Ambient on/off

Join the new world

 

[KARD] Kongresszusi választás - statisztika

Day 1,894, 15:25 Published in Hungary Hungary by KARD alapitvanyÜdvözlet mindenkinek!

Kicsit késve, de összeállítottam egy kis statisztikát a hazai kongresszusi választások pár paraméteréről. Mindenek előtt viszont szeretném megköszönni a KARD nevében a szavazatokat és a támogatást! Továbbá gratulálunk minden bejutott képviselőnek és eredményes munkát kívánunk nekik a hónapban!Elnyert szavazatok pártok szerint:Nagyon hozzáfűzni való nincs a képhez. Látható, hogy a mezőny nagyjából három szakaszra bontható a szavazatok száma szerint.Bejutott képviselők száma pártok szerint:A fenti arányok képviselőkre való vetítése alapján ez talán jobban megfogható jelenség. Egyfelől a legtöbb képviselőt a HMSz (10) juttatta be, utána az MKSz és a KARD (9-9), végül a MCP és Legio (6-6). Így a hónapban ismét 40 fős kongresszusunk lesz.Párton kívüli támogatás:Ez már érdekesebb információ lehet. Fent láthatjuk, hogy az egyes pártok a tagságuk számán túl mennyi további szimpatizánst nyert meg magának. Ehhez természetesen hozzátartozik a vendég képviselők és pártok hatása. Hiszen kongresszusi jelölteket csak az 5 legnépesebb párt indíthat. Azonban a többi pártnak gyakran adnak indulási helyeket. Így ezek a kisebb pártok szavazata is ide számít. Egy kicsit konkrétabban: a KARD a hónapban a WSPP-nek bizotsított kongreszsusi induláshoz helyet. Így a WSPP szavazóbázisa is megmutatkozik a KARD összszavazatában. Tehát ez és a többi szimpatizáns adja ezt a többletet. Sajnos nagyon sok információm nincs erről. Amit láttam, vagy tudok, hogy a Kisgazdapárt a Határontúli Magyar Szövetségnél kapott helyet, nyílván oda voksoltak. Továbbá a Nemzeti Front és a Szent Korona Szovetsége is szintén hozzájuk irányította a szavazataikat (már ha jól láttam a shoutokat). Ennek a versenynek a legnagyobb vesztese a Magyar Légió Párt volt, hiszen ők tagságuknak megfelelő szavazatot sem tudtak szerezni.Pártokból bejutott képviselők aránya a párttagsághoz képest:Az utolsó ábra azt mutatja, hogy egy-egy bejutott képviselőre hány játékos kellett a párttagságból. Azaz a legalacsonyabb oszlop azt jelenti, hogy az eredeti pártlétszámhoz mérve a legtöbb jelöltet tudta bejuttatni a kongresszusba.


Mégegyszer köszönjük a szavazatokat és gratulálunk a bejutóknak!


Üdvözlettel,
wisitenkraf


KARD chatszoba: #kard
Belépés a pártba: KARD


Csatlakozás a párthoz
 

Comments

classfighter
classfighter Day 1,894, 15:27

grat, vote

Levi Kay
Levi Kay Day 1,894, 15:35

grat a bejutoknak. Ahogy latom, eleg nepszeru a part a nem parttagok koreben is, ami jo jel

GregoryG
GregoryG Day 1,894, 16:15

A Kard jó, azért nagy a nem-pártagok körében a támogatás.

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,894, 22:31

Gratulalok a bejuto kepviseloknek!

Fronteira suI
Fronteira suI Day 1,894, 22:55

szép munka:)

Eheslo
Eheslo Day 1,895, 23:57

Éljenek a fékek és a fékerek (ciánon)!

Fronteira suI
Fronteira suI Day 1,895, 00:51

Koszonjuk osztrák eheslo.

Cyron
Cyron Day 1,895, 01:23

Eheslo - True Patriot - Damage - 71,558,339 for Austria
0 for Hungary

Black-Star
Black-Star Day 1,895, 04:17

Gratula minden bejutónak

Covfefe
Covfefe Day 1,895, 04:21

ALJA

mivanhe
mivanhe Day 1,895, 07:25

ide véled régi KARDunk. 🙂 grat

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,895, 08:17

hany sajat kepviselotok van?hany van az MKSZnek? Hany a HAMASZnak?Ez szamit csak.

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 1,895, 08:52

8 saját Ernst. Nektek 9 és közben 120 plusz fő a pártotokban. Szerintem meg csak ez ami számít : )

Cyron
Cyron Day 1,895, 12:15

úgy "szeretem" olvasni, ahogy egymást tépjük... tisztára mint RL, összefogás nuku, nehogy már tényleg jobb legyen

LongIeyy
LongIeyy Day 1,895, 22:10

Ernst sajna Wisitenkraf jól beszél. 1-el több képviselőnk van az szép és jó de a KARD létszámhoz viszonyítva jobban teljesített!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,896, 23:41

En meg ugy tudtam, hogy a valasztast az nyeri aki tobb kepviselot juttat be. Mig regionkenti szavazas volt es pl Lisztes kapott 200 szavazatot CH-ban de ezzel elvette mondjuk masik 3 MHPs bejutasat az nektek siker? Olyan mintha egy hadsereg azzal nyerne csatat ha tobb katonat tud felvonultatni es nem azzal hogy tobb erodot foglalt el.
Ismetlem az MKSZ nem ker mas partok tamogatasabol mert azzal 1-2 MKSZ kepviselovel kevesebb jutna be a kongaba.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.