Ambient on/off

Join the new world

 

[Korppipuolue] Puolueen ohjelma ja keskuskomitean ensimmäiset päätökset

Day 1,886, 11:49 Published in Finland Finland by Vihtori I


Aivan, hyvät lukijat. Korppipuolue julkaisee nyt ohjelmansa, jonka teimme noin viikko sitten. Ohjelmalla tähdätään ennen kaikkea yksipuoluejärjestelmän luomiseen pelimekaniikan puitteissa - se on ainoa tapa, jolla eSuomen nykyinen rappioparlamentaarinen saadaan revittyä maahan perustuksiaan myöten, ja sitä kautta lopettaa kerta kaikkiaan kaikenmoisten hyvävelikerhojen ja selänpesurinkien näkymätön vallanpito.

KKP:n ohjelma

Kansallinen Korppipuolue aikoo palauttaa politiikan takaisin politiikkaan, ja oikeuden tähän maahan. eSuomi on kärsinyt koko historiansa ajan luutuneesta poliittisesta tilanteesta, jossa pieni klikki pelaajia on pitänyt kaikki langat käsissään. Tätä ei muuttanut edes ylilautalaisten spurdoilu-invaasio, eikä Suomen Jalkapallopuolue. Poliittiset puolueet ovat taantuneet pelkiksi selänpesukerhoiksi vailla todellista ideologiaa tai tarkoitusta.

Osansa poliittisen elämän tappamisessa ovat tehneet pelin ylläpitäjät. Talousmoduulin uudistukset tappoivat yritystoiminnan ja sitä kautta mielekkään talouspolitiikan. Piste iin päälle oli organisaatioiden tuhoaminen. Nyt jokainen voi takoa omat aseensa ja leipoa pullansa, ja eMaailmaa koettelee lama.

1. Kansallinen Korppipuolue pyrkii palauttamaan valtion talouspoliittisen vaikutusvallan. Kun me olemme vallassa, tuhoamme kaiken muun kuin valtion yritystoiminnan verotuksen kautta. Tällöin ainoastaan verotuloja keräävällä valtiolla on mahdollisuus työllistää muita pelaajia, ja suhdannepolitiikka mahdollistuu.

2. Kansallinen Korppipuolue pyrkii eSuomen ainoaksi puolueeksi. Katsomme, että vain meillä on avaimet eSuomen nostamiseksi ja mielekkään pelikokemuksen tarjoamiseksi eSuomalaisille. Vallassa ollessamme tuhoamme muut puolueet valtion yhtiöiden kautta - työpaikkoja yhtiöistä heltiää ainoastaan työtä hakemalla erikseen, ja silloin vaatimuksena on jäsenyys Kansallisessa Korppipuolueessa. Korvaamme valtion päätöksenteko-organisaatiot omillamme kaikilla politiikan tasoilla.

Valtiolla tarkoitetaan toki puoluetta. Näin ollen "valtion" yritykset toimivat puolueen jäsenten kautta, ja näiden kilpailukyky turvataan nostamalla verotusta ja luomalla veronpalautusjärjestelmä, joka takaa sen, että jäsenyys Korppipuolueessa kannattaa.


3. Kansallinen Korppipuolue tekee eSuur-Suomen. Nykyinen liittouma Ruotsin kanssa on liian kapea-alainen. Siksi kannatamme suhteiden lähentämistä eVenäjään, jotta saamme hoidettua eViron pois päiväjärjestyksestä. Kannatamme myös kansainvälisten voimasuhteiden kallistamista Edenin suuntaan esimerkiksi yhteistyössä eSaksan kanssa. Keinoja ovat mm. pelin mainostaminen Krautchanissa.

eSuomalaiset - ainoastaan Korppipuolue tähtää Uuden Valtion luomiseen! eSuomesta voi tulla esikuva kaikille eKansoille siitä, kuinka pelaajat kiertävät adminien rahanhimoissaan luomat puitteet, ja tekevät pelistä pelaamisen arvoisen! Liittykää Korppipuolueeseen, antakaa tukenne Kansalliselle Korppipuolueelle ja puolueen Johtajalle!

