Ambient on/off

Join the new world

 

[ICS] Keleti hadjárat, bónuszok, stb

Day 1,879, 11:01 Published in Hungary Slovakia by Istencsaszar

Üdvözlöm a kedves olvasókat!

Előzetesen jelezném, hogy hosszú cikk lesz, amelyben a saját érzéseimet fogalmazom meg, helyenként indokolatlanul bő lére eresztve.

Most nem kommunikációs miniszterként írom ezt a cikket, hanem magánemberként, a magánvéleményemet fogalmazom meg, ahogyan erre egyébként az újságom címe is utal. Az úgynevezett keleti hadjáratról fogok szólni részletesebben. Több helyen kifejtettem már a gondolataimat kommentek formájában, de úgy érzem, hogy egyben leírva érthetőbb lesz az egész.

Kezdjük a legelejéről! A románokkal ugye augusztus legelején megkötöttük a temesvári egyezményként elhíresült NAP-ot. Ezt követően szinte azonnal szert tettük az ukrajnai bónuszokra, amellyel nyersanyagaink száma 8 lett. Innentől kezdve a törökökkel is egy de facto NAP volt érvényben egészen novemberig. Azaz, 3 és fél hónapon keresztül nagyobb hadjáratok és izgalmak nélkül élvezhettük a bónuszok adta többlettermelést. Azt tegyük hozzá, a történeti hitelesség kedvéért, hogy októberben a minket fenyegető amerikai csapatokat egy gyors és látványos hadjárattal kipenderítettük Európából.

Ebben a békés időszakban is folyamatosan kérdezgették az emberek tőlem, hogy miért nem támadjuk meg a törököket, oroszokat? Akkor is mindig elmondtam, hogy mert nincs értelme, ugyanis akkoriban jóval kiegyenlítettebb volt az erőviszony, mint manapság a szövetségi szinten. Az amcsik és a brazilok még nem távolodtak el annyira az EDEN blokktól és nem közeledtek ennyire a CoT-hoz, mint most. De nem ez volt a fő ok, hanem az, hogy nem nyerhettünk volna semmit azzal, hogyha végtelen háborúskodásba kezdünk a törökökkel. Annyit értünk volna el, hogy veszélyeztettük volna a bónuszainkat. Persze akkoriban folyamatosan az ment, hogy igazából nincs is értelme a bónuszoknak, mert értéktelenek, túltermelés van, nem lehet megélni, inkább legyen hadjárat, mint unalom, folyt a csapból is anno.

Novemberben aztán időközönként, taktikai okokból 7-re kellett csökkenteni a nyersanyagok számát, hogy elkerüljük a török háborút. Ez egy kivétellel sikerült is, amikor pedig nem, akkor hatalmas pofont adtunk Tauridában nekik! Persze az RW-zgetések során ment folyamatosan az, hogy gyávák vagyunk, mert nem hadakozunk, meg amúgy is unalom van.

Eljött az október, ahol szintén megszakadt néhány napra a bónuszokhoz vezető híd, a lengyelek áthaladása miatt. Karácsonyra azonban helyreállt a 8 bónusz.

Aztán az újévben úgy döntött a vezetőség, hogy itt az ideje kihasználni az elmúlt hónapok gyűjtögetését és megindulni egy nagy hadjáratra. A sokszor hangoztatott szerencsés csillagzat abból állt, hogy a török-bolgár háborúnak köszönhetően viszonylag simán át tudtunk volna jutni a törökökön, valamint a TWO több nagy országában is egyszerre merült fel az igény arra, hogy megsemmisítsük Kínát, az eden gazdasági bázisát. Nálunk is felmerült ez már régebben is, hiszen emlékezzünk rá, hogy Ernst is ezzel a programmal nyert októberben. Akkor sajnos még nem voltak adottak a feltételek.

Felhívnám a hazugságokat és féligazságokat terjesztők figyelmét, hogy mire a románok beadták és elfogadták az NE-t ellenünk, megszegve ezzel a szerződést, már rég el volt fogadva a török NE-nk, szóval maximum úgy tudtunk volna megmenekülni a háborútól, hogy RW-zzük Tauridát, de a románok nem hülyék, így ők is indítottak még az NE beadása előtt egy felkelést ott, amiben már az utolsó kör járt, mire beadták az NE-t.

