Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP-tiedottaa[Päivitetty] Gabriel Lavanche puolueen puheenjohtajaksi

Day 1,881, 11:02 Published in Finland Finland by LESPO
Valtio ohjaa ääniä täällä: http://www.erepublik.com/en/article/-valtio-tiedottaa-auml-auml-nest-auml-viisaasti-puheenjohtajanvaaleissa-2194090/1/20

Puoluejohdolta voi kysellä äänestyskohdetta joko IRC:ssä kanavalla #LEP.keskustelu. Kaikki opilliset osaavat auttaa.

Tai jos IRC:n pääseminen on vaikeaa tai mahdotonta lähettäkää yksityisviestiä Gabriel Lavanchelle tai Fettikselle, jotka vastaavat teille mahdollisimman pian. (profiili löytyy nimeä painamalla)Koska tietty eSuomea vastaan toimiva ryhmittymä on kaapannut puolueen, eikä kunnioittanut puolueen päätöstä lakkauttaa itseään, vaan jatkoivat LEP:n nimen halventamista, Liberaalin Edistyspuolueen-jäsenistö on valinnut ilman vastaääniä Gabriel Lavanchen seuraavan kauden puheenjohtajaksi. Hän tulee edustamaan puolueen jäseniä seuraavan kuukauden ajan, sekä toimii virallisena puolueen edustajana puoluetta koskevissa kysymyksissä. Kaikilla puolueen jäsenillä oli mahdollisuus asiaan vaikuttaa.

Erityisesti meneillään olevan PTO:n takia puolue pyytää kaikkia vanhoja ja uudempia, jotka ovat mahdollisesti eronneet puolueesta kaappauksen takia tai jättäneet protestiksi äänestämättä edellisvaaleissa palaamaan puolueeseen ja äänestämään Gabriel Lavanche myös pelin puolella puheenjohtajaksi.

Kyseisellä toimella estetään unkarilaisten maahantulo LEP:n epävirallisten kansanedustajien toimesta (heitä ei päästetä ehdolle puolueesta). Luonnollisesti saisimme myös puolueen takaisin ja tämän jälkeen päättää uudestaan mitä sillä teemme.

Toivotamme tervetulleeksi myös kaiken puolueen ulkopuolisen avun!


Raakalaismaiset hunnit(unkarilaiset) yrittämässä vallata eSuomea Asgardin joukkoja vastaan

Lisäksi kaappareiden äänestäjille haluamme huomauttaa, että kumpi eliitti on todellisempi, se joka päättää virallisen ehdokkaansa puhtaasti kabinetti päätöksellä, vai se eliitti, joka antaa edes kaikille oman ryhmänsä sisällä mahdollisuuden osallistua päätökseen. LEP:n foorumiosiolla kuitenkin on satakunta jäsentä ja Salamiliiton puoluejohtoon tuskin kuuluu kourallista enempää ja sanavalta on rajattu.

Toteamme myös, että Gabriel Lavanche on tähän asti ajanut yksin omaa kampanjaansa ja saanut vain yksityishenkilöiltä tukea, eikä masinointia ole tapahtunut puolueen tai minkään muun ryhmittymän toimesta, vaikka tälläistä taas kaapparitaholta maalaillaan. Tästä lähtien kuitenkin koko puolue seisoo puheenjohtajamme takana.

Kuinka toimia vaaleissa?

Koska puoluekaappaukset ja unkarilaisten avoimet ovet uhkaavat siirtyä muihin puolueisiin, puolueemme täytyy toimia yhdessä valtiovallan kanssa ja jos eduskunta viisaudessaan varapresidentin mainitseman poikkeustilan julistaa myös jakaa mahdollisesti apuamme muille sitä tarvitseville puolueille.

Painotamme kuitenkin, ettemme osallistu minkään muun puolueen sisäiseen päätökseen, jos he näin toivovat. Toivomme myös muilta puolueilta virallista ehdokasta ja muiden ehdokkaiden vetäytymistä ennen PJ vaalien alkua, jotta suomalaiset äänet menisivät tarpeeseen.


Etualalla kaapparijohtaja (luultavasti Kendo Yanar tai Augustus Koriander) johdattamassa unkarilaisia eSuomeen.

