[ME] Scoala de Aviatie - Raport - O luna de la Decolare

Day 4,140, 12:11 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei
Salutari din inaltul cerului!

Fond muzical recomandat:

Pentru ca activitatea media a Scolii de Aviatie este gazduita de Ziarul Ministerului Educatiei, va rugam sa ne propuneti subiecte de discutie si sa adresati intrebari in comentarii. Ne vom stradui sa venim cu raspunsuri si clarificari in cel mai scurt timp.

Asa cum am promis, revenim cu cel de al patrulea Raport Saptamanal, la o luna de la inaugurarea Scolii de Aviatie.

Ne bucuram nespus ca avem printre elevi membri a 17 Unitati Militare: Acvila, BraveHearts Romania, Brothers in Arms, Dacia Immortalis, Fortele Aeriene Romane, Fortele Armate Revolutionare, Garda Nationala, Garda de Fier eLAM, Gryphon Power Soldiers, Haiducii, HAVOC OPS, Legiunea Umbrelor, Soimii Carpatilor, Soimii Patriei, Templierii, Vanatorii de Munte si Vulturul Negru.
In decursul saptamanii cu nr. 4 ni s-au alaturat tu26dor, LivFlo, searchie si carloss22 - le uram bun venit si ii adaugam la prieteni 🙂

Bonusurile saptamanale se trimit marti seara / miercuri (cel tarziu) ca donatii din partea Echipei de coordonare (Organizatia Ministerul Educatiei, Lexutza, Cerescu, Bebita999, Cristu, Alina V sau Georgica.) si va rugam sa le acceptati - ne veti scuti de screen shot-uri suplimentare 🙂

Limita de inscriere - level 200 - a fost deja eliminata. De asemenea, datorita sprijinului extraordinar din partea comunitatii si rezultatelor obtinute - mentionam aici si faptul ca limita destinatarilor intr-un mesaj eRep e de 50 de jucatori - numarul disponibil de locuri in clasa creste la 60 de elevi ce vor fi impartiti dupa cum urmeaza:

Grupa A (Azure Team): Absolventi (Wing commander+) si elevi cu elite bonus (lvl 100+)
Indeplinesc toate obligativitatile programului (7DO si… sper sa vedem muuult ma mult de 210 air kills in dreptul unui azure!)
Cerinte suplimentare: Minim doua prezente in Activitatile saptamanale sau Bataliile importante la ordin anuntate pe chat si in mesajul comun / saptamana. Odata cu atingerea rank-ului de Wing Commander elevii pastreaza integral bonusurile si drepturile oferite de Scoala atata timp cat participa la activitatile acesteia.

Grupa B (Blue Team): foarte tinerii elevi, level 28 - 50:
Cerinte adaptate: 6 DO si 210 air kills - acceptat fara penalizari;
Bonusuri suplimentare: Primesc la inceputul saptamanii q5 tickets pentru deplasari si paine + bilete suplimentar, oricand cer.

Puteti avea o imagine cuprinzatoare a activitatii Scolii de Aviatie in cea de a patra saptamana aruncand o privire in Catalog, tab-ul Saptamana 4. Aici puteti cunoaste elevii, aveti ocazia de a vedea distributia si valoarea bonusurilor, prezenta pe chat, la activitati si batalii importante, valoarea bonusurilor obtinute in Saptamana 4.

Exact! Am implinit o luna de activitate 😃
Exista un bonus special pentru patru saptamani consecutive de DO si 210 air kills. Dintre cei 35 de elevi care au decolat cu noi in prima zi de scoala, 32 au indeplinit ambele criterii in fiecare saptamana si am decis ca premiul anuntat (1000cc +5000 energy) sa devina 1000cc + contravaloare casa q1. Vom acorda acelasi bonus pe masura ce noii inscrisi vor implini cele 4 saptamani regulamentare si, pe parcursul lunii ce vine, ne vom gandi ce surprize pregatim pentru aviatorii dedicati in cea de a doua luna.

Multumim , Bebita999 pentru Raportul Militar pentru saptamana 4!

Am decis ca niciun elev nu primeste penalizari in prima sa saptamana de scoala. Dupa perioada de acomodare, insa, vom scobori sfintele reguli din pod si nu vor exista scuze pentru neindeplinirea DO si 210 air kills saptamanale. Precum am anuntat, doua saptamani consecutive fara aceste cerinte indeplinite duc la excluderea din program.
Din pacate, Ungurul si Husky nu au reusit sa lupte suficient la air sau sa stranga suficiente Daily Orders pe parcursul ultimelor doua saptamani. Ii asteptam sa se inscrie din nou cand vor fi mai decisi sa lupte in batalii aeriene. E posibil sa fie si o problema de comunicare sau de alegere a momentului. Speram ca fiecare jucator care a citit articolele a putut alege cateva sfaturi utile ce pot fi aplicate in dezvoltarea contului personal.
Elevii care isi anunta perioadele de inactivitate nu vor primi penalizari, toti stim ca RL are prioritate.


Prin urmare, asteptam cu nerabdare noi inscrieri!

Completam Scoala de Aviatie - nick, ID, air rank, conform indicatiilor din formular.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO incepe in fiecare zi de marti.


Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cu un sfat, avertisment sau vorba buna, comandantilor care au asigurat regimente si DO in air battles, celor care urmaresc chatul si raspund intrebarilor elevilor, tuturor celor care au ales sa doneze alocatia pentru casa q1 colegilor care au mai multa nevoie, tinerilor aviatori care au facut donatii de paine pentru colegi!
Lista sponsorilor si sumele adunate din donatii au crescut intr-un ritm care ne aminteste de zilele cele mai frumoase ale erepublik, cand subiectul principal era retentia tinerilor jucatori si grija pentru dezvoltarea lor! Suntem recunoscatori si in acelasi timp responsabilizati de increderea si sprijinul dvs.!
o7 mariust1, ghishae, sorinradu, slevin07, Black Panther, SUB. ZERO, vladb, nemuritoruuul, B.U.R.U., SabreHawk, PMihai, priviticerul numa praz si… va stiti, va stim… o7

Multumim tuturor “batranilor” care s-au lasat cicaliti, dar au facut posibil acest proiect. Ne bucuram ca sunteti in continuare alaturi de noi, pe chat sau in mesaje, cu sfaturi bune si lamuriri pentru cei mai mici! o7
~(^-^)~ Nicolae Crefelean
Multumim BNR pentru sprijinul constant!

Va multumim si uram mult succes tuturor tinerilor aviatori!

Pe cerul nostru, numai prieteni!

In numele Echipei,
Alina V si Georgica.