Korppi on oikeus!
Keskuskomiten tekemät päätökset:

1§ Puolueen säännöt:
Esitän, että Korppipuolue sanoutuu irti kaikista edellisen puolueen käytännöistä, ja ainoa sääntö on, että puolueen ylintä valtaa käyttää keskuskomitea tai puolueen puheenjohtaja yksin, mikäli tämän katsoo parhaaksi.

2§ Seuraavat pj-vaalit:
Jo tässä vaiheessa todetaan, että puolueen virallinen ehdokas olen minä, ellei vaaleja ennen toisin päätetä.

3§ Puolueen aseman vakiinnuttaminen:
Salainen

4§ Tiedon salaaminen
Esitän, että 3§ julistetaan salaiseksi, eli sitä ei näytetä pöytäkirjassa.

-Vihtori


Yllä mainitut esitykset hyväksyttiin yksimielisesti.
 

Comments

Tse Kim
Tse Kim Day 1,886, 11:58

Kiitän illan parhaista nauruista, tässä on hyvä lähtö viikonlopulle. Ainakin teillä on erilaiset tavoitteet kuin muilla puolueilla, mutta ovat valitettavasti utopiaa. Kraa kraa muuttuu kvaak kvaakiksi.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,886, 12:00

Kerrohan, miksi näin on. Räksytys ei auta. 😉

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,886, 12:05

On aika huvittavaa miten LEPi-myötäilijät laukovat väitteitä ilman perusteita ja silti kuvittelevat olevansa älyllisesti korkeammalla tasolla ja täten oikeutettuja peli-ilon turruttamiseen ja rivipelaajien hyväksikäyttämiseen.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,886, 12:05

Oho. Vihtori ehti ensin.

Bogeberg
Bogeberg Day 1,886, 12:11

KRAAK! KORPPI ON OIKEUS!

None
None Day 1,886, 12:13

Hah olisipas jännä nähdä miten Vihtorin lähipiiri työllistää 1675 ihmistä : -D

Ainakin on pojilla selkeä ( mahdoton ) tavoite. Onnea tälle : -)

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,886, 12:16

Kyllähän nykyisen norsunluutornin asukitkin persraiskaavat 1600:taa ihmistä tälläkin hetkellä eikä sekään ole mikään mahdottomuus.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,886, 12:17

None|i, luuletko, että tuota ei olla mietitty? Aloitetaan muutamasta alasta, sitten muutaman hallintokauden aikana porukan karttuessa laajennetaan.

Ai niin joo, ja niitä aktiiveja on se vaivaiset 400-500

None
None Day 1,886, 12:28

Ei mutta ettehän te voi aloittaa muutamasta alasta, koska verotuksella tapatte kaiken tarjonnan esimerkiksi raaka-aineista. Joten jos aloitatte aseteollisuudesta ei teillä ole materiaa. : -)

Mites ois pojat jos meette takaisin suunnittelemaan?

Vihtori I
Vihtori I Day 1,886, 12:33

Olet jyvällä. Kansallistaminen tulee tehdä asteittain, eikä rytinällä. Siksi on aloitettava ruoka-alasta, ja siis nimenomaan jatkojalostetuista tuotteista, koska niiden suhteen pelaajat ovat suht varhaisessa vaiheessa omavaraisia, ainakin itse olin. Raaka-aineista aloittaminen olisi järjetöntä, mutta näin ollen ei sinun päättelyketjuasi voi kuin ihmetellä - ainoastaan järjetön puoltaa nykyjärjestelmää.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,886, 13:25

Yksinkö äänestit pöytäkirjan läpi?
Selittäisi yksimielisyyden.

mutta joo, saahan korkeuksia tavoitella. Saas nähdä mitä tuleman pitää.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,886, 13:27

Onko jotenkin väärin, että keskuskomitealla on selkeät ja yhdenmukaiset ajatukset asioista?

Vihtori I
Vihtori I Day 1,886, 13:33

En äänestänyt yksin, vaan päätökset teki viisihenkinen keskuskomitea.