Sokat egyeztettünk azokban az órákban a kormányon és a szövetségen belül, végül úgy gondoltuk, hogy megéri megreckírozni a hadjáratot, mert ilyen lehetőség nem lesz mostanában még egy. A várakozások nagyjából be is igazolódtak. Eltöröltük a törököket, illetve a szövetségeseink eltüntették Görögországot, mialatt kordában tartottuk a románokat is. Pont annyit csináltunk, amennyit kellett. Megtartottuk a kezdeményezést. Rendkívül szervezetten ütöttünk, mindig amennyit és ahova kellett. Végre igazán játszottuk ezt a játékot, nem csak püföltük azt, akit értünk, hanem volt valamiféle koordináció és tudatosság. Persze megjelentek az első hangok, hogy miért van hadjárat, miért nem ülünk a bónuszon, miért veszítettünk el egy bónuszt, miért nem csak a románokra koncentrálunk, miért nem csak a törökökre, stb.

Mindenki tisztában lehetett azzal, hogy kemény hadjárat és minden bónusz megőrzése egy időben lehetetlen. Ez a hadjárat-szervezés alaptétele. Soha senkinek nem sikerült ezt megcáfolnia ebben a játékban. A választásokon is tisztában lehetett mindenki azzal, hogy ez az irány fog folytatódni, hiszen a kínai hadjárattal kampányoló dnw599 nyerte meg a választást.

Az iráni háború nehezen indult, mert az eden scriptesekkel szemben nem sikerült megakadályozni, hogy Eastern Anatolia RW induljon, ezért volt az, hogy estére kellett megindítani a támadást a perzsák ellen. Ezért volt nehezebb az első 4-5 kör. Igen, ejthettük volna a keleti hadjáratot a románok miatt, de véleményem szerint a románokkal bármikor lehet hadakozni, bármikor lehet a bónuszon ülni, mivel Ukrajnát bármikor megverjük békeidőben, szóval ezekért egy ritkán adódó lehetőséget feladni egyszerűen értelmetlen.

Végül a hatalmas tankolások után kikaptunk, így vége szakadt a keleti háborúnak és a keleti álmainknak egyelőre. Persze megjelentek a kárörvendő hangok, meg a szokásos sírások, hogy jajj, mi lesz most, hogy egy időre elvesztettük a bónuszt. Mi lenne? Semmi. Vissza lesz szerezve. Régen hónapokig 1-2-3 bónuszok voltak, mert folyamatosan román elnyomás alatt voltunk, mégis össze tudtunk fogni, most meg azon megy a polémia, ha már egy hétre le kell mondani a 8-ról.

Én a keleti hadjáratot összességében pozitív dolognak értékelem. A magyar aktivitás rég nem látott magasságba emelkedett. Mindenki előszedte a sufniból a csokikat, bazookákat, rakétákat, kinek mi volt tartalékban.

Most vége szakadt, maradtak a románok és az ukránok. Ha minden jól megy, ma lezárjuk az ukrán háborút, holnap pedig becsatlakoznak a lengyelek is a partyba. SGP-t jó lenne megvédeni, de ha esetleg nem sikerül, természetesen maximális prioritás lesz az ott induló RW.

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar

ui.: ha bárkinek valami kérdése merül fel ezzel kapcsolatban, írja meg kommentben, és igyekszem válaszolni

ui2.: gondolkozom rajta, hogy indulok februárban elnöknek, erről is várom véleményeteket

 

Comments

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,879, 11:09

na vegre

kispisti007
kispisti007 Day 1,879, 11:09

hajrá az elnökin ha valóban indulsz 🙂

Honved2010
Honved2010 Day 1,879, 11:09

Indulj, én támogatlak!

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,879, 11:21

A magyar mentalitás már csak ilyen: Belga - Az a baj

Toki Doki
Toki Doki Day 1,879, 11:24

Engem az érdekelne, hogy közép távon mi a szövetségesek terve? TWO és CoT együttműködés meddig marad fenntartható? Persze tudom, hogy ezek hadititkok, de szeretm látni az összefüggéseket. Ha legalább PM-ben írnál néhány sort nagyon megköszönném.

Ui.: a választáson rád szavaznék.

susususk
susususk Day 1,879, 11:28

Akiket még látni akarok az elnöki székben: ICS, Éhesló, HUpákolás. Tehát hajrá : )

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 11:29

Az éceszgéber ics, aki minden mocsokban tettestársa 3 éve immár skizofrénné is vált. Van egy hivatalos ics, aki hazudik éjjel nappal és van egy nemhivatalos ics, aki ugyan ezt teszi, de más módon.
Hihetetlen változások az iráni orbitális bukta után alig pár órával.
No fussunk neki, most mit hazudik a kis skizofrén?

