[ME] Raport Scoala de Aviatie - Saptamana 5

Day 4,147, 05:39 Published in Romania Romania by Ministerul EducatieiSalutari din inaltul cerului!

Fond muzical recomandat:

Pentru ca activitatea media a Scolii de Aviatie este gazduita de Ziarul Ministerului Educatiei, va rugam sa ne propuneti subiecte de discutie si sa adresati intrebari in comentarii. Ne vom stradui sa venim cu raspunsuri si clarificari in cel mai scurt timp.

Asa cum am promis, revenim cu cel de al cincilea Raport Saptamanal.

Ne bucuram nespus ca avem printre elevi membri a 18 Unitati Militare: Acvila, BraveHearts Romania, Brothers in Arms, Dacia Immortalis, Fortele Aeriene Romane, Fortele Armate Revolutionare, Garda Nationala, Garda de Fier eLAM, Gryphon Power Soldiers, Haiducii, HAVOC OPS, Legiunea Umbrelor, Romania Unita, Soimii Carpatilor, Soimii Patriei, Templierii, Vanatorii de Munte si Vulturul Negru.
In decursul saptamanii cu nr. 5 ni s-au alaturat Sebasus, brouvi - da, Tiranul invata sa zboare 😃, Galaxy2100 si Ungurul aflat la prima reinscriere - le uram bun venit si ii adaugam la prieteni 🙂

Bonusurile saptamanale se trimit marti seara / miercuri (cel tarziu) ca donatii din partea Echipei de coordonare (Organizatia Ministerul Educatiei, Lexutza, Cerescu, Bebita999, Cristu, Alina V sau Georgica.) si va rugam sa le acceptati - ne veti scuti de screen shot-uri suplimentare 🙂

Limita de inscriere - level 200 - a fost deja eliminata. De asemenea, datorita sprijinului extraordinar din partea comunitatii si rezultatelor obtinute - mentionam aici si faptul ca limita destinatarilor intr-un mesaj eRep e de 50 de jucatori - numarul disponibil de locuri in clasa creste la 60 de elevi ce vor fi impartiti dupa cum urmeaza:

Grupa A (Azure Team): Absolventi (Wing commander+) si elevi cu elite bonus (lvl 100+)
Indeplinesc toate obligativitatile programului (7DO si… sper sa vedem muuult ma mult de 210 air kills in dreptul unui azure!)
Cerinte suplimentare: Minim doua prezente in Activitatile saptamanale sau Bataliile importante la ordin anuntate pe chat si in mesajul comun / saptamana. Odata cu atingerea rank-ului de Wing Commander elevii pastreaza integral bonusurile si drepturile oferite de Scoala atata timp cat participa la activitatile acesteia.
Odata cu atingerea rank-ului de Wing Commander, bonusurile de Rank-up se solicita in Legendary Aviators of eRomania insotit de screen shot care sa contina data eRepublik si noul rank. Momentan se primesc numai bonusurile din partea BNR.

Grupa B (Blue Team): foarte tinerii elevi, level 28 - 50:
Cerinte adaptate: 6 DO si 210 air kills - acceptat fara penalizari; Elevii noi vor incepe prin a face parte din mesajul Blue Team. Ii incurajam sa adreseze intrebari legate de joc si de program pentru o cat mai rapida acomodare.
Bonusuri suplimentare: Primesc la inceputul saptamanii q5 tickets pentru deplasari si paine + bilete suplimentar, oricand cer.

Puteti avea o imagine cuprinzatoare a activitatii Scolii de Aviatie in cea de a cincea saptamana aruncand o privire in Catalog, tab-ul Saptamana 5. Aici puteti cunoaste elevii, aveti ocazia de a vedea distributia si valoarea bonusurilor, prezenta pe chat, la activitati si batalii importante, valoarea bonusurilor obtinute in Saptamana 5.

Pentru ca veni vorba de Catalog, saptamana aceasta vom incerca sa ne imprietenim cu tabelul - poate fi un instrument util 🙂
Precum observam, in partea de jos exista diverse tab-uri (Excel sheets), accesibile pentru vizionare oricui are link-ul.Form Responses 1 contine raspunsurile la chestionarul de inscriere. Codul de culori (alb / verde / albastru / portocaliu / alb…) reprezinta saptamana inscrierii.Form Responses 2 contine raspunsurile la chestionarul Rank-up, prin care elevii scolii anunta evenimentele: expira casa q1, rank-up la air si batalii la ordin. Membrii echipei verifica aceste raspunsuri si actioneaza in consecinta: trimit decont casa, trec lupta la ordin in tabelul cu saptamana in desfasurare sau inregistreaza bonusul de rank-up.Saptamana 6 (aflata in desfasurare) prezinta lista completa cu elevii inscrisi. Imediat dupa exista tab-ul cu Lupte la Ordin, unde aveti lista cu data si link-ul bataliilor. Daca ati ratacit screen shotul facut dupa o lupta la ordin, puteti intra oricand pe link-ul bataliei pentru a il reface. Asa cum stim, daca nu va aflati in primii 50 de luptatori din top, prezenta in batalie este vizibila numai jucatorului cu pricina.

