Ambient on/off

Join the new world

 

[LitoCP #3] По средата на екшъна

Day 1,921, 11:26 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria


СЛУЧИ СЕ! НАЙ–СЕТНЕ ЗАГУБИХМЕ БИТКА (против волята си)!!!Вече бях започнал да си мисля, че не можем да загубим битка, когато сме решени и подготвени. От края на ноември не бяхме спрели да мачкаме и гърци, и турци. Не просто влязохме в "забранената гора", но и ги изгонихме от там. Капка по капка вир - казват хората. Два месеца след началото на кампанията вече бяхме с три сигурни оръжейни бонуса и още един, който щеше да дойде до дни. Тук обаче, може би, забравихме едно нещо: нашето преселване на юг донесе сериозни сътресения на македонските ни братя:
Дори имаше шанс да останат без конгрес 🙂 Въпреки това те нито се оплакаха, нито хленчеха за каквото и да било. Биха се мъжки и превзеха Гърция отново!

Февруари месец ролите се обърнаха: ние дадохме път на Македония през Турция и Иран и останахме сами срещу две от най-силните страни в играта. Две седмици по-късно макетата вече имат за столица Дубай и заедно с Русия водят още по-тежка кампания срещу Иран (всеизвестни ни за красивите цени; няма да крия, че дори българи се биха за Иран срещу Русия..).

Въпреки това, ние имахме реалния шанс да оставим Турция без конгрес (нещо, което се е случвало само веднъж!). Няма да крия, че бяхме победени в директна битка (въпреки че се наливаше стабилно в две еднакво важни кампании). Но няма и да пропусна да спомена, че се бихме лъвски и безспир! Получихме огромна помощ от съюзниците си, за която им благодарим!! Ние, като нация в реалния живот, нямаме тази финансова възможност, с която разполагат южните ни съседки; да не споменавам и протестите, на които половината ни еНаселение присъства в продължение на изминалата седмица. Доволен съм от духа, който показахме сутринта и следобеда. Съжалявам, че загубихме, но, хей - това е просто игра -
днес губиш, утре печелиш.

Какво следва - времето ще покаже. Офертата на Плато за вафли вече изтече - днес ги източихме до голяма степен. Най-много още ден два и ще се върнем отново към скуката, а.к.а. да си печелим всяка битка с най-много 1-2 по-сериозни рунда 🙂До тук със стратегията. Ще отделя малко думи и за организацията. За сега основният начин за комуникация с отрядите е масово ЛС с командири и капитани на по-големите такива (които се съгласиха да участват в подобно). Дали действа, могат само те да кажат, следващата седмица ще се опитаме да съберем тяхното мнение.

Но има много играчи, които не сте в подобни отряди. За това от днес в ИРК канала #bg-army има бот, чрез който може да се види абсолютно актуално прио (КоД показва само битката, но не казва, дали има нужда да се бие в съответния момент). До няколко дни ще се пусне и бонус опцията на бота:
на всеки два часа ще избира един играч в канала, който в последствие ще получи награда пет танка (само задето е стоял в ИРК канал 😃). Повече информация ще има от вестника на МВ тези дни.Шанс да оставим турците без конгрес все още има. Нека не се предаваме!

Ще завърша обръщанието с напомнянето, че връщаме Ал Бахах на саудитите с цел да имат Парламент.

Лито Втори,
президент на еБългария
 

Comments

AquariusSG
AquariusSG Day 1,921, 11:41

о7

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,921, 11:41

о7

bakalin
bakalin Day 1,921, 11:42

Искаме си Лито Топката!!!
.
Презита не щем.
.
ТОПКАТА, ТОПКАТА!!

Artiomov33
Artiomov33 Day 1,921, 13:41

нееееее,имаме си ЛИТО с топките...

Artiomov33
Artiomov33 Day 1,921, 13:43

ЛИто-ти си избран от нас и до сега оправдаваш гласовете о7

angky
angky Day 1,921, 11:43

fourthMAXX

Spidercho
Spidercho Day 1,921, 11:45

o7

Jaurys
Jaurys Day 1,921, 11:45

o7

TimBim
TimBim Day 1,921, 11:54

Люси пита дали има нещо за Радо...

etljo stnov
etljo stnov Day 1,921, 11:57

о7

Pycko Day 1,921, 12:36

Comment deleted

dia761
dia761 Day 1,921, 15:13

o7

humbled
humbled Day 1,921, 16:58

Недей така, остави ги да наближат столицата ни, че съм понасъбрал някоя и друга ракета, а не ми се гърми в тъпи битки.

о7

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,922, 02:21

Мачкаме всичко живо, Браво Лито

Jorgihnio III
Jorgihnio III Day 1,922, 02:49

Ебати скуката.. При тези битки и международно положение, даже аз мога да стана президент.. 😁

Imoenbg1
Imoenbg1 Day 1,922, 04:25

Какво мачкаме? Някакви обяснения за размазването в спечелено въстание?????

Доста семпло, очакваме оставки на всички, които допуснаха подобен ЕПИЦ фейл.....

GameOverForMe
GameOverForMe Day 1,922, 04:32

"Шанс да оставим турците без конгрес все още има. Нека не се предаваме!" - Тук бих се съгласил, ако на следващия ден видя статия от рода: Елфа и Мр.Кодер убиха 8 пъти Турция! 🙂

lioshi
lioshi Day 1,922, 04:43

първо не сте писали на всички по-силни отряди, второ заповедите в irc са неактуални и трето никф отчет не виждам за сега..

Krum III
Krum III Day 1,922, 07:49

Лито, изискваше мъжество да си признаеш собствената грешка, че сменяше приоритетите през 2-3 часа и така и не се съсредоточихме върху въпросното въстание, когато трябваше да го вземем. При резултат 73 за нас, ти смени приото и го върна чак след като видяхме, че шанс за спечелване няма. Ти се надяваше то да се спечели само, но не отчете, че имаше промоции, турците бяха заплашени да останат без конгрес и беше логично да танкират повече,а гърците да ни натиснат.

Valentin Krastev
Valentin Krastev Day 1,922, 08:48

не знам кое е по-голям фейл - загубата на въстанието или това обръщение ...

Bironion
Bironion Day 1,923, 01:29

Лито, нещо си ми много блудкав. Ясно, че газим навсякъде и вместо да си поставиш по-високи цели (Турция без конгрес), което тотално ги съкрушава за цял месец напред, ти си бараш мъдите и нищо не правиш.

А какво правим долу с Гърция. Някак не виждаш ли, че са на път да ни прецакат.

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,923, 07:05

Много се забавлявам на неадекватни, недъгави, необмислени и малоумни коментари от този тип 🙂

Bironion
Bironion Day 1,923, 09:12

Радвам се, че се грижа за доброто ти настроение 🙂

Nelyy A. Zvvezdeva
Nelyy A. Zvvezdeva Day 1,923, 05:39

200

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.