[HK] Hadügyi gyorsjelentés a világbékéről

Day 4,255, 09:36 Published in Hungary Hungary by HadugyminiszteriumTisztelt Honfitársak!Jelenleg az alábbi priók kerültek kiadásra:

NYERJÜK
Cundiboyacense bit.ly/2YUS5Y1
Western Transdanubia bit.ly/2Y4NYvb
Wales bit.ly/2O60y9I


ELENGEDJÜK
Subcarpathia
West Midlands
Eastern Finland
Andina


Miutan Cundi zárul, Kolumbia támad, azt hozni kell! A támadás várhatóan IRL magyar idő szerint este 7 óra után fog érkezni, kérem a reguláris és irreguláris hadsereg tagjait hogy nyomjuk le őket együtt közösen, mint a bélyeget!

Kárpátalja kapcsán felmerülhetett egyesekben hogy valami nem stimmel, ez azért van mert az ukrán edzőháború átszervezésre kerül igy a horvát mellett akár teljes zárásra is használható lesz román felől ha nem figyelnek. Jelenleg pingpong alapon megy azaz mindkét fél a saját régióját védi és a támadó fél veszít. Kérem figyeljetek a fal állására, felesleges BH/SH cicaharcba ne bonyolódjatok legalább akkor ha nagyon a végénél vagyunk.

A horvát edzőháborúval kapcsolatban tájékoztatnánk mindenkit hogy a cégeseket az inkriminált horvát területekről a török Marmara régióba költöztetjük át - miutan vegre kicsikartuk törököktől hogy mi hogy megy náluk és mi az aranylag biztonsagos es jo bonuszos (nagyon nem partnerek egyebkent hiaba szovetseges...) - , erről több infót az Magyar Kormány: A gordiuszi csomó átvágása cikkben találhattok.


Kérlek titeket figyeljétek a priókat és mindenki a szerint próbáljon meg ütni, a DO-kat a századokban is allitsatok ezek szerint és főleg napváltáskor kerüljük el hogy az automatán beálló DO rossz oldalra mutasson!eMagyarország Kormánya