Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP] Voittamaton ehdokaslista

Day 1,892, 12:21 Published in Finland Finland by LESPO


Liberaali Edistyspuolue lähteekin sitten ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen oikeasti eduskuntavaaleihin ja sähellys puolueen sisällä olikin sen mukainen, kun kivien alta nousi vanhoja jäseniä enemmän, kuin olisin puheenjohtajana odottanut.

En ala perustelemaan miksi me olisimme parempi kuin mikään muu puolue. Jokainen puolue varmasti ajaa jollekin pelaajalle asiansa, toiset paremmin kuin toiset.

Me LEP:ssä kuitenkin uskomme, että jokaisella edustajalla on omat aivot, eikä puolue sanele edustajilleen, kuinka heidän pitäisi äänestää. Uskomme valtioon, yhteisöön ja niiden sääntöihin, joten jokainen edustaja pyrkii omalla tavallaan kehittämään yhteistä valtiotamme kusematta kuitenkaan muiden muroihin ja rikkomatta muiden hiekkalinnoja.

Koko pelin ydin kuitenkin on yhteisö ja jos yhteisö potkii kukin toista vuoronperään, niin ei se voi olla matkalla ainakaan eteenpäin. Jos nämä kuulostava ajatuksilta, joita sinä voisit tukea, niin Liberaali Edistyspuolue on varmasti äänesi arvoinen eduskuntavaaliessa.

Minä puheenjohtajana olen myös pyrkinyt siihen, että eduskunta saa mahdollisimman aktiiviset edustajat ja osakseen tätä varmistamaan on Red Jihadista tullut 4 ihmistä listoillemme. Aktiivisuuden lisäksi kriteereinä oli konkreettiset ideat, näkyvyys ja luotettavuus, joista viimeinen varmasti on sellainen asia, joka näinä aikoina ja parin mustan kuukauden jälkeen jopa normaalia korkeammalla painotuksessa.

RJ:n oman artikkelin näet täältä.

Listamme kokonaisuudessaan näyttää tältä:

1. Aulis Gerlander


Miehen artikkeli kertoo varmasti parhaiten millaisesta miehestä kyse, mutta sanottakoon, että miehestä uhkuu raikkaus ja tekemisen tahto. Artikkeli täältä.


2. Fettis


Tuttu nimi varmasti lähes kaikille. Kokemusta karttunut sitten ”5.2 nevö föget”- accidentin ja hän on sen jälkeen kunnostaunut lukuisissa tehtävissä toimien luotettavasti ja eSuomen hyväksi.

3. Punakuono

Red Jihadista

4. Jorma Kaaleppi


Mies jolta ei virtaa puutu. Kommentoi ja osallistuu, joidenkin mielestä liikaakin ja mies on itsekkin tunnustanut, että kaikki ideat eivät ole olleet aina sieltä parhaasta päästä. Tyhjältä pöydältä, rinta rottingilla kuitenkin uusi mahdollisuus mahdollistaa kaiken.

Artikkelia ja toistakin.

5. TheJuliusCaesar

Red Jihadista

6. Otus Leucotis


Nykyinen viestintäministeri ja virkamieskonkari. Listan kokeneinta antia, aktiivinen ja luotettava. Mies mainitsee omaavansa eSuomen parhaan musiikkimaun.

7. Finlander93

Red Jihadista

8. Cruciare


MULLI:n oma poika ja entinen SP:läinen. Tuo oikeistolaisvivahdetta listaamme.

9. Hawley

Red Jihadista

10. Meemi

Kaikki rakastava meemiä ja meemi kaikkia.

11. Filindel


Vanha ja vakaa Filindel on Suomen vanhinta väestönosaa ja nähnyt Nooan ajoista asti mikä toimii ja mikä ei.

12. NyxHax

Uutta verta eduskuntaan. NyHax olisi eduskunnan ensikertalainen ja haluaa pistää oman kortensa kekoon valtion rakentamiseen.