Eli nyt tarkkana:

1. Säästä ääntäsi mahdollisimman pitkään. Voi olla, ettei oma puheenjohtajamme sitä tarvitse, vaan kaappausten painopiste siirtyy toiseen puolueeseen.
2. Jos pystyt niin tarkasta ohjeet valtiojohdolta tai oikealta puoluejohdolta IRC:ssä tai yksityisviestillä.
(Puoluejohdon linkit ja IRC-nickit tullaan julkaisemaan myöhemmin joko tässä tai uudessa artikkelissa)
3. Mikäli et ohjeita saa niin äänestä viimeisellä loggautumis kerrallasi peliin Gabriel Lavanchea. Jos olet epävarma, että pääsetkö myöhemmin peliin, niin äänestä tarvittaessa aiemmin. Pääasia on, että äänesi tulee käytettyä.

Kaikki, jotka tarkistavat äänestyskoheen joko viralliselta puoluejohdolta tai valtiojohdolta ja toimivat annetun ohjeen mukaan (siinä tapauksessa, että valtio koko yhteisön ääniä organisoi) palkitaan 100 Q3 ruualla ja 5 Q6 aseella!


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Varapresidentin julistus poikkeustilasta - http://www.erepublik.com/en/article/esuomi-h-t-tilaan-pj-vaaleissa-massiivinen-pto-uhka--2193088/1/20
Lavanchen vaalimanifesti - http://www.erepublik.com/en/article/operaatio-unkarilaiset-kuriin-2191449/1/20


Terveisin LEP:n virallinen puoluejohto
 

Comments

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,881, 11:14

ato niinku auto vai??

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,881, 11:22

Nautin tästä 😃

vingaer
vingaer Day 1,881, 11:31

lavanche, is that you or some new owner of this account?

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 11:40

Onko tässä päällekkäisyys, voivatko ILTA-ATO:on osallistujat hakea sekä tässä artikkelissa mainitun korvauksen, että myös ILTA-ATO:n pullat? ILTA-ATO palkitsee nimittäin klo 20 asti ääniään panttaavat 180q2 pullalla. Me tietysti noudatamme valtion äänestysohjeita, joten ei kaksi muodollisesti eri operaatiota (vaikka täysin sama tavoite) varmaan toisiaan haittaa? ( ILTA-ATO palkitsee vain erikseen vielä siitä, että säästää ääntään vähintään klo 20 asti. )

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,881, 11:57

vingaer both ❤

Jorma Kaaleppi: Voivat osallistua sekä ILTA-ATO:n, että meidän lahjoituksiimme.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,881, 11:57

EDIT for vingaer: < 3

Ethel Rosenberg
Ethel Rosenberg Day 1,881, 12:02

for vinegar indeed ❤

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,881, 12:05

Eliitti joutuu turvautumaan äänten ostoon, jotta saa juntattua läpi haluamansa edustajat puolueiden johtoon!! Kansalaiset, herätkää!!!

Augustus Koriander on ainoa oikea valinta taistelussa korruptiota ja assburgerointia vastaan!!

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,881, 12:06

Niin tehän ette aikonut ostaa ääniä, ettekä turvautuneet siihen aikaisemmin puoluetta kaapatessanne ^^
Keinot ovat tällä kertaa multeja lukuunottamatta samat molemmille.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,881, 12:57

Juuh elikkäs ei.

Augustus Koriander
Augustus Koriander Day 1,881, 13:30

Hallituksen sekaantuminen LEP:n puheenjohtajavaaleihin on törkeää. Monille puolueen pitkäaikaisille jäsenille, kuten minulle, ei ole foorumeille pääsyä. Tämän takia puheenjohtajan valitseminen foorumeilla ei ole virallinen. Kuka puolueen herättämispäätöksen teki, jotta puolue olisi edes pystynyt valitsemaan Gabriel Lavanchen puheenjohtajaksi? Pieni vähemmistö puolueesta ilmeisesti. Siinäpä sitten syyttää nykyistä puoluejohtoa epädemokraattisesta toiminnasta.