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 11:34

Nem is kell olyan sokat olvasgatni, mert kiderül, azt hazudja a törökökkel "nemhivatalos" NAP volt érvényben a mocskos jetibékéjük mellett.

Nos ha ez így lett volna, akkor miért kellett Tauridát két alkalommal is felszabadítani, megszüntetni a török határt, mert az első komolyabb csata után - ics akkori hazugságát idézve - gazdasági csőd lett volna egy török háború? Miért menekültetek elölük 6 héten át?
Miért kellett bónuszvesztéssel is két alkalommal lehozni a mindenről mindig lekéső polákokat, ha a NAP "nemhivatalosan" érvényben volt?

Két bekezdést követően már enmagát cáfolja a skizofrén ics. Nem rossz kezdés egy hazugságcunamihoz.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,879, 11:41

ICS: engem az érdekelne, hogy a lengyelek miért Galiciát támadták Bukovina helyett?
Így most nekik még 1 régiót el kell foglalniuk (Bukovina), hogy üthessék a románokat. Nekünk meg kell várnunk míg a lengyelek visszaadják galiciát, és utána ukrán NE is kell újra, ha bónuszokat akarunk.

Ha Bukovinát ütik, és mi Kárpátalja után Galiciát, akkor nekünk a győzelem esetén lenne szabad NE-nek és bónuszunk.

Így terveztétek, tervezte valaki, vagy csak simán mellé nyomott a lengyel elnök?

Nolmut
Nolmut Day 1,879, 11:43

vote, itt is, meg februárban is:d

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 11:43

A folytatás sem piskóta: az éceszgéber ics és a kommunista tömeggyilkos nevével prvokáló mocsok +20% bónusszal ajándékozta meg a jetiket, hálából a NAP fenntartásáért.
Ez a +20% fegyverbónusz akkor sem jelentett semmi jót az ellenségeink kezében, de igazi mérgezően gyilkos hatását majd akkor fejti ki, amikor a jetik ránk törnek, majd amikor az iráni buktával belenyomják ics és dnw pofáéját a szarba, amit kitaláltak.
De még nem tartunk itt, van még egy kupac ordas hazugság, míg eljutunk idáig:
Azt hazudja a török NE meg volt szavazva, mikor a jetik NE-t adtak ránk. Nos ez sem igaz.
A szavazás folyamatban volt, és azt hazudtátok ics, hogy majd a polákok megvédenek minket.
Ez nem jött be.
A polákok mióta összeálltunk velük - amit RL okokból eddig én is helyeseltem, minden negatív tapasztalat ellenére - minden balkáni vérfürdőről elkésnek és az orgtolvaj izralex francia honveszétést is röhögve nézték végig.
De ti szavazásra buzdítottátok a kongadroidokat, akik szót is fogadtak és bevállaltátok a két háborút, minden szarral ami ezzel együtt jár.

Ez a döntés ilyen előzmények után szintén a tiétek volt skizofrán ics és persze így ez az ordas a bukta is a tiétek. Ne maszatoljátok másokra.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,879, 11:43

Hazugsagcunami? oO
Mi ez? Valami őstulok osztrák kifejezés?
(csak az osztrák ápédból gondolom:))

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,879, 11:45

Mond meg már nekik ICS hogy a lengyelek csak bénáznak mint mindig.
Vagy kivételesen más oka van?

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 11:59

A hazugságok sora nem szűnik: a rácok, lengyelek, szlovének is bónuszbukta nélkül tudnak évek óta harcolni. Csak nektek nem megy skizofrén ics.

Két állapot: a semmittevéssel járó menekülés a harc elől, bónuszokat féltve és a totális bukta között számotokra nincs középút. pedig van végtelen, csak nem találjátok. Vagy végtelenül gyávák vagytok (menekülés a törökök elől) vagy hülye módján vakmerőek (törökök betámadása a jetik NE-je mellett).

Elszámolásotok két hónapja nincs ics. így fogalma nincs senkinek, néhány csaló sokadnicken kívül, mibe volt ez az őrültségetek a közösségnek. Az tuti, hogy az orgtolvaj izraelx a falka orgját lenyúlta, de hogy a többi kinek a kezén van senki nem tudhatja, mert soha sehol el nem számoltaok a national orgokkal.
Az ellopott volt állami cégekről nem is szólva.

