Ambient on/off

Join the new world

 

[HM] Robot Wars eFinland

Day 1,912, 09:49 Published in Finland Finland by Ministry of Lulz FI

On aika julistaa toisen Hupiministerin ahkerasti suunnittelema aktiviteetti. Robot Wars eFinlandissa kilpailijat ohjaavat robottejaan taistelussa. Osallistuminen ei vaadi irkkiä, foorumia tai muutakaan pelin ulkopuolista hienoutta.


Tessin photoshoppailutaidoilla kuva saatiin viimeinkin. Artikkeli myöhästyi sen takia, mutta hyvää kannattaa odottaa!

Pelaaminen toimii siten, että kukin pelaaja lähettää minulle siirtonsa viestillä. Yhden vuoron siirrot sisältävät liikkumista ja mahdollisten aseiden käyttöä. Näistä siirroista tulee tarkempaa tietoa kunhan peliin ilmoittautuu porukkaa.

Pelaaminen ei siis vaadi paljoa aikaa, mutta olisi suositeltavaa että pelaajat eivät pitäisi monen päivän taukoja useasti viikossa. Epäaktiiviset robottiohjaajat voidaan toki teurastaa.

Pelaajat jaetaan (mielellään) neljän pelaajan joukkoihin (mutta ryhmäkoot voivat vaihdella pelaajamäärien mukaan), jonka jälkeen he taistelevat viimeiseen robottiin asti. Voittaja jatkaa seuraavalle kierroksella. Tätä jatketaan kunnes jäljellä on 2-3 pelaajaa. Finaali toimii samalla tavalla. Tasapeleissä sovelletaan tuomariston harkintaa.

Ilmoitathan minkä robotin valitset! Tässä lista tarjolla olevista:

Razer
Ase tappaa 100% varmuudella osuessaan, mutta sitä on käytettävä itse, ts. pelkästään viholliseen törmääminen ei riitä. Asetta ei voi käyttää kahtena peräkkäisenä vuorona. Liikkuu hitaasti.
HP: 3
DMG: 666
SPD: 1


Diotoir
Bonuspisteitä tyylikkäästä ulkonäöstä. Nopea, mutta kuolee jos menee tuleen. Muutenkin heikko. Edessä olevalla vasaralla voi hakata joka vuoro, mutta se tekee vain yhden vahinkopisteen edestä vahinkoa.
HP: 2
DMG: 1
SPD: 3


Hypno-Disc
Hypno-Discin levyn osuma heittää kevyen vastustajan(kaikki paitsi Behemoth) sattumanvaraiseen suuntaan. Aseen osuttua tarvitaan yhden vuoron verran aikaa että levy pääsee taas hyvään pyörimisvauhtiin, eli vain joka toinen vuoro voi iskeä.
HP: 3
DMG: 2
SPD: 2


Behemoth
Behemoth on roboteista voimakkain. Törmätessään toiseen robottiin liikkuessaan se työntää tämän liikkumissuuntaansa. Hakku on samanlainen kuin Diotoirin vasara.
HP: 4
DMG: 1
SPD: 2


Areena:
Taisteluareenana toimii seuraavannäköinen paikka:

Tuleen meneminen tappaa Diotoirin. Muihin robotteihin se tekee 1DMG niin kauan kuin ne ovat siinä. Terät tekevät 1DMG kun niihin menee.Osallistukaa.
Terveisin
Hupiministerinne Enwrath

 

Comments

Paroni havok
Paroni havok Day 1,912, 10:04

Behemoth!

Zalizare
Zalizare Day 1,912, 10:13

Ilmoittaudun!

Itse ajelen mieluusti Hypno-Discillä.

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,912, 10:30

heh heh tämä nykyinen assburgereiden pilailu osio on sitten viihdyttävä 😃 ja tämänkin minä maksan veron maksajana 😃 mahtava juttu!

Tse Kim
Tse Kim Day 1,912, 13:48

Otan Diotoirin!

Cendorr
Cendorr Day 1,912, 15:14

Otan Razerin, varokaa!

Hawley
Hawley Day 1,913, 01:14

Otan diotoirin

Hawley Day 1,913, 01:14

Comment deleted

None
None Day 1,913, 02:39

Valitsen sinut HYPNO DISK!

Qummi
Qummi Day 1,913, 05:33

Mukana! Menopeliksi otan mieluiten Behemothin.

Golpel
Golpel Day 1,913, 08:29

Mulle Behemoth

Princess Cendorella
Princess Cendorella Day 1,913, 11:07

Razer!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.