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 13:48

ILTA-ATO tarjoaa 400q2 pullan korvauksen kaikille, jotka äänestävät hallituksen ohjeen mukaan aikaisintaan klo 20 vaalipäivänä. Tule mukaan viestiketjuun ilmoittamalla minulle.

Voit osallistua samalla myös tässä artikkelissa mainittuun ATO-operaatioon. ILTA-ATO palkitsee sinut vielä erikseen siitä, että säästät ääntäsi klo 20 asti vaalipäivänä! Ota siis pullat tuplana ja ole mukana pelastamassa Suomea!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,881, 15:28

Vohvelimies on anteliaasti tarjonnut vaalitukea! Kaikille, jotka äänestävät Augustus Korianderia, on luvassa tuhat pullaa!

http://www.erepublik.com/en/article/-lep-pj-vaalit-auml-auml-nest-auml-augustus-koriander-lep-n-puheenjohtajaksi--2193168/1/20

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,881, 15:53

Koriander: Hallitus tietääkseni on ohjaamassa ääniä unkarilaisia vastaan, johon LEP:kin tulee osallistumaan. Tietääkseni sinä et ole unkarilainen monista muista heikkouksistasi huolimatta.

Jos PTO-viittaukset häiritsevät, voit toki tehdä tässä ja nyt lupauksen, että jos onnistut puolueen edelleen pitämään kaappareilla yhtään ulkomaalaista ei LEPn pelipuolueen toimesta tulla päästämään eSuomeen ja yksikään niitä aikaisemmin päästäneistä ei tule löytymään eduskuntalistalta kuin myöskään henkilöitä, joiden voisi olettaa päästävän lisää luvattomia maahantulijoita, niin minä en käytä enää näissä vaaleissa kertaakaan PTO-lyhennettä tai ATO-lyhennettä koskien LEP:n vaaleja.

LEP;n foorumiosiolla esitettiin selkeä kysymys, että onko joku vastaan, että uusi puheenjohtaja tulee raunioille. Vastustajia ei ollut. Kaikilla jäsenillä oli oikeus avata suunsa.

Kaikilla pitkäaikaisilla jäsenillä, jotka eivät ole osallistuneet puoluen kaappaamiseen, puoluehyppelyyn tai eduskunnan vastaiseen toimintaansa karenssiajan aikana, on foorumilla jäsenoikeudet. Foorumilla valittu puheenjohtaja on siis niin virallinen kuin se vain voi olla. Sinä esimerkiksi et ole edes hakenut foorumijäsenyyttä, joten omalla kohdallasi on täysin turha valittaa, samaa koskee suurinta osaa muusta kaapparihenkilöstöstä.

Emme ole myöskään kritisoineet nykyistä puoluejohtoa. Olemme kritisoineet kaappareita. Emmekä edes varsinaisesti kabinetti päätöksen perusteella, vaan sen perusteella että te kovasti puhutte eliitistä ja sen vastaisista toimista, kun omat päätöksenne ovat huomattavasti suljetumpia kabinettipäätöksiä, kuin ne joihin sormellanne osoittelette.

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 17:29

Augustus Koriander ON ollut jo pari kuukautta sitten puheenjohtaja. Hän PÄÄSTI virkakieltoisia listalle, jotka PÄÄSTIVÄT laittomia maahanmuuttajia. Lavanche et voi olla niin hyväuskoinen, vaikka hyvää ihmisistä tahtoisitkin uskoa, että Augustus pitäisi tuollaisen lupauksen jos sellaisen antaa. Hallituksen olisi nyt toimittava vastuullisesti ja selvittää puolueiden viralliset ehdokkaat, ja kehottaa äänestämään heitä. Tai ainakin selvästi PTO-myönteisiä ei pitäisi tukea, vaikka suomalainen olisikin kuten tässä tapauksessa.

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 17:33

LEP on koko ongelman alku ja juuri. Ei voi olla mahdollista, että hallitus ei näe Augustuksen äänestämisessä ongelmaa. Ei LEP:n tapauksessa kuka tahansa suomalainenkaan kelpaa. LEP:n kohdalla hallituksen olisi tehtävä vain kova ratkaisu ja kehottaa kaikkia äänestämään Lavanchea. Kaikki tietää, että se on oikein, mutta kenelläkään ei ole munaa sitä sanoa.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,881, 19:36

Lava ostaa ääniä!!! Tekopyhä!! : P

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 20:01

Kiintoisaa, että mies joka on tehnyt melkein 600 miljoonaa damagea Viron puolesta rahoittaa Augustus Korianderin kampanjan. Augustus Korianderin on pakko olla eSuomelle helvetin tuhoisa, koska tämä rahoittaja maksaa kuulemma 1000q2 pullaa jokaiselle Aukustia äänestäneelle.