A hazugságok csimborasszója sikernek értékelni azt, amikor a magyar lakosság minden tartalékát elüti egy értelmetlen és vereséggel végződő, szövetségesi támogatás nélküli hadjáratban, ahol az utolsó csatát olyan kevéssel bukjuk el, amit az ellenségeinknek adományozott +20% fegyverbónusz töredéke jelentett.
Eközben a polákok 10 napja bolyonganak valahol távol, minden értelmes hozzájárulás nélkül, a rácok - akik a mocskos jetibékétek részesei . meg totálisan szarnak a felrúgott békére és nem ütik a jetiket immár 10. napja.
A szlovének és a hatalmas tótok is jókat röhögnek rajtatok.
Én is azt teszem skizofrén ics, mert bizony ezt az orgtolvaj izralexéhez mérhető buktátokat, csak a jetikkel hamarosan megkötendő mocskos békétek múlja majd lul.
De ez van, ennyire futja tőletek és akik ezt hagyják, támogatják, megérdemlik.

De leszögezem: nincs értelme egy ütésnek sem oyan csatába amit pár per, óra elteltével feladtok, nincs rételme hazánk ellen ütni ellenségek oldalán és nincs értelme olyan ellenséges területek elfoglalásának, amiket mocskos hazaárulókként adtok majd vissza az ellenségeinknek az első lehetséges alkalommal.
Mert megteszitek, ismét és ismét..

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 12:01

Az elnökséged semmi változást nem jelent.
Eddig is az történt, amit akartatok, legfeljebb egy plecsnivel több lesz a karakterednél.
A lopás, csalás, a sokadnickek és fékerek hatalma töretlen.
A züllés folytatódik.

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,879, 12:03

Jól van Éhesló, ne üss, csak nem tudom, miért kell 3 sor miatt 2000 karaktert írni/másolni.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,879, 12:06

A lengyelek galíciai támadásának logikus oka van, nem cseszték el. Az a magyarázat, hogy hiába is ütötték volna be bukovinát, nem tudtak volna román NE-t adni, mert galícia ott marad és így nem esik le az ukrán NE-jük. A románok pedig tudnak NE-t adni, és valószínűleg, ha eszük van, adnak is, mert a lengyel háborút két csatával le tudja zárni az eden újra, amivel megmenti a románokat. Ezt nem rizikózhattuk meg, ezért előbb galíciát foglalják el, hogy mire bukovinát elfoglalják, ne legyen újabb ukrán terület, amit támadni lehetne. Így határosak lesznek a románokkal és azonnal, f5-el adják is az NE-t. így van csak esély a kezdeményezés megszerzésére.

Mi pedig ezalatt kivédjük az ukrán támadást és RW-t, hogy zárjuk azt a frontot, valamint megpróbáljuk szövi segítséggel kivédeni SGP-t, hogy mire a lengyel NE átmegy és a miénk is, kettős NE-vel indulhassunk meg a végső hadjáratra.

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 12:26

ics, nehogy már itt ilyen gyermeteg mesével megmagyarázd, hogy az eltelt 10 nap alatt a bónuszvesztés árán ukrajnába swappolt polákok képesek voltak leverni kettő azaz kettő (2!!!!!) ukrán régiót, miközben minket elpicsáztak Iránban és elbuktunk mindent amink volt, mert nem bírtuk a két frontot (jetik+törökök/irániak és a 2-3 RW-t?
Na ne már!

Ugye ezt az ordasan sunyi hazugságodat csak azért tetted ide, hogy röhöghessünk mire nem vagy képes a buktátok után?

Gregorius Publius Naso
Gregorius Publius Naso Day 1,879, 12:38

ICS: Én támogatlak! Nem tudom, milyen terveid lennének, és miket tudsz belőle megvalósítani, de mint újságíróban becsülöm a jó helyzetlátást, ha így dolgozol elnökként, nem lesz gond.

