Állami mutyi leleplezve

Day 4,800, 06:07 Published in Hungary Hungary by Defender of Ascalon

Break nyúz.....
...........

Állami mutyi leleplezve


Zene: Iron Maiden - Fear of The Dark
(azért nem beágyazva, hogy tartsunk egy kis tipográfiai egyensúlyt)

Csak kevesen tudták, de most végre...

Igen.
Most végre kiderült.
Amit régóta tudnak már néhányan. Az igaz kevesek.

Tegnap, vérlázító módon, titokban, a magyar médiában étel,- és fegyverosztást hirdettek meg. Szűk körben, hogy senki ne tudjon róla.
Az elnök.
Az a játékos, aki korábban többször is titokban, saját készletéből, vagy elnökként osztott.
Ismétlem, titokban.

Mutyiznak, kirázólag (vagy kizárólag) annak érdekében, hogy a játékosok éhen haljanak, éhezzenek. És szomjazzanak is. Azért szoroz/oszt, hogy még éhesebb legyen minden magyar, ezzel igyekszik tönkretenni, úgymond, kivéreztetni a magyar közösséget. Hova tovább fegyvert is oszt! Amivel lehet ütni! Micsoda melléfogás, hát nem tudja ő, hogy nem szabad ütni, az csak az ellenségnek használ? Hát nem tudja, hogy az egyetlen eszköz az ellenség ellen, ha bojkottálunk mindent?

Szerencsére, csak a barátai, rokonai, fake-jei jelentkeztek ellátmányért - ezzel tökéletesen meg is bukott az ármány. A bojkott győz, él, és élni fog!

Hanem aztán, ha még ez nem lett volna elég... amiről én tudok, és most már más is, aki esetleg tegnap nem tudta volna, bizony, a Kárpát Dandár parancsnoka, Joz76 külön is felhívta a figyelmet erre a titkos mutyira. A század kiemelt falfelületén. Bumm - összeállt a mesterterv, háhá, megvagytok, jó madarak! íme hát a háttérhatalom, amely mindenkit kizárva csakis saját érdekkörének akar kedvezni.

Sőt... bárcsak itt vége lenne... de hogyan is lehetne vége??? Ugye?

Ma reggel, titkos támaszpontjukon, amerre a kurta farkú malac sem tour de mi a francé', a magyar országfal egy eldugott szegletében mire vetemedtek? A pécsi csatát üttették, és nem is akárhogyan ám, hanem nyíltan azt sugallva, hogy a játékosok a kapott ellátmányt bátran üssék el a harcmezőn.

Most talán a kedves Olvasó azt hiszi, hogy itt véget ért a mutyi.
DE NEM!
Ugyanis, mint olvasható: "A top 50 sebzok kozt (magyar) UTOLAG EXTRA adag fegyvert osztunk ki!!!". Ezt merészelte valaki kiírni. Így. Mutyiban! A csata vége előtt 7 (mínusz epic) körrel, tehát, amikor rajtuk kívül már senkinek nem volt módja ütni. Ravasz!

Mit is lehetne erre mondani - vérlázító.
Ahelyett, hogy ülnénk és semmit nem csinálnánk, legfeljebb titkos megbeszélések alapján az országfalon code-priókat olvasnánk. Ahelyett.
Keserű könnyek mossák arcunk, vigasztalan, sötét idők ezek, én mondom.

(a képen Heroine és Wasssdorong - nem hivatalos fotó)
Hol a söröm?!
(igen, a cikk abszurd és kvázi groteszk)
DoA