Observati ca exista
- marcajul verde pentru cei care anunta perioadele de inactivitate, pentru a evita penalizarile;
- marcajul visiniu deschis pentru cei care nu au indeplinit 7 DO in saptamana precedenta;
- marcajul visiniu pentru cine nu a indeplinit 7 DO si a avut mai putin de 210 air kills in saptamana precedenta. Doua saptamani consecutive fara 210 kills la air duc la excluderea din Scoala. Consideram ca Plato ne pedepseste suficient daca nu facem DO zilnic.
- culoarea saptamanii inscrierii ca fond pentru nick;
- bleu (albastru deschis) pentru elevii cu elite bonus in coloanele de level si rank.
Urmatoarele coloane contorizeaza drepturile fiecarui elev: 7000 energy, decont casa q1 si bonusuri conform activitatii desfasurate.
Mai precis, bonusurile sunt: Rank-up / Prezenta in Top 100 kills / Prezenta la Actiuni Saptamanale (Group Strikes) organizate de scoala si anuntate in prealabil in mesaje si pe chatul telegram / Prezenta in batalii importante la ordin - anuntate in mesaj si pe chat / bonusuri chat pentru cei prezenti pe Telegram (in general sunt sume in cc care acopera deplasarile, in functie de numarul de lupte la ordin. Tot aici adaugam contravaloarea in cc a painii pentru cei care nu au loc in inventar luni seara) / Bonus in cc pentru numar de kills in batalii aeriene - rezulta in urma scanarii saptamanale, limita maxima este de 2000cc pe moment pentru cei mai activi aviatori, fiecare elev primind o suma proportionala cu numarul de inamici doborati.Astfel arata Catalogul unei saptamani incheiate - observati in partea de sus suma bonusurilor pe care le primiti in cc la sfarsitul saptamanii.

Exista un bonus special pentru patru saptamani consecutive de DO si 210 air kills. Dintre cei 7 elevi care au decolat cu noi pentru prima data in a doua saptamana de scoala, 5 au indeplinit ambele criterii in fiecare saptamana si am decis ca premiul anuntat (1000cc +5000 energy) sa devina 1000cc + contravaloare casa q1. Vom acorda acelasi bonus pe masura ce noii inscrisi vor implini cele 4 saptamani regulamentare si, pe parcursul lunii ce vine, ne vom gandi ce surprize pregatim pentru aviatorii dedicati in cea de a doua luna.

Multumim, Bebita999 pentru datele statistice pentru saptamana 5!

Am decis ca niciun elev nu primeste penalizari in prima sa saptamana de scoala. Dupa perioada de acomodare, insa, vom scobori sfintele reguli din pod si nu vor exista scuze pentru neindeplinirea DO si 210 air kills saptamanale. Precum am anuntat, doua saptamani consecutive fara aceste cerinte indeplinite duc la excluderea din program.

Elevii care isi anunta perioadele de inactivitate nu vor primi penalizari, toti stim ca RL are prioritate.


Prin urmare, asteptam cu nerabdare noi inscrieri!

Completam Scoala de Aviatie - nick, ID, air rank, conform indicatiilor din formular.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO incepe in fiecare zi de marti.


Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cu un sfat, avertisment sau vorba buna, comandantilor care au asigurat regimente si DO in air battles, celor care urmaresc chatul si raspund intrebarilor elevilor, tuturor celor care au ales sa doneze alocatia pentru casa q1 colegilor care au mai multa nevoie, tinerilor aviatori care au facut donatii de paine pentru colegi!
Lista sponsorilor si sumele adunate din donatii au crescut intr-un ritm care ne aminteste de zilele cele mai frumoase ale erepublik, cand subiectul principal era retentia tinerilor jucatori si grija pentru dezvoltarea lor! Suntem recunoscatori si in acelasi timp responsabilizati de increderea si sprijinul dvs.!
o7 mariust1, ghishae, sorinradu, slevin07, Black Panther, SUB. ZERO, vladb, nemuritoruuul, B.U.R.U., SabreHawk, PMihai, priviticerul numa praz, visator si… va stiti, va stim… o7

Multumim tuturor “batranilor” care s-au lasat cicaliti, dar au facut posibil acest proiect. Ne bucuram ca sunteti in continuare alaturi de noi, pe chat sau in mesaje, cu sfaturi bune si lamuriri pentru cei mai mici! o7
~(^-^)~ Nicolae Crefelean
Multumim BNR pentru sprijinul constant!

Va multumim si uram mult succes tuturor tinerilor aviatori!

Pe cerul nostru, numai prieteni!

In numele Echipei,
Alina V si Georgica.