Kessel
Kessel Day 1,879, 12:43

Ics én támogatlak ha indulsz elnökként végülis már csak ez a medálod hiányzik és mindig a tűz közelében voltál 😁
Eheslo@ az oké hogy leírtad itt a véleményed de állandóan előjön nálad ez az izraelx? megsértett valamivel hogy szinte minden kommentedben benne van? Oké orgok eltüntek nekem soha nem is volt és nem is érdekel a dolog akik aktívabban játszanak jobban kihasználják a kínálkozó lehetőséget mint én vagy sokan mások de NA ÉS nekem ez nem fáj és akkor mi van ha van egy orgja attól még az én játékomat nem teszi rosszabbá. Vagy az a bajod hogy neked nem jutott?
Én elfogadom a te álláspontodat is meg a te nézőpontodat mert mindig másként látják az emberek a dolgokat.Van akinek a pohár félig tele valakinek félig üres ezt el kell fogadni. A múlton meg lassan túl kéne lépned mert az ember is változik idővel lehet a régi nagy játékosok zöme visszaélt dolgokkal de mi van ha már kiélték magukat és már tenni is akarnak valamit az országért.
Viszont te másként látod a dolgokat és ezt ki is fejted én például megnéznélek egy hónapig az elnöki székben és ha indulsz én 100% rád szavaznék és az összes hadügyi manőver parancsait követném betü szerint. És kiváncsi volnék mit sikerülne neked elérni de tényleg.
Éhesló indulj elnöknek és megemelem a kalapom és mint elnök lenne jogosultságod az ellopott orgokat cégeket is visszaszerezni adminék által.

tiszacipo
tiszacipo Day 1,879, 12:45

Azt részletezze már nekem valaki, hogy a török RW-től miért lett ennyire tele a gatya?
Miért nem tudtuk megtartani arra az esetre ha megtörténik az ami megtörtént? Itt lehet beszélni a románokról, ukránokról, lengyelekről stb. tök felesleges. Arról a nyomorult török RW-ről kérek infót, hogy azt miért nem akartuk megtartani? Ahelyett, hogy megtartottuk volna tartalékba még mi ugrottunk ki belőle önként az éjszaka közepén. Ennek a logikáját kérném szépen leírni, én mostanáig nem tudtam megfejteni.

tiszacipo
tiszacipo Day 1,879, 12:47

Csak azért érdekel, mert most ezért szívtunk, nem az iráni csata elvesztése miatt.

tiszacipo
tiszacipo Day 1,879, 12:52

ICS amúgy hozzátenném, hogy pont azért, mert tudom, hogy értesz a hadügyhöz, ezért nem értem, hogy ez eszedbe sem jutott, hogy ha kikapunk akkor mi lesz azután? Ennyire biztos voltál benne , hogy nyerünk? Vagy ha nem, akkor ez volt vereség esetére a terv, hogy nincs terv, majd max. ütjük a románokat?

Tornyosj
Tornyosj Day 1,879, 12:56

ICS for prez :DDDDD

II. Jemby
II. Jemby Day 1,879, 13:02

Nem.

GregoryG
GregoryG Day 1,879, 13:16

Eheslo, ha még egy mocskos hazug románbérenc 4343 karakteres tl;dr okádmányt idekommentelsz se érsz el vele semmit. Átlát már mindenki rajtad.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,879, 14:10

ics: attól, hogy románoknak ne előnyuk lenne a lengyelekkel szemben, miért következik, hogy meg is verik őket?
mi is kitudtunk védeni egy csatát és 3-at nyerni ne hátránnyal!!!
és a lengyelek erősebbek nálunk nem? de.

szóval továbbra sem gyoztetek meg. véleményem szerint ez el lett baszva.

csak tobb mint egy éve nincs olyan kormányunk, aki vállalná a felelőssegét, vagy elnézést kérne egy rossz döntés után...

tiszacipo
tiszacipo Day 1,879, 14:24

Gomboc Artur elmondom a frankót nem is a románokat kellene NE nélkül ütni hanem csak az ukránokat, és amint meglenne a közös határ a románokkal már lehetne is dobni rájuk az NE-t. Sosem értettem, hogy azok az országok akik NE nélkül is megvernek ilyen államokat azok minek húzzák az időt, a gyors reagálás helyett ami nem egyszer többet ér, mint NE-vel 88-0-ra ütni egy csatát. (a lengyelek ennyire nyertek, gondolom NE nélkül meg kikaptak volna)

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 14:37

gg: a történtek fényében igazán érdekes az engem érintő felvetésed.
Szerintem azokkal beszélgess el, akik békét kötöttek jetikkel, meg azokkal akik +20% fegyverbónuszt adtak ekik, hogy 3 hétre rá leverhessenek minket mint vak a poharat.
Esetleg droiddal, gyikával, hogy a jetik bérén miért ölnek cenzorkánt magyarokat.

Nem érted, mi?

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,879, 14:42

ICS!
Vote a cikkért

és februárban is a tiéd lesz.....

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 14:56

@kessel: kelllemetlen dolog az emlékezet és én a népi bölcsességgel vallom: kutyából nem lesz szalonna.
Olvasgass a kedvenceidről és akkor sejted majd miért kedvenceim nekem is.

