[HK] Hadügyi jelentés 19.10.14

Day 4,346, 10:31 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Üdvözlet bajtársak!

Ismét összefoglalóval jelentkezik a Hadügyminisztérium.

1. Senki sem számit a spanyol inkvizicióra

A terveknek megfelelően sikeresen landoltunk Basque Country légióban az egyesitett CODE hadművelet keretében. Spanyolország vállt ezáltal a CODE és Asteria jelenlegi csataterévé. A régiót a spanyolok nem védték ezért itt nem alakult ki éles csata és végig túl volt ütve. A mi feladatunk tartani ezt a régiót addig, ameddig a horvátok elakaritják a szerbeket a közelünkből. Ha itt felkelés indulna a következőkben, azt mindeképpen meg kell védenünk.

Időközben a szövetség megkért adjunk be NE javaslatot Szerbia ellen megelőzve ezzel, hogy ők támadjanak ránk először. A kormány szavattartást kért majd leszavaztatta. Jelenleg továbbra is blokkoljuk a szerbeket ezért egy DoW is beadásra került az NE leszavazása előtt.2. A 13 csata országa

A spanyol AS előtt megelőző felkeléseket inditottunk Chimor és Eastern Finland régiókban. Valamint segitettünk elterelő felkelést inditani egy chilei régión Perunak. Aznap esedékes volt az indonéz TW újraindulása is ezért kivételesen sok csatát kellett megvivnunk. Tovább bonyolitotta a dolgot, hogy az angol fronton az autoattack rossz régiót támadott be ezért UK oldalon le kellett hoznunk a Yorkshire csatát is.

Országunk elsődleges prioritása mindig is elsősorban a szövetségi csata lesz. Ezt követik a bónuszrégiók majd a TW csaták.

3. Légiprogram

Sajnos Raab Donat jelenlegi légimarsall irl okokra hivatkozva visszalép a betöltött poziciójától. A helyére baramis repülőtárs jelentkezett akinek jelentkezését az elnök elfogadta. Az elmúlt napokban elmaradt CO-k kifizetését pótolni fogjuk amint időnk engedi. Kis türelmet kérünk. Akik nem kerültek be eddig a légiprogramba kérem irjanak levelet Raab Donatnak vagy baramisnak.

Santiago, HM