13. Antska

Entisiä presidenttismiehiä, kokenut ammattisotilas ja ollut jos missäkin vastuutehtävissä pääasiassa armeijan puolella.

14. Bogeberg

Boge eli suomari aka Viljami Koho. Infectus Stultusin päätoimittaja ja huumorilla asiat ottava herrasmies.


Lisättäköön sen verran, että jos Suomi äänestää LEP:iä todella suurella prosentilla, niin ensimmäinen täyte-ehdokas, eli allekirjoittanut tulee hämmästyttämään eduskuntaa aktiivisuudellaan ja idearikkaudellaan.

Liberaali Edistyspuolue toivottaa kaikille onnea vaaleihin.
- Gabriel Lavanche
 

Comments

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,892, 12:58

cendorr lepin listalla, ja zakke kauppaliiton. Kuka olis uskonu puol vuotta sitten?

Fettis
Fettis Day 1,892, 13:00

Tuosta Otuksen musiikkimausta voidaan olla montaa mieltä...

Ääni LEP:lle! o/

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,892, 13:41

Jorma Kaaleppi: Koska sä tajuat, että eliitti käyttää sua häpeilemättään hyväkseen ja sinä tyhmänä pompit niiden pilliin? Ei niitä kiinnosta mikään muu kun sun rahoilla saadut hyödykkeet. Aina kun on ollut äänestyksiä ja juttuja sua vastaan niin nuo kyseiset herrat on yrittäny permbannia ja hylkiä sua minkä on kerenny..

Veikkaan vaan, että jos nää jutut ei nyt onnistu niin vedät itkupotkuraivarin kuten aina ja alat spurdoilemaan hetken verran ja sitten taas koitat ryhdistäytyä(nuolla eliitin persettä) ja levitellä rahojasi saadakseen hyväksyntää kansalta.

Kävi miten kävi niin koittaisit edes hetken pysyä valitsemallasi tiellä eikä kokoajan hyöriä ja pyöriä kuin mikäkin cp-vammainen tuuliviiri.

tsemppiä jatkoon.

PS. Äänestäkää kaikki korppipuoluetta eikä PTOn alaista LEPiä jota johtaa eSuomen härskein ja korruptoitunein mafia :-DDD

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,892, 13:44

ps. Hienot esittelytekstit Red Jihadin ehdokkailla

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,892, 14:06

Itseasiassa kukaan ei ole pyytänyt Kaaleppia tekemään yhtän mitään ^^ Minulle hän on jäsen muiden joukossa, muuta olkoon mitä mieltä tykkäävät. Niin kauan kun häneltä löytyy halu ja tahto olla jäsen ja toimia sääntöjen rajoissa, niin minä tuen häntä siinä.

Että mitäpä jos keskittyisit siihen omaan cp-vammasten joukkoosi ja Vihtorin egon hyväksikäyttämiseen, vaikka rassu taitaa ajatella asian olla toisinpäin.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,892, 14:35

Korppipuolue on ainoa oikea valinta näissä eduskuntavaaleissa! Ainoa eliitin sortovaltaa vastaan taisteleva puolue! Muut top 5 puolueet ovat valitettavasti eliitin sätkynukkeja : /

Meemi
Meemi Day 1,892, 14:50

Meemi rakastaa tosiaan kaikkia 🙂

Meemi
Meemi Day 1,892, 14:52

Ja kiittää mahdollisuudesta päästä listalle.

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,892, 15:13

Jorma mä tiedän, että sä olet siellä! Vastaa jotain senkin kyrväke

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 15:56

olen, olenhan minä kuule 🙂

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,892, 16:14

minulla on oma bändikin

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 1,892, 18:46

riidat poikki ja voita väliin. äänestäkää lungisti Wanhoja Partoja. Ei mulla muuta.

Suomisen Olli
Suomisen Olli Day 1,893, 00:55

ääni kaupan, siitä kiinnostuneiden kannattaa laittaa viestiä

POLAND PLS
POLAND PLS Day 1,893, 01:27

elikkäs perus animeponiburgersetit ::DD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.