Az orgok neve national org. Nem viccből. Azért, mert csak az eállaok birtokolhatnak orgokat, amiket az használ, akiknek azt az állam használatra adja.
Nekem - a magadfajtákkal szemben - nem kóser, ha ezt tolvajok használják magáncélra és nem a közösségé. De ízlések és pofonok, neked nem fáj ha ellopják, nekem igen. Mivel soha nem tartottam igényt egy állami fillérre sem. Sosem is tartottam, bébikorom óta önellát vagyok és én támogatok másokat, közösségeket, nem viszont.
A visszaszerzés annak a bandának a kötelessége, ami 3,5 éve belerohadt a hatalomba és ellopta, elherdálta.
Nem hagyhatják a szarukat másra.
Takarítsák el ők, ha már olyan becstelenek voltak, hogy felhalmozták ezt a halom fost eMagyarországon.

fischer2
fischer2 Day 1,879, 15:12

Én arra lennék kíváncsi, hogy mi volt az a forduló pont, ami után hirtelen ilyen rosszul áll a szénánk? csak mert 1-2 nappal ezelőtt még olyan cikket adtál ki, hogy milyen jól állunk, többször elhangzott, hogy minden csata végkimenetele úgy alakult, ahogy szerettük volna, erre most sokkal hátrébb vagyunk, mint amikor elindultunk.

Ugyanakkor azt mondom, hogy nincs értelme a múlton rágódni, mi lett volna ha, stb. A jelenlegi helyzetből kell a legtöbbet kihozni. A hello kitty rajongók kaptak egy esélyt, most kapjanak azok is, akik a szőröstalpú cigány románokat akarják eltörölni.

U.i.: napok óta érlelődik bennem egy gondolat, aminek eddig nem akartam hangot adni, de úgy érzem, ennek itt és most helye van. Nem akartam eddig lázadni, de felháborítónak tartom, hogy ilyen háborúkkal teletűzdelt időkben a mi mondvacsinált elnökünktől nem futja egy nyomorult cikkre, vagy hogy legalább bármit is tegyen a lakosság motiválása és összefogása érdekében. Tényleg nem találunk nála alkalmasabb embert 5000+ magyar közül? : O

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,879, 17:49

Most gyorsan válaszolnék a kérdésekre. Elnézést, ha nem mindet személyre szólóan teszem, de nincs kedvem egyesével visszakeresgetni, hogy ki mit kérdezett.

ELőször is, a török RW-t nem tudtuk megvédeni. Az első pár körben az volt a CoD, volt rá üttetés, DO-k mutattak rá, csakhogy az aktív török lakosság ott tanyázott nálunk és a román csata és RW pont annyira drainelt minket, hogy le tudtak nyomni. Kínkeservesen hoztunk összesen 20 pontot, de addigra nekik már 60 körül volt. Itt mondta azt a HM, hogy inkább tartsuk meg a kezdeményezést a románok ellen és induljon el az iráni csata, mielőtt felszabadul. Azt az RW-t, ha fejreállunk se tudtuk volna hozni. Vagyis talán igen, de akkor elmegy a román csata, román RW (ami mindegy is lett volna), ukrán RW. Megreckíroztuk, hogy egy esélyünk lesz az iráni csatában, hát nem jött be.

Második dolog: a lengyel-ukrán dolgot leírtam, aki tényleg kíváncsi a válaszra, az olvasson vissza pár kommentet. Többet nem tudok róla mondani, mivel elejétől a végéig kifejtettem fentebb.

Miért nem kellett volna tartani attól, hogy a románok elverik a lengyeleket? A lengyeleknek 5 RW felületük van. Minket Irán vert meg az eden hathatós támogatásával és hol van Irán Romániához képest? Indítanak 5 RW-t a lengyeleknél, megtankoltatják az adott nemzetekkel, pl franciákkal, németekkel, hollandokkal, stb plusz megnyomják bukovinát NE előnnyel és már el is érték a célt. Másnap beütik podóliát, közben RW-zik bukovinát, az ukránokkal beadatnak egy lengyel NE-t és már legalább 5 napot nyertek ezzel. És ezért mindössze egy magyar csatát kellett volna feladniuk.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,879, 17:51