Miten Kendo selität Vohvelin innon tukea Aukustia? Vohvelin, joka vihaa eSuomea yli kaiken. Miksi hän haluaa Aukustin voittavan?

Cendorr
Cendorr Day 1,881, 20:14

Minäpä vastaan puolestasi: Augustus Koriander ottaa ek-listan täyteen henkilöitä, jotka päästävät lisää unkarialisia maahan. Vohvelimies taas haluaa liiskata eSuomen, sen näkee jokainen vaikka hänen TP:stään. Ja Aukusti puheenjohtajana edesauttaa eSuomen tuhoutumista hyvin paljon.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,881, 20:40

Vohveli on Aukustin kaveri. Sulla niitä ei taida olla. Römplems Jorma?

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,882, 23:16

Kendo kuten totesin toisessa topicissa, että tulen käyttämään kaikkia samoja keinoja paitsi multeja, kuin tekin, eli näyttäkää keino niin käytän sitä. 🙂

Mikä pahan tappaisi, jos ei paha itse.

Cendorr
Cendorr Day 1,882, 23:26

Jos katsoo Kendon omia argumentteja, niin enpä tiedä kuka onkaan se tekopyhä. Miten monesti onkaan kuultu kun spurdojen toimia perustellaan seuraavanlaisesti: "tämä on vain peliä", "pelimekaniikka sallii tämän", "peli ei tunne foorumia", "demokraattinen vaalitulos", "vapaat vaalit", "kaikki saa äänestää" jne... Huomenna todellakin järjestetään vapaat ja demokraattiset vaalit pelimekaniikan mukaan, joissa äänestää saavat kaikki. Paras siis voittakoon, turha nyt on itkeä kun yhteisö on koventanut keinojaan puolustaakseen maata. Vai pitäisikö sen mennä niin, että te saatte tehdä mitä haluatte, mutta vaaditte yhteisön rajoittavan toimintaansa säännöin, johon edes itse ette ole valmiita sitoutumaan? Tältä se kuulostaa. Itseasiassa tässä ei edes rikota mitään sääntöjä, hätätila varmaankin tulee ja hallitus tekee mitä haluaa yhteisönkin sääntöjen mukaan. Ei ole kerta kaikkiaan mitään mikä estäisi PTO:n torjumisen keinoin, joilla sitä nyt tehdään.

kalupakki
kalupakki Day 1,882, 00:01

kuvassa ei mitenkää ole kendo, ei lähellekkää riittävästi itseruskettavaa

kalupakki
kalupakki Day 1,882, 00:23

taitaa olal itseasias gabriel itse, kyseinen surkimus oli vielä viikko sitten ulkomaan kansalainen

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,882, 01:58

Vain valtion pyynnöstä ja valtiota palvellen, kuten arvon unkarilaisia sisään päästänyt edustaja kalupakki tietää.

Ezba
Ezba Day 1,882, 03:18

Larpatkaa nörtit, larpatkaa.

aalizReturns
aalizReturns Day 1,882, 04:21

Gaybriel pysykööt kolossaan.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,882, 04:55

jorma kaaieppi, mitä sääntöjä ne on jos niiden laatijat ei niitä edes noudata?

Cendorr
Cendorr Day 1,882, 05:03

Jermu Kaaleppi, mitä sääntöä on rikottu?

ollizu
ollizu Day 1,882, 08:02

Voted, GL

h3nka
h3nka Day 1,882, 18:12

muistelinko mää nyt oikein, vai oliks se fettis joka oli se homo?

JNJK92
JNJK92 Day 1,883, 02:43

@h3nka

Minä täällä se homo oon, mutta en kyllä oo siitä kenellekään täällä kertonut.

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 1,883, 06:27

kuis menee?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.