[HK] Hadügyi jelentés 19.10.28

Day 4,359, 15:16 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Üdvözlet bajtársak!

A Montaigne vonal

A román háború lecsengésével sem lett biztonságos a déli és keleti határvonalunk. A horvátok kivonultak Erdélyből ezért az Asteria agressziót megelőzendő baráti országokat hivtunk meg a veszélyeztetett határszakaszokra.
Horvátország Southern Transdanubia régióban tart fent hidfőállást. A brazilok NGP-ben alakitottak ki védelmi zónát.Ez azért is fontos mert a bolgárok megérkeztek kelet felől a határhoz. Emelett a szlovének jelezték, hogy SGP-ben útját állnák egy esetleges szerb támadásnak. Ez felsorolva sok elvesztett eredeti régiót jelent, de ez még mindig jobb, mintha román, szerb vagy bolgár kézbe kerülnének.

Elnézést kérünk mindenkitől a kellemetlenségért amit ez a határzár jelent.

Hello Kitty

Heliongjiang veteránjainak kellemes érzés tölti el a szivét arra az ötletre, hogy visszatérjünk korábbi legértékesebb régiónkba. Az Asteria több tagországa inditott légitámadást a velünk szövetséges Kina ellen. Úgy tűnik Spanyolország után a Távol-Keleten fognak megütközni ismét a CODE és az Asteria erői.

A magyar kormány segitséget nyújt Kinának ebben a szorult helyzetben és a Máramarosi csata által kicsit összekovácsolódva vezetjük mentőakciónkat az egységes magyar haderő élén.

Finn-magyar TW

A kormány erőfeszitései ellenére egyelőre leállt a finn-magyar TW. A finn kormány megkeresett minket, hogy eredeti területeikent nem kivánják tovább folytatni az edzőháborút. Azt ajánlották,hogy telepitsük át az USA-ba a harcokat. Felvettük a kapcsolatot Chilevel ez ügyben. Azt kértük, hogy cseréljük ki New Jersey és New York régiókat. Ezzel tudtuk, volna a finnekkel folytatni a harcokat Connecticut régióban. Sajnos az USA nem adta át Pennsylvaniat ezért nem tudtunk Chilevel régiót cserélni.

DM/HM