Ambient on/off

Join the new world

 

[HB4P]:Elnökjelölt Decemberért: Hadügy

Day 2,197, 04:37 Published in Hungary Hungary by Devandevann

Üdv eMagyarok!

Amint azt már az érdeklődő tekintetek megszemlélhették, egy kisebb párt jelölésében elnökjelöltként indítottak a következő választáson.

Aki nagyon érdeklődik, azt is észreveheti, hogy nem vagyok már a a jelöltlista látható részén, mivel nagyobb pártok szimpátiáját eddig nem nyertem el. Így szükségesnek láttam, egy újabb cikket kiadni, hátha akad, aki támogatná tettlegesen is a törekvéseimet.

A következőkben a hadügyi terveimet szeretném elétek tárni, amiben nem vállalok sokat, de legalább ha megválasztásra kerülnék be is tudnám tartani. Valamint ha minden jól megy, egy része már ebben a hónapban is elkezdődhet megvalósulni.

Tehát: az új szabályok miatt véleményem szerint legalább egyszer majdnem az összes gyarmatrégiónkat fel kellene adni, mindet addig, amíg a szorzó le nem megy 0-ra, így egy ideig egyes bónuszok nélkül maradnánk, de utána a megfelelő rotálás által hosszútávra tudnánk újra biztosítani legalább az ukrán bónuszokat.
-Ehhez persze nagy segítség lenne, ha most sikerülne az ukrán kongátlanítás-
Véleményem szerint egy ideig az orosz területekkel nem kellene számolnunk, mert elég lesz először az ukránokkal helyreállítani a helyzetet.
Ennek a rotációnak a megfelelő és az ország, valamint a bónuszok számára legjobb módjának a megtalálása lenne a fő cél a hónapban.
Valamint mindenképpen megpróbálnék valahonnan szarvast szerezni, ha más nem, akkor bérléssel.

Amint a külügyi terveimet összefoglaló cikkben (Külügy http://www.erepublik.com/hu/article/2342209/1/20) olvashatjátok Lengyel párti vagyok, ha éppen széthúzásra állna a TWO, de elsődleges célomként amíg lehet együtt kellene tartani és csak tárgyalásokat kezdeményeznék egy esetleges új, előnyösebb szövetségről, ha a helyzet úgy alakul, hogy lehetséges! Viszont a szerb-román-magyar helyzetet szeretném letisztázni. Ez azért fontos, hogy ne higgyétek, hogy mindenképpen nyílt háborút szeretnék a románokkal. Habár tudom, hogy vannak olyan vélemények, hogy most kellene nekik menni, mert a Bolgárok is felszabadultak stb stb, de a megfelelő külügyi előkészítés nélkül csak a saját területeinket veszélyeztetnénk.


Várom az építő jellegű hozzászólásokat, és remélem, hogy felkeltettem pártok figyelmét is, akitől nem azt várom, hogy ettől a cikktől hanyatt essenek, hanem azt kérem, hogy ha látnak fantáziát a dologban, akkor keressenek fel, hogy együtt tudjunk dolgozni eMagyarország érdekeiért.

Köszönettel:
habarka

Előre eMagyarországért!!

Támogatók, köszönet nekik!!:
A(z) The Quiet Place elnöke úgy döntött, hogy támogat téged a következő elnökválasztáson.

Shout: [HB4P]:Elnökjelölt Decemberért:Hadügy http://www.erepublik.com/hu/article/2345105/1/20
Századunkban szívesen látunk új tagokat, akik kormánytól függetlenül kizárólag az eMagyar érdekek mellett eMagyarországért, és a R.E.K. kötelékében az erománok ellen szeretnének harcolni!

A századfalon naponta kérhető ellátmány, ami egyelőre 5 q6 tank!


 

Comments

Eheslo
Eheslo Day 2,197, 05:35

Hajrá!

Covfefe
Covfefe Day 2,197, 05:42

Én is indulok decemberben!

Devandevann
Devandevann Day 2,197, 05:58

inkább indítsatok engem 🙂

fsb1000
fsb1000 Day 2,197, 05:50

Hajrá!
Lehet elkerülte a figyelmemet, de elnökjelöltként magadról is írhatnál valamennyit.
Még nálam is fiatalabb karakter vagy, hacsaknem újrakezdő.
Lehet jót tenne a magyar eRep közösségnek, ha egy teljesen friss játékosgárda venné át a vezetést, csak nehogy ezáltal tetemes kapcsolati töke deficitre tegyen szert eországunk.

Devandevann
Devandevann Day 2,197, 06:00

Hát sajnos elnökjelölt még annyira nem vagyok, mert nem vagyok a listán, de hátha, ha felkerülök, akkor írok magamról is, de az rövid lesz 🙂 Köszi a tippet! Nem szeretnék teljesen új gárdát, mert azzal meg lennénk lőve, meg nem is igazán lenne sok új ember aki vállalná is 🙁

Nariii
Nariii Day 2,197, 14:24

javaslom, hogy keresd meg a nagyobb pártok vezetőit pm-ben, hívd fel őket chatre és beszélgess velük, győzd meg őket, hogy igenis megéri téged támogatni.

fsb1000
fsb1000 Day 2,197, 06:02

Ha nem vagy jelölt, akkor meg a cím nem teljesen passzol. De mindegy.. lényeg hogy a neved megismerjék.
Amikor osztást szerveztél sokan megismerhettek.
És a véleményed is, hogy nem értettél egyet