Ambient on/off

Join the new world

 

Članki..

Day 1,857, 06:31 Published in Slovenia Slovenia by BlueTornado

Lep pozdrav vsem, že nekaj dni se spravljam napisat članek, pa vedno se začne tako da napišem 2-3 vrstice potem pa tema.. kaj še napisat. (no dons sm že 1x člank napisu pa me je kompjutr neki zafrkavov..tk da morem še 1x).

Začel bom s Snežakom na stereoidih... madonca za to da sm ga pospravu sm porabu 300 energije in 10 bazook... in pa ker sem vse to porabu na začetku bitke za Slovenijio.. sem si reku ajd grem probat še BH dobit.. dobr je kazal.. naklofov cca 5.5mio damage, pol pa grem za 10 min dol čaj skuhat.. pridem nazaj en model 7mio pa še neki.. pa sm si reku ko te j**be, dobu sm 5 golda za True Patriot (zdj bo to mal dle trajal ker morem cca 50mio škode narest (ampak ok).

Zdj pa čakat Admine, da dajo kkšn popustek vn, nebi se branu traning centra da si prve 2 nadgradim na 4 (ostalih trening centrov niti povoham ne.. so predragi)... ali pa tovarn da nadgradim orožje na q5, da mi pol skor neb blo več treba kuptvat orožja.

Kar se tiče RL pa bo zj mal več časa za moji dve ljubezni, punco in fotografijo. Namreč v šoli so počitnce.. (no tja do 2.1.2013, če nav prej konc sveta..) tk da bom vsaj praznke mel mal frej.
Ker mislem da ne smem neki delat reklame za svojo stran, bom ko bo kj primernega materijala prpopov kkšno fotko sm.

Tokrat fotki tko za punce kot fante...


 

Comments

0sebek
0sebek Day 1,857, 07:06

vote + sub

Ta likozarjev
Ta likozarjev Day 1,857, 07:26

vote, sub imaš pa že od... ufff... se niti ne spomnim več : )

Colonel Bruce
Colonel Bruce Day 1,858, 23:38

maš sub tudi od mene!

Solinar
Solinar Day 1,858, 12:43

Vote

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.