Jolius
Jolius Day 1,886, 13:43

Huono ohjelma. Huono keskuskomitiea. Ei jatkoon.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,886, 14:11

5 henkinen keskuskomitea kuulostaa jo elitistiseltä paatuneimmalle elitistillekkin ^^

Harvainvaltaa, joka vastustaa harvainvaltaa ja tähtää ohjelmassaan harvainvaltaan, josta on päättänyt harvainvalta. Elitismi ja rivipelaajan syrjintä potenssiin kaksikymmentä on saavutettu.

Mutta ei siinä mitään, en vain teinä kehtaisi osotella mihinkään torneihin nukkejen pyörittämisestä ja syyttää muita puolueita kätyreiksi, kun itse pyritte juuri siihen asemaan.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,886, 14:15

Ja Kendo Yana r. 1600 ihmisen persraiskaaminen ei ehkä tornille ole mahdottomuus, vaikka vaatisi aikamoista lonkeropornoa, mutta nyt puhutaankin korpeista, joiden jäsenten päätehtävä näyttää olevan ainakin puolueohjelman mukaan perseraiskatuksi tuleminen. Teille kovin moni asia voi muuttua mahdottomaksi ainakin nykyisellä asenteella, oikeista mahdottomuuksista nyt puhumattakaan.

None
None Day 1,886, 14:15

Hahah, siis anteeksi kuinka?

Haluatte aloittaa siirtämällä puolueenna pullatehtaille töihin? Eihän tuossa ole MITÄÄN järkeä, toteat itsekkin tuossa että ihmiset on nopeasti omavaraisia siitä, kyllä ovat ja juuri siksi pullatuotannolla aloittaminen on TODELLINEN itsemurha : -D

Tuhlaisitte vain monta sataa geetä siihen että pystytte tuottamaan lisää pullaa markkinoille jotka eivät vedä. Ei pepe nyt ihan oikeesti.

Huomaa Vihtori että sinä ja koko köörisi olette aivan märkäkorvia.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,886, 14:21

"1§ Puolueen säännöt:
Esitän, että Korppipuolue sanoutuu irti kaikista edellisen puolueen käytännöistä, ja ainoa sääntö on, että puolueen ylintä valtaa käyttää keskuskomitea tai puolueen puheenjohtaja yksin, mikäli tämän katsoo parhaaksi."

Tuli muuten mieleen, että jos tuolla tavalla yrität päästä "viralliseksi" ehdokkaaksi, niin teidän pitäisi noudattaa SP:n sääntöjä. Sinnehän sinä puheenjohtajuutta hait. En tiedä SP:n sääntöjä, mutta vanhoista puoluekokouksista päätellen, siellä ei ainakaan viiden hengen keskuskomitea ole päättänyt ikinä mistään ^^

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,887, 02:13

"5 henkinen keskuskomitea kuulostaa jo elitistiseltä paatuneimmalle elitistillekkin ^^

Harvainvaltaa, joka vastustaa harvainvaltaa ja tähtää ohjelmassaan harvainvaltaan, josta on päättänyt harvainvalta. Elitismi ja rivipelaajan syrjintä potenssiin kaksikymmentä on saavutettu."

Missä vaiheessa Korpit ovat sanoneet taistelevansa demokratian puolesta? Voihan sitä harvainvaltaa olla ilman kansan raiskaamista, jos on puhtaalla sydämellä liikkeellä. Mm. IRL Hitlerin natsipuolue. Hitler välitti oikeasti kansastaan ja näin saksalaiset elivät onnelllisina. Eri asia onkin sitten muut kansat.


"Tuli muuten mieleen, että jos tuolla tavalla yrität päästä "viralliseksi" ehdokkaaksi, niin teidän pitäisi noudattaa SP:n sääntöjä. Sinnehän sinä puheenjohtajuutta hait. En tiedä SP:n sääntöjä, mutta vanhoista puoluekokouksista päätellen, siellä ei ainakaan viiden hengen keskuskomitea ole päättänyt ikinä mistään ^^ "

SP:tä ei enää ole vaan se reformoitui Korppipuolueeksi täysin rehellisissä PJ vaaleissa ja reformoinnin yhteydessä puolueelle luotiin uudet säännöt ja uudet tavat.

