[KK] Mit is csinálunk (1)

Day 4,342, 05:02 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt eMagyar játékosok!

Bár még csak pár nap telt el a beköszönő óta, máris értelmét látom egy újabb Külügyi Közlöny kiadásának. Nem is húznám az időt, inkább jöjjenek a tények, és a tájékoztatás.

Induló Indo TW
Az elmúlt napokban az indonézek megkerestek minket, egy TW lehetősége érdekelte őket. Ezt természetesen a kongresszus elé tártuk, és a TW-t a Kongresszus meg is szavazta, 13 igen, 11 nem 2 tartózkodás volt a végső számlálás eredménye. Ennek fényében folytatjuk is az indonézekkel a tárgyalást a TW-ről.

Szlovén TW szüneteltetése
Ezen kívül tárgyalás zajlik a szlovénekkel, próbáljuk elérni, hogy három hónapra szüneteltessük a TW-t amíg ők birtokolják a területeket.
Emlékeztetőül, az erről szóló szavazás:
1) Maradjon nálunk, majd lesz valahogy. (1 szavazat)
2) Szlovénekhez kerül, TW megy tovább (1 szavazat)
3) Szlovénekhez kerül, TW leáll 6 hónapra (7 szavazat)
4) Szlovénekhez kerül, 3 hónapra TW leáll, majd utána újraindul (13 szavazat)
5) Szlovákok felszabadítják, CODE bevédi őket - vagy nem - cégek maradnak, szlovén TW marad (0 szavazat)

Osztrák RH TW lehetősége
Egy esetleges osztrák RH TW is felvetődött, velük már felvettük a kapcsolatot ez ügyben, és ha ők benne vannak, akkor a kongresszus elé kerül ez a döntés is, és ha a Kongresszus úgy látja jónak, akkor elindulhat ez is.

Nem induló cseh RH TW
Az elmúlt napokban még a cseheknél érdeklődtünk, szintén RH TW-vel kapcsolatban, de ők elutasították ennek a lehetőségét. Számukra a román és lengyel TW elégséges, és kellően kielégítő, szóval nem szeretnének újabb TW-t indítani.

Horvát TW marad
A horvátok még mindig fenyegetve érzik magukat, ezért a velük fenntartott TW-t folytatjuk, és maradunk Délvidéken. Ez egy fontos gesztus a részünkről, amit a diplomácia érdekeink is megkívánnak, hogy fenntartsunk.

Remélem, hogy kellően elengedő információval tudtam szolgálni az elmúlt pár nap eseményeiről. Igyekszem továbbra is folyamatos tájékoztatást adni arról, hogy milyen kapcsolatokat ápolunk, és milyen lehetőségeket fontolunk meg, vagy miken gondolkodunk kormány szinten. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden releváns információ időben eljusson a lakossághoz, és hogy képben tartsuk a játékosokat.

Tisztelettel,
Nario 78
Külügyi Miniszter