Ambient on/off

Join the new world

 

[KARD] Kongresszusi jelöltjeink

Day 1,861, 12:02 Published in Hungary Hungary by KARD alapitvanyÜdvözlet!

Elsőként is szeretnék mindenkinek Áldott, Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni és remélem mindenki szeretteivel tudja tölteni az ünnepi napokat!

És bár a pihenésé a főszerep most, ugyanekkor szeretnék kitérni arra is, hogy a holnapi napon zajlanak le a kongresszusi választások szokás szerint. Így megkérnénk minden párttagot, és szimpatizánst, hogy szavazzon a KARD listájára kedden, ezzel támogatva jelöltjeinket. Hiszen minél több szavazatot nyerünk el, annál több jelöltünket tudjuk a kongresszusba juttatni a december/január ciklusban. A jelenlegi 40 fős kongresszusi felállás mellett ez azt jelenti, hogy a leadott összvoksokból minden 2,5% után jut be egy-egy ember a párt listájáról (illetve a végső korrigációs kerekítésnél egy kicsit ez alakul még). Azaz 2,5% elnyert voks után az első listahelyezett, 5% után a második is, és így tovább. Tehát mindenki szóljon a barátainak, századtársainak, ismerőseinek!

Mégegyszer Boldog Karácsonyt, sok pihenést, bejglit és süteményt kívánunk mindannyiótoknak 🙂

üdv,
wisitenkraf

KARD chatszoba: #kard
Belépés a pártba: KARD


Csatlakozás a párthoz
 

Comments

Alexandross
Alexandross Day 1,861, 12:06

Hajrá! o7
Boldog karácsonyt!

CyberPRP
CyberPRP Day 1,861, 12:27

Nektek is Boldog, Békés Karácsonyt kívánunk! o /

GregoryG
GregoryG Day 1,861, 15:47

hajrá

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.