ganjawarrior
ganjawarrior Day 1,887, 02:28

5/5

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,887, 03:36

Mutta viralliseksi puheenjohtajaehdokkaaksi reformin pitäisi olla SP:n sääntöjen mukainen ja ainakaan ennen vanhaan SP:llä ei ole ollut diktaattorimaista PJ:tä, joka olisi voinut näin päättää olivat PJ vaalit demokraattiset tai eivät ^^

Cendorr
Cendorr Day 1,887, 08:40

"Kun me olemme vallassa, tuhoamme kaiken muun kuin valtion yritystoiminnan verotuksen kautta. Tällöin ainoastaan verotuloja keräävällä valtiolla on mahdollisuus työllistää muita pelaajia..:"

En tajua. Te siis haluatte tehdä yksityisyrittämisestä kannattamatonta? Toisessa kohdassa sanotte, että teette Suomesta suur-Suomen. Oletan, että se tarkoittaa mahdollisimman laajaa maata ja siten myös suurempia bonareita. Tiesittekö, että mitä suuremmat bonarit, sen kannattavampaa kansan on pitää firmoja? Haluaisinkin kuulla, minkälaisilla verotuksellisilla keinoilla tekisitte tuollaisessa suur-Suomessa yrittämisestä kannattamatonta? Ja miksi ylipäätään vastustaa yksityisyritämistä? Mistä vitusta revitte tarpeeksi firmoja valtiolle työllistämään koko kansa? Onko tämä jotain kieroutunutta huumoria vai oletteko tosissanne? : D

JokkeT
JokkeT Day 1,887, 09:38

Korppeihin voi kuka vain korpinmielinen liittyä ja jos kaikki esuomalaiset liittyvät, olemme voittoisa kansa kun puolue omistaa yritykset ja voi antaa sotilaille arsenaalia rintamille. Miksei tätä sitten voisi toteuttaa jonkin muun puolueen nimissä? Siksi että muut puolueet ovat heikkoja eivätkä kykene toteuttamaan täydellistä ja yhtenäistä kansanvaltaa jossa yksi kansa voi määrittää muiden kohtalon. Muilta puuttuu mielikuvitus ja yritys rakentaa vahva eSuomi. Korpit eivät rakenna omaa korppieliittiään vaan suomalaista voimaa ja sisua joka tunnetaan uhkana maailmalla. Me olemme pahiksia niille jotka meitä vastustavat mutta niille jotka meihin liittyvät, tarjoamme eSuur-Suomen.

Cendorr
Cendorr Day 1,887, 10:03

Yksi puolue valtiossa ja puolue omistaisi kansalaisten yritykset? Väitätte olevanne oikeistolaisia, mutta tuohan on selvää kommunismia.

Fettis
Fettis Day 1,887, 11:44

Kraak : D

1/5 ei ees naurattanut

TTi09
TTi09 Day 1,887, 15:51

Vihtori, ime sykkivää.

None
None Day 1,888, 02:39

Nähtävästi VIhtori 0 - None 1 : -)

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,888, 03:20

"Yksi puolue valtiossa ja puolue omistaisi kansalaisten yritykset? Väitätte olevanne oikeistolaisia, mutta tuohan on selvää kommunismia."
Korppien juuret ovat työväenliikkeessä. Ja toiseksi, tämä on ainoa tapa luoda yksipuoluejärjestelmä. Heebojen on pakko liittyä puolueeseen, että voivat tapella.
Enkä itse oikeastaan sanonut näistä talousjutuista juuta enkä jaata vaikka keskuskomiteaan kuulunkin. Eli Vihtori osaa varmaan vastata paremmin.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,888, 03:20

None|i, pullatuotannolla aloittaminen on perustelua sen vuoksi, että alhaisen menekin vuoksi työllistämistarve alalla on pienempi. Jos siis näin hienoa matematiikkaa käsität.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,888, 03:21

Eihän tuotannon sosialisoimisen päämääränä ole siirtää tuotantoa valtiolle sellaisenaan, vaan samalla allokoida resurssit uudstaan.

Corvus C
Corvus C Day 1,888, 03:23

None|i taas luulee räyskyttämisen olevan argumentaatiota. Kuka on enemmän äänessä, se voittaa.