Valaki azt mondta, hogy szarabb helyzetben vagyunk, mint amikor elindultunk. Ez a mai napra pont megállja a helyét, de úgy összességében a helyzetünk nem lett se rosszabb, se jobb. Az ukrán bónuszokat ugyanúgy visszaszerezhetjük legkésőbb egy hét múlva, a románok ugyanúgy bent vannak a ketrecben, és mindjárt ideérnek a lengyelek is és akkor indul a közös hadjárat. És ott lesz a lehetőség azoknak, akik a románt szeretnék ütni. Nem fogja őket senki meggátolni, csak tényleg legyenek is ott, mert nélkülük nem lehet eltörölni őket.

tiszacipo
tiszacipo Day 1,879, 19:45

1. nem románokat, hanem az ukránokat kellett volna megverni NE nélkül a lengyeleknek, egyetlen egyszer, Bukovinában, aztán tehették volna a románokra az NE-t
2. "Az első pár körben az volt a CoD, volt rá üttetés, DO-k mutattak rá, csakhogy az aktív török lakosság ott tanyázott nálunk és a román csata és RW pont annyira drainelt minket, hogy le tudtak nyomni"
Na igen, szóval itt vannak számomra gondok. Elvileg elindulunk Kínába és akkor román csata meg RW.... A románokkal vívott bármilyen harcban egyetlen egy ütést nem szabadott volna beletenni. Aki meg ráadásul még amellett volt, hogy tartsuk is meg a kezdeményezést na annak is gratulálok. Érdekes addig eljutnak emberek, hogy ha hadjáratról van szó akkor veszítünk bónuszt, ezek szerint az már egy nehezebb dolog, hogy e mellé elfogadjuk, hogy a románok elvesznek tőlünk pár területet amíg megvalósítjuk a tulajdonképpeni első számú célunkat, amiért egyáltalán elindultunk. De nem, egy román NE ránk és egyből elszállt a racionalitás. Elhúzták előttünk a Románia+bónuszvesztés nevű mézesmadzagot és a HM-ben úgy rácsaptak, mint gyöngytyúk a takonyra, közben csak a fő célról feledkezett meg mindenki, meg az ahhoz szükséges feltételekről( itt a török szomszédos területre gondolok Iránnal). Ennyire bedőlni egy ilyen olcsó trükknek...azt akarták, hogy foglalkozzunk, pazaroljuk a sebzést a románokra és ezalatt kiszedik a szőnyeget a lábunk alól és ezt meg is tették a mi hathatós segítségünkkel.
Legközelebb végig maradjon a fejünkben a végső cél mikor elindulunk, és sz+rjunk le minden mást, mert máshogy nem fog menni.

Eheslo
Eheslo Day 1,880, 23:03

ics könnyesre röhögöm magam a pimitív hazugságaidon.
A kétfrontos háborút ti vállaltátok fel, ti szavaztattátok meg a kongával. Ha volt egy csepp eszetek, akkor tudtátok, hogy ez (a vágyott győzelmeitek esetén) mit jelent: 2 éles csatát és 3-4 RW-t.
Mindezt azután, hogy 6 hétig menekültetek a törökök elől és a jetiknek ajándékoztatok +20% fegyverbónuszt.
Mit vártatok szerencsétlenek, mikor korábban egyfrontos háborút sem mertetek bevállalni?

A mára virradóra 11 napja minden nap majd holnap a jetikre támadó polákokról: a lengyelek immár 11 napja nem ütik a minket hátba támadó, általatok kedvelt és bónusszal is megajándékozott jetiket. A rácok senkit nem ütnek sehol, holott részesei a temesvári mocskotoknak amit immár második körben is beszoptatok és ami miatt kitárazott a lakosság sec perc eljátszva minden tartalékát, amit összekapart, az elszámolások nélküli eállamról nem is szólva.
A szlovének, tótok se mozdították meg a fülük botját se.

Gondolom ez is az én hibám, de minimum a kurucoké, mindkét szerepedben hazug skizofrén ics.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,880, 02:46

tiszacipő: a lengyelek esetében, amit mondasz az nem állja meg a helyét. Nem azért adtak NE-t, hogy meg tudják verni az ukránokat, hanem, hogy támadni tudjanak egyátalán. Háború nyitása csak NE-vel lehetséges, így muszáj volt megjelölniük NE-nek az ukránokat. Mialatt ment a 24 órás szavazás, felszabadult Galícia, így életbe lépett a második terv. Szóval, amit mondasz, vagyis amit számonkérsz, az játéktechnikailag lehetetlen lett volna.

