[HK] Háború Ménmarót ellen

Day 4,354, 10:45 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Üdvözlet bajtársak!

1. Csatolt Részek

Hosszas vivódás után eMagyarország Kongresszusa, kormánya és a CODE tag horvátok úgy döntöttek, hogy a mai napon közösen megtámadjuk Romániát. Jogosan fel lehetnek háborodva azok, akik a tegnap este folyamán érdekélődtek egy esetleges támadásról. Viszont amikor ezt a kormány megtárgyalta még nem volt a horvátokban szándék a románokkal való csatározás iránt. Egyedül pedig nem akartuk vállalni ezt a feladatot.

Miért döntöttek végül amellett, hogy támadnak. Mert epiket akartak a románokkal és ma megviccelni őket, nem tervezett hosszútávú hadjáratról van szó Ezt az infót ma 9:53-kor napváltás előtt kaptuk meg. Közben mi is elfogadtuk az NE-t és megbeszéltük, hogy várunk a támadással. Közben biztonsági okokból felhozzuk őket SPG régióba.

Támadásunk a 4. horvát-román légi körre volt időzitve, amit a horvátok sajnos elbuktak, de mi észlelhető ellenállás mellett lehoztuk az első kört.
Itt hozzátenném, hogy útólagosan CO lesz kiosztva azokért a körökért mind földi mind légi csatában, ahol volt ellenállás és nem volt túlütve a mini.

Készüljünk az éjszakára és figyeljük a horvátok csatáját is.

2. Finn-magyar TW

Felvettük a kapcsolatot a finnekkel és Chilével a TW áthelyezésével kapcsolatban. Régiót cserélnénk Chilével az USA területén. Ezáltal folytatódhatna New York és Connecticut érintésével a finn-magyar TW.

DM, HM