[HK]Közép-Európai hadszintér | Budapest RW

Day 4,433, 04:54 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Kedves Játékostársak!

A mai közlönyben szeretnénk némi rálátást mutatni a jelenlegi helyzetről, ami a közvetlen környezetünkben alakult ki az elmúlt pár hét során.

Magyar helyzet:
Az eredeti területeinket 5 Asteria vagy Asteria párti állam tartja megszállva, mind az 5 államnak nyitott edzőháborúja van egymással, így mennek körbe-körbe a területeinken, így minimálisra csökkentve az esélyét annak, hogy felkelést tudjunk indítani. Illetve mint ahogy azt a beköszönő cikkben is leírtuk, ha sikerülne is egy régiót felszabadítanunk, akkor azonnal kapnánk több NE-t is, ami azt jelenti újra belekerülünk a körforgásba.
Nézzük csak a számokban is a dolgokat a múlt heti sebzésadatok alapján:
Jól látható, hogy a románok és a szerbek heti szinten dupla annyi sebzés tudnak bevinni a csatákba mint mi magyarok, illetve az irániak se sokkal maradnak el tőlünk. A másik két megszálló ország(Peru és Kolumbia) sebzése jóval kevesebb(350mrd és 100mrd).
Nézzük meg az általuk kialakított “körforgót”:
Jól kivehető a képről, hogy ki kitől foglal el területeket, de hogy mindenki értse a dolgot kifejtjük.
Peruval indul a játék, ők a szerbektől foglalnak. A szerbek Iránt támadva haladnak előre. Irán a románokat üti. A románok Kolumbiát csépelve haladnak. Majd a legvégén Kolumbia Perutól foglal területet, így teljessé tévé a körhintát. Eléggé ügyelnek a pontos támadás indításokra és minimalizálják annak lehetőségét, hogy felkelést tudjunk indítani, főleg a két leggyengébb országnál, Perunál és Kolumbiánál. Amivel jelenleg bele-bele tudnánk köpni a leveseikban, az az lenne hogy késleltetjük, vagy esetleg megpróbáljuk a Peru-Kolumbiai TW-t szétverni.

CODE helyzete:
Az elöző ciklusban több TOP CODE országban is packvásárlási bojkottot hírdettek a nemzeti tankok, illetve a szövetséget alapító, vezető és jó irányba terelő tagok pihenőre vonultak, így ezeknek a dolgoknak következtében és aktivitás hiányában a szövetség hadereje szignifikánsan legyengült.
Az eddig elnyomás alatt tartott Asteria országok felszabadultak és teret és vérszemet kaptak, így gyakorlatilag teljes megszállás alá vették a Balkánt és Közép-Európa jelentős részét.
A térképen jól látható, hogy a horvátok, montenegroiak, albánok, szlovének és bár nem látszik, de a görögök is elvesztették -pont mi magyarok- az összes eredeti területüket és azokat az Asteria használja TW felületnek.

Kiút a gödörből:
Sokan, több formában is kérdezik mi lehet a kiút? Jelenleg a szövetségben is elég kusza a helyzet, rajtunk kívűl több tagország is felemelte a hangját, aminek következtében már túl vagyunk egy egész estés elég parázs szövetségi meetingen. A tárgyalások péntek este folytatódnak, ahol remélhetőleg már új vezetőséget is választunk. Ezekről bővebb információ a Külügyi Közlönyben lesz olvasható.
Mindeközben sikerült elindítani egy RW-t a szerbeknél Budapesten!

Próbáljuk megnehezíteni a szerbek dolgát, de mindenki mértékkel harcoljon, valószínűleg nem ez lesz az a csata ahol el kell égetni az éves tartalékokat...

Tisztelettel:
shawnkaa & drago