Corvus C
Corvus C Day 1,888, 03:23

KRAAK! o/

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,888, 03:30

MUISTAKAA ORLYN, MUISTAKAA ORLYN

Perus Ankka
Perus Ankka Day 1,888, 09:05

yksi puolue valtiossa ja puolue omistaisi kansalaisten yritykset? Väitätte olevanne oikeistolaisia, mutta tuohan on selvää kommunismia.

Äärioikeisto on periaatteessa kommunismia! 😉

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,888, 11:11

^ Ei.. Ei ole.

None
None Day 1,888, 11:50

Kyllä juuri näin Vihtori, koska pulla alallan työllistämistarve on suoraan sanottuna olematon ette pysty edes tarjoamaan työpaikkaa omille jäsenillenne : -D

Verojen noston jälkeen suomessa ole työpaikkoja kuin korkeintaan 10 Korpille : -) Mihin loput 390 henkilöä sirjoitetaan?

Vihtori I
Vihtori I Day 1,888, 15:40

Sanokaamme, että olemme niin oikealla, että voimme kusta vasemmistolaisten vasempaan taskuun.

Noneli, en voi lakata ihmettelemästä järjenjuoksuasi.

Koska pulla-alan työvoiman tarve on pieni, eikö se ole silloin nimenomaan otollisin kohde kokeellistaa veronpalautusjärjestelmä, koska volyymit ovat pieniä? Missä kohtaa sinulta meni jotain ohi?

None
None Day 1,889, 00:36

Missäpäs kohtaa sinulla meni ohi se että ette voi tarjota lupaamianne työpaikkoja puolueellenne? Vaikka kivenkovaan väitätte toisin : -D

Eikö ole pikkuisen helpompaa tuottaa ruoka pelaajien WM:n kautta kuin ohjata ihmisten tärkeä työpanos sellaiseen alaan jonka kysyntä on minimaalinen, kun kuitenkin ihmiset työskentelevät WM kautta?

Kait huomaat Vihtori millainen päällekäisyys tässä on? Vai ollaanko siellä oikeasti jälkeenjäänyttä sakkia?

Vihtori I
Vihtori I Day 1,889, 02:31

Voi helvetin helvetti millaisten luupäiden kanssa täällä saa vääntää.

Jos me esimerkiksi sisäänajamme tämän veronpalautussysteemin luomalla esimerkiksi 20 työpaikkaa pulla-alalle, miten se kaataa puolueen ja eSuomen? No ei saatana mitenkään. Tämä systeemi pitää testata ensin jollain alalla, millä ei tarvitse niin suuria volyymejä, ja jolla ei ole taloudelle näin ollen suurta merkitystä.

None
None Day 1,890, 23:48

"Testata" : -D

Mitä testaamista tuossakin nyt on? Tämä ei ole mitään ydinfysiikkaa, siksipä tässä teille tahvoille abc tyylinen opastus aiheeseen.

a) Varaa alkupääoma mistä ostaa rawit ja maksaa palkat (3 päivää )
Laita ylös treasuryssä oleva raha ( = verotulo)
c) Palkkaa porukkaa töihin ja osta rawit
d) Odota päivän vaihtumista ja kerää uusi treasury data siitä miten paljon veroja on tullut
e) Äänestä EKlla donate money läpi paikkaan X
f) Siirrä rahat paikasta X omalle tilille jotta a) täyttyy
g) Myy/lahjoita tuoteet jonnekkin
h) palaa kohtaan
???

Profit.

Kerro minulle Vihtori missä tuossa tarvitaan testausta? TÄMÄ ei ole vaikeaa, paitsi teille V1 vajakeille. BTW älä koita laittaa sanoja suuhuni kun et siinä onnistu.

None
None Day 1,890, 23:50

Jäi vielä siitä sanomatta että mitäs meinaat että loput siitä 400 jampasta tekee kun te vajakit "testaatte" epäonnistumistanne tekemällä pullia joita kukaan ei lopulta edes tarvitse? TUOSTA seikasta tulee se teidän suurin failinne. Ette voi omien sanojenne mukaan laajentaa toimintaa siten kuten lupaatte, vaan aiheutatte niin suuren murrostilan ettei siitä voi toipua muuten kuin muuttamalla maasta.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.