Azt meg miért rovod fel a HM-nek, hogy ütöttek a román csatába, amikor egy sorral feljebb idézed, hogy a török RW-re szólt a DO és a CoD is ott volt. Szerintem még volt osztás is rá. Ezen kívül mit tehet a HM? Amikor megvolt a szükséges pontszám az RW-ben, ami amúgy is kínkeservesen ment csak, utána lett úgy döntve, hogy feladja a HM. Szerintem abszolút nincs itt hiba.

A jövőre nézve meg azt szeretném kérni, hogy az kötekedjen, vagy kérjen számon bárkit is a kormányból játéktechnikai dolgokban, aki a játék mechanizmusait ismeri. Tehát az ilyen, "elba..zták, mert nem NE nélkül ütötték" jellegű dolgokat mellőzük legyetek olyan szívesek.

Malwin Hun
Malwin Hun Day 1,880, 02:52

Eheslo...
Te azért nem semmi képződmény vagy, állatkertben kéne mutogatni.
Látom szokás szerint bevetted a felírt összeesküvés-gyógyszeredet, és csak úgy ontod magadból a marhaságokat. Te komolyan is gondolod amiket leírsz, vagy van egy könyved, ami ilyen agymenésekkel van tele?!
Kezeltesd magas légy szíves, mindenkinek jobb lenne!
Köszönöm!

Cimbalar
Cimbalar Day 1,880, 02:59

Sajnos lehet mondani bármit. A lényeg ,hogy megint nincs bónuszunk eredeti területen kívül és a román csata sem jelent majd erre igazi megoldást.

Borembukkk
Borembukkk Day 1,880, 03:17

ICS4P! Végre megméretteted magad. 🙂

Zizi123
Zizi123 Day 1,880, 03:17

Cimbalar: És akkor mi van? Majd lesz, legalabb újra lesz miért küzdeni. A kínai hadjárat előtt megvolt az összes bónuszunk, amit reálisan megszerezhettünk, és ültünk rajta. Dög unalom volt.

Jacques Cousteau
Jacques Cousteau Day 1,880, 03:39

Szerintem miután a románok el lesznek törölve, illetve a bónuszok többé kevésbé visszaálltak ideje lenne egy orosz hadjáratnak. Az oroszoknak el kellene dönteniük verge ki mellett állnak. Ėrtem én, hogy álítólag jóban vannak a Bulgárokkal, de tudtommal a Fehérorosz felkelést éppen miattuk buktuk mert keményen osztottak. A másik meg…mi ez az Bulgár- Orosz háború? Valami swap, kell a Bulgároknak az olaj?

Cimbalar
Cimbalar Day 1,880, 04:03

Egyébként Én is szeretném ICS-t az elnöki székben látni. Érthető okokból nem fogok rá szavazni,de rég elnökként kéne megmutatnia a szakértelmét. Úgy hogy nála legyen a piros gomb és ne kelljen több 10 embert meggyőzni arról amit elgondolt.

Sollam Day 1,880, 04:11

Comment deleted

tiszacipo
tiszacipo Day 1,880, 04:35

ha a török csatára szólt a DO meg CoD, akkor hogyan tudott minket drainelni a román csata?

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,880, 04:44

tiszacipő: úgy, hogy ők adtak ránk NE-t és ők nyitották meg a háborút. Nem a támadáshoz kell NE, vagy a győzelemhez, hanem a háborúnyitáshoz. A lengyel-ukrán viszonylatban csak úgy volt lehetséges, ha a lengyelek adnak ukrán NE-t, mivel az ukránok ránk adtak NE-t.

Azt meg, hogy miért ütöttek a román csatába, ne engem kérdezz, mert nem én csináltam. Gondolom BH-ztak, vagy nem értik a taktikus játékot.

Cimbalar: egy héten belül lehet NE-t váltani és az ukránokra rakni. Galícia visszafoglalásával ismét 7 bónuszunk lehet, ha addig nem vesztünk el semmit.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,880, 04:45

Cousteau: a bolgárok elfoglaltatják az eredetiket, hogy átrakják a fővárost Jizanba, szaúd arábiába. Eredetin 4 bónuszuk van csak, ott meg 7 lesz

tiszacipo
tiszacipo Day 1,880, 04:46

oké közben rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem az NE-vel kapcsolatban 🙂

Attila Csak
Attila Csak Day 1,880, 04:47

Simán megnyered az elnök választást én mindenesetre rád szavazok

Miau21
Miau21 Day 1,880, 04:51

Én támogatom az elnöki indulásod. \o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.