[HK] Román NE

7 days ago Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium

[HK] Román NEKedves Mindenki!

Hol is kezdjem… Kicsit nosztalgikusan érzem most magamat, több szempontból is, ugye Elnök Úr?!?
Na, szóval… Mint biztosan már mindenki tudja, aki még kicsit is foglalkozik ezzel a játékkal, beadtuk a román NE-t!
Most biztosan sokan azt gondoljátok, hogy elment az eszünk, megbolondultunk, vagy nem vagyunk normálisak. Nos, ez valóban kicsit igaz is, DE itt a soha vissza nem térő alkalom egy kis revansot venni az elmúlt 2-4 év megpróbáltatásain.
A történet előzménye, az hogy véget ért a Dél-Amerikai NAP egyezmény, Románia és Szerbia közösen megtámadta Chilét. Ennek hatására a mi oldalunk úgy döntött, hogy nem hagyja egyedül őket. Horvátország, Görögország, Albánia, Thaiföld, Egyiptom légicsapást adott be Románia ellen!! Ezek után a török kormány keresett fel minket, hogy ha Mi NE-t adunk a románokra akkor Ők is. Menjünk közösen neki a románokra eredeti román területre… Aztán jöttek sorban az országok, mondhatni egy laza sex előtti orális kényeztetést hajtottak végre, hogy szálljunk be a buliba…
A kormány hosszas tanácskozás után úgy döntött beszáll a buliba és egy életünk egy halálunk, nem futamodunk meg, lesz ami lesz.

Holnap jön ami régen volt, jön aminek jönni kell, jön ami életbe tartja a játékot, jön ami a játék motorja, jön a MAGYAR-ROMÁN HÁBORÚ!! Kérlek benneteket tegyétek oda magatokat és harcoljatok teljes erőbedobással a románok ellen!
Lesz holnap Utólagos CO, lehet tankosztás is(ez nem biztos), lesz irányítás, lesz valószínű epik. Adjunk bele mindent közösen!!!

Holnapra készüljetek, borotvákat elő, csapjunk oda!!
üdv,
dragoka