Ambient on/off

Join the new world

 

[igajunior] КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ / састав Владе

Day 1,872, 07:36 Published in Serbia Serbia by igajunior


Поштовани грађани Србије,

Пред вама је текст председничке кандидатуре, са планом рада за свако министарство и персоналним решењима.Тим који је успешно водио Србију остаје непромењен. Урађене су мале корекције, што је и сасвим нормално, с обзирно на податак да два месеца уопште није мали период, па је дошло и до мањег засићења појединих људи. Поред овог објективног разлога, дата је прилика и неким новим људима да покажу своје вредности и ставе их у службу Србије.
Дубоко смо убеђени да радимо исправну ствар за целу заједницу, и да уз мале успоне и падове, српски брод коначно плови у правом смеру.

Министарства ће наставити да раде аутономно и на основу струке, а ја као будући Председник кординираћу радом и трудити се да наћем увек оптимално решење.Подпредседници (vCP)
Ради боље организације, поучен искуством из два претходна месеца, влада ће имати два подпредседника (vCP).
Strider83
SashaL


Министарство одбране (МоD)

Тим Министарства одбране чиниће следећи људи:


desert hamster, icemanthedestroyer, Miljana Pantelic, sangajski mrmot, zare legenda, vpccp, budalimir, negoslav83, danijel82, raziel blaze, Golubowic, bozimano_dorks, heffe, Marko Tunic и Vladimir M.Vasiljević,

Основни задатак овог министарства је да обезбеди дугорочну стабилност за Србију и савез.
Тим који добија се не мења, па је окосница тима Министарства одбране иста као и претходна два месеца. Екипа старих прекаљених вукова која је у овом мандату осважена са неколико нових имена.
Финансирање војске биће транспарентно, као и до сада. Формула за рачунање рефунда остаје иста. Идеја водиља је да се на основу реалних прихода које држава остварује добије најјафтинија и највећа могућа штета, уз максималну тренапарентност.
Конкурс и услови за пријем јединица на систем рефунда је јаван и једнак за све. Уколико дође до било какве оправдане иницијативе за промену или допуну истог, разговараћемо и наћи боље решење у интересу државе Србије.
Пошто је ово стратешка игра, а војске кључни фактор просперитета државе, све евентуалне одлуке проузроковане изменама у модулу донеће се кроз разговор, стручне анализе и консултације са професионалцима, уз уважавања реалних економских и финансијских могућности државе.


Министарство иностраних послова (МоFА)
Тим Министарства иностраних послова чиниће следећи људи:
Don Lex, Nikol000, nick slaughter, mitra33, elminjo и Karlo V resurrection

Свестан чињенице да је ово министарство главни репрезент Србије у свету, још пре неколико месеци иницирао сам отварање позиција за нове људе, и соколио их да се максимално укљуључују и ангажују. Чак и по цену грешке. Требају нам нови људи, па неки евентуални пропуст не можемо узети за зло. Дугијем захвалност доказаним људима на разумевању и помоћи за ову политику. Ово јесте једини пут којим Србија треба да иде.
Већ до 8. јануара потребно је решити са Македонцима питања у вези италијанских регија. Ја дубоко верујем да ће овај тим урадити најбољи могући посао у интересу Србије.
Политика и однос према савезницима треба да буде државнички, и усклађен са политиком Владе Србије. Влада Србије, тј. министарство иностраних послова има једини легитимитет да спроводи спољну политику државе, а рачуне за то полаже сваки месец на изборима. Ово јесу фундаменталне ствари, и унутрашње питање у које савезници не смеју да се мешају.
Постоји иницијатива око сарадње и дефинисања смерница спољне политике, и ја ћу свакако дати свој допринос томе. Треба да се настави рад у том смеру, јер подела око кључних ствари за једну државу никад није смело ни да буде. Странке и полиичка препуцавања, ако хоћете и наш прљав веш морају да остану у нашем дворишту. На овај начин олакшаћемо посао и нашој и савезничкој дипломатији, а позиција Србије и могућности да заштите интереси биће много јаче.Министарство унутрашњих послова (МУП)
Тим министарства унутрашњих послова чине следећи људи:
United states of Serbia, Shomykv, Ravnogorac, golubgox, mesicki, luka lokt jankovic, djape84, gavrilo5, ivana-ica, Dr. Binsi и Gogica Silni,

Ово министарство радиће на побољшању позиције цивила, али не на начин што ће куповати њихову наклоност редовним поделама, већ тиме што ће понудити системско решење. Србији је потребна усмерена штета, коју испоручује сваки човек. У задња два мандата радило се на заказивању удара у потребно време, а та пракса ће се наставити и убудуће. Сви имају право на подједнаке услове, и војска и цивили. Једнаки и доступни услови за све је циљ ове Владе, а на нама је да се одлучимо који систем нам највише одговара. (за војне јединице отворен конкурс и правилник за рефунд, а за цивиле позивање на ударе у потребно време). Уколико се стекну услови (што умногоме зависи од најављених промена у игри), кренуће се у пројекат који верујем да има перспективу, а то је увођење тзв. цивилне скрипте. Србији треба сваки човек и његова усмерена штета, па ће ово министарство, не намећући решење, самостално одлучити на који начин ће кренути у интеграцију најављеног плана.
Даље у опису овог министарства биће сви стандардни послови које МУП обавља месецима уназад.

Министарство економије (МЕС)

Тим министарства економије чине следећи људи:
Crni Lovac, eBora и DrZivorad

Министарство економије задржаће аутономију и наредном периоду, а одлуке неће бити доношене популистички и политички већ на основу мишљења струке. Поред стандардних послова, које је ово министарство обављало претходних месеци, биће урађен стратешки план на основу компарстивних предности српске економије, анализа структуре јавне потрошње и завршни рачун, по указаној потреби корекција пореске политике, и кренуће се у најављено формирање државних резерви.

Министарство информисања (МИ)
Тим министарства информисања чине следећи људи:

Watan Tanka, minimaks, Dragan Brdar, Gambinо_SSS, Aleksandar Krsmanovic, ludjaci, ČikaNikola96 и Tex_willer

Мишљења сам да овај тим мора да учини доста на презентовању информација битних за све грађање Србије, од текстова којима се презентују активности и планови Владе Србије, аналитичких и геополитичких извештаја, преко информација о појединим акцијама, и других занимљивости везаних за игру и окружење. Адекватност и избор тема које ће се обрађивати ствар су људи који чине ово министарство.


Министарство образовања (МОС)
Тим министарства образовања остаје у непромењеном саставу и чине га следећи људи:
SashaL и Pegica

У претходна два месеца, ово министарство је поставило лествицу за сва будућа министарства образовања. Поред уобичајне функције коју има, проширило је своју делатност на акцију помоћи ебебама, кроз свакодневне поделе хлеба за најмлађе чланове играчке заједнице. Анализом министарства економије, пронаћи ће се решење за даље финансирање помоћи најмлађима, и ово ће постати државни пројекат. Планира се да скуп свих туторијала које је израдило ово министарство, уз нову поздравну поруку за новајлије биде предложено и изгласано у конгресу Србије. На овај начин крунисао би се минули рад људи у овом министарству.

Губернатор Српских прекодринских провинција, као и до сада, остаје ђенерал,
Владислав Миловановић83.Уколико постанем председник свих грађана, наставићу континуитет рада и провођења политике за коју сам убеђен да је исправна и потребна Србији, уз побољшања која ће у коначници водити ка решавању крупних националних питања. Сви ћемо некада престати да играмо, а какву ћемо државу оставити иза себе, зависи од свакога од нас.
На крају ћу да вам свима пожелим срећне Божићне празнике.
Христос се роди!Један од Вас,

С поштовањем,


igajunior
 

Comments

igajunior
igajunior Day 1,872, 07:36

за узвик
[igajunior] КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ / састав Владе

http://www.erepublik.com/en/article/-igajunior-1-2187552/1/20

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,872, 07:39

РАСПАМЕЋИВАЈ!!!

Ralle72
Ralle72 Day 1,872, 07:39

Idemo Iga !!!

elminjo
elminjo Day 1,872, 07:39

\o/

MacakMiki
MacakMiki Day 1,872, 07:40

Srecno Iga! Idemo po 11. resurs!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,872, 07:41

Спремајте трактор за инаугурацију! \o/

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,872, 07:43

ЈАВЉАМ СЕ НА ДУЖНОС

Ravnogorac
Ravnogorac Day 1,872, 07:43

Подршка!!!


Одличан тим!!!

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 07:45

ДОМИНИРАЈ !!!

Don Lex
Don Lex Day 1,872, 07:47

IGO, idemo u nove pobede sa tobom! o/

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,872, 07:48

"Формула за рачунање рефунда остаје иста. Идеја водиља је да се на основу реалних прихода које држава остварује добије најјафтинија и највећа могућа штета, уз максималну тренапарентност.
Конкурс и услови за пријем јединица на систем рефунда је јаван и једнак за све."

Ово је лепо у теорији, али не одговара ономе што радите у пракси. Можда добијате највећу могућу штету, али далеко од тога да је она најјефтинија. Да заиста хоћете да добијете најјефтинију штету, морали бисте правилно користити формулу за рефунд, што није био случај претходних месеци јер Ајсмен нема појма да је користи. Уз то, на ССФ би требала да се примењује иста формула, а не да им се плаћа онолико колико потражују, ако већ причамо о јефтиној штети.

Желим да верујем да заиста желиш да радиш на томе, али уколико све остане само на речима, испашћеш исти као и сви твоји претходници.

eBora
eBora Day 1,872, 07:49

до победе

Mesicki
Mesicki Day 1,872, 07:52

Raspamecivaj!!

Vlajko delija
Vlajko delija Day 1,872, 07:54

o7

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Day 1,872, 07:54

Разиел у моду, Хрвати у воду!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,872, 07:55

[НСС] БОЖИЋНА ПОДЕЛА ПО 10 ТЕНКОВА!
http://www.erepublik.com/en/article/-10-1-2187142/1/20

Black..Silver
Black..Silver Day 1,872, 07:56

Mislim da ti u MoD-u treba vise radnika a ne foteljasa, narocito ako bude neke vece akcije u ovom mesecu. I nejasno mi je zasto i dalje drzite stridera u vladi posle njegovih ispada... Jao, da, eBora smesten u MeS da malo oteza posao ovima sto su ga odlicno obavljali prethodnih meseci? : D
Blah, da si stavio sve siptare, bosnjake i hrvate u vladu, svakako bi pobedio : D

Dr.Binsi
Dr.Binsi Day 1,872, 07:57

Само храбро !!! Народ је уз нас !!!

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,872, 08:04

Eto, u celoj Vladi sam video samo jednog dobrog ministra i jedan dobar tim. Svaka čast za Watana i za tim ministarstva obrazovanja, ostalo je blagi užas!

Ej, Strajder da bude podpredsednik? Onaj Strajder što uvek 'oće da bude sultan umesto sultana? Taj ne treba da bude više ni kafe kuvarica, a kamoli drugi čovek Vlade.
eBoru stavljaš u finansije? Onog eBoru koji piše malo, ali zato glupo? Onog eBoru što vređa kovalskog na osnovu fizičkog izgleda? Jedno takvo ljudsko smeće kakvo je eBora nije ni za kantu, a kamoli za neko ministarstvo.
Dragana Brdara u Informisanje? Brdara koji posećuje nastrane sajtove? Brdara koji ''kopa grobove'' drugim igračima? Da li postoji veća sramota od činjenice da ti je Brdar ministar nečega?

O lopovima iz SZR i da ne pričam, oni moraju da se uguraju pa to ti je!

Čestitam ti na pobedi i nadam se da ćeš bar jednu moju sugestiju da uvažiš da eSrbija ne bi zadržala cirkus i u novoj godini

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Day 1,872, 08:05

Steam trebalo je nekog iz Tesli da zovemo za guvernera ima država org za banovanje 🙂

Mucuchies
Mucuchies Day 1,872, 08:08

Подршка!!!


Одличан тим!!!

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,872, 08:09

U pravu je Hound, sledeći put ga treba zakopati s licem na dole, da ga Brdar ne otkopava!

Black..Silver
Black..Silver Day 1,872, 08:13

Vladimire, ako mi date org sa nazivom nepostojece drzave na erepu, rado cu se pobrinuti da obavim posao kako treba : )

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 1,872, 08:14

Moćna vlada da bi se uvećala moć države . Odličan tim iskusni ljudi koji su doveli do procvata eSrbije

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,872, 08:15

Treba mi org da delim ordenje zaslužnim brđanima... COMING SOON

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:21

Хаха,Митра33 Мофа,Усос МУП.Па добро еСрби,што смо имали имали смо...

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,872, 08:22

Taj Mitra33 zna ko je šta doručkovao od TWO, COT i EDEN predsednika, MIP-a......

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:27

Mother of God

Ovaj Shadow misli da je bitan :'''D , trol u pokusaju, ajde idi menjaj stranke ili tako nesto ;;😉)))

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:28

Зато Шедоу Сталкер зна ко су и Усос и Митра 🙂.

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:28

Јадна је та Србија у којој си ти битан.

Cemi Kmdz
Cemi Kmdz Day 1,872, 08:29

o/

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:31

Није ми јасно , како те Ледени није још избацио из Реда ...

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,872, 08:31

Shadow je Panda King
Skontao kako mu glup nik pa promenio xD ...mada nista pametno ni sada nije smislio

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:33

Шта је теби јасно??
Буди срећан што си са Лексом у министарству.А буди и срећан што је Осветник отишо због банде у НСС-у па си се увуко у ГО 🙂.

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,872, 08:34

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:34

Да ја сам Панда Кинг,јесам и никад то нисам крио као многи лопингери из НСС-а.

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,872, 08:38

Бановали те због мултијања а ту паметујеш нешто. xD
Иди мењај никове и странке, у томе си мало бољи o/

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:40

Увек сам се питао одакле ти толики комплекси према мени, сада предпостављам, вероватно си хтео са Осветником у НСС ал јбг, немаш ти квалитет за ГО ....

Ја сам 1 од оснивача НСС-а и Осветник је дошао после мене , тако да ти та прича не пије воду, Осветник је банован због мултија ,собзиром да ти је друг вероватно си и ти мултијашио ..

Ако желиш да видиш мој рад слободно питај Лекса, Стридера или некога од њих , међутим кажеш лопингери , дај 1 доказ да сам украо 1 рсд, и урадит ћу шта год хоћеш ....

НСС !!!

ПОСТАВЉАМО СТАНДАРДЕ !!!

НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ !!!

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,872, 08:40

Ma kolko je Shadow Stalker pajserčina raspala tolko je i u pravu kada kaže da su USroS i Mitra gori od najgorih

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:40

Хахаха,види краља.Тај налог сам требао да продам после куповине овог али су га админи после пар месеци бановали,за то имам сведоке из моје јединице.Усосе нећу да се расправљам са тобом и Митром више јер већ сте ме спустили на свој ниво.А ту су будале јаче 🙂.

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:40

Јао , па ти си већ био банован .......

аххахахахаххахахахаххаха

tdi radio
tdi radio Day 1,872, 08:41

o/

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:42

Када видим ко је против мене, онда знам да сам у праву ....

еЧеда Прашак, и Шадоу ака бановани међед ...

Tex_Willer
Tex_Willer Day 1,872, 08:44

Нека причају шта хоће, али

Империја се незадрживо побољшава на свим пољима! О освајањима и да не причам! Врхунски састав! Скидам капу креатору истог! о7

NikolaNK
NikolaNK Day 1,872, 08:46

o7

Alex.L
Alex.L Day 1,872, 08:48

vCP isti onaj koji je pretio saveznicima?

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:48

Е митра зови ме и Шадоу ака псује митри све по списку.

elminjo
elminjo Day 1,872, 08:52

... pre par dana nas cimali da saradjujemo... a sad pustili ovog keriča da laje
xD
epic

Shadow Stalker
Shadow Stalker Day 1,872, 08:52

Сумњиви,колико си ти српски и еСрпски пријатељ толико сам и ја пајсерчина распала.Ти немаш права да се расправљаш јер си држављанин најцрње државе која постоји.

Mitra33
Mitra33 Day 1,872, 08:57

@еlminjo Они увек тако, ал нисмо луди да идемо са оном багром (част изузетцима) , само им кажемо " Ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав" и то је то ...


Шадоу то и јесте твој ниво ...

Народ ће сутра проценити дал је боље да им Председник буде "Брђанин" или педер из ЕУ ....

Постављамо стандарде !!!

Набијамо комплексе !!!


Брчк о7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.