Grupa B (Blue Team): foarte tinerii elevi, level 28 - 50:
Cerinte adaptate: 6 DO si 210 air kills - acceptat fara penalizari;
Bonusuri suplimentare: Primesc la inceputul saptamanii q5 tickets pentru deplasari si paine + bilete suplimentar, oricand cer.Puteti avea o imagine cuprinzatoare a activitatii Scolii de Aviatie in a treia saptamana aruncand o privire in Catalog, tab-ul Saptamana 3. Aici puteti cunoaste elevii, aveti ocazia de a vedea distributia si valoarea bonusurilor, prezenta pe chat, la activitati si batalii importante, valoarea bonusurilor obtinute in Saptamana 3.

Multumim colegului Bebita999 pentru Raportul Militar pentru saptamana 3!

Am decis ca niciun elev nu primeste penalizari in prima sa saptamana de scoala. Dupa perioada de acomodare, insa, vom scobori sfintele reguli din pod si nu vor exista scuze pentru neindeplinirea DO si 210 air kills saptamanale. Precum am anuntat, doua saptamani consecutive fara aceste cerinte indeplinite duc la excluderea din program. Din pacate, andreisc a decis sa paraseasca jocul. Il asteptam sa se inscrie din nou daca revine. Elevii care isi anunta perioadele de inactivitate nu vor primi penalizari, toti stim ca RL are prioritate.


Prin urmare, asteptam cu nerabdare noi inscrieri!

Completam Scoala de Aviatie - nick, ID, air rank, conform indicatiilor din formular.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO incepe in fiecare zi de marti.


Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cu un sfat, avertisment sau vorba buna, comandantilor care au asigurat regimente si DO in air battles, celor care urmaresc chatul si raspund intrebarilor elevilor, tuturor celor care au ales sa doneze alocatia pentru casa q1 colegilor care au mai multa nevoie, tinerilor aviatori care au facut donatii de paine pentru colegi!
Lista sponsorilor si sumele adunate din donatii au crescut intr-un ritm care ne aminteste de zilele cele mai frumoase ale erepublik, cand subiectul principal era retentia tinerilor jucatori si grija pentru dezvoltarea lor! Multumim, Nicolae Crefelean pentru imaginea cu micul aviator ~(^-^)~
Suntem recunoscatori si in acelasi timp responsabilizati de increderea si sprijinul dvs.!
o7 mariust1, ghishae, sorinradu, slevin07, Black Panther, SUB. ZERO, vladb, nemuritoruuul, B.U.R.U., SabreHawk, PMihai, priviticerul numa praz si… va stiti, va stim… o7

Multumim tuturor “batranilor” care s-au lasat cicaliti, dar au facut posibil acest proiect. Ne bucuram ca sunteti in continuare alaturi de noi, pe chat sau in mesaje, cu sfaturi bune si lamuriri pentru cei mai mici! o7 Multumim BNR pentru sprijinul constant!

Va multumim si uram mult succes tuturor tinerilor aviatori!

Pe cerul nostru, numai prieteni!

In numele Echipei,
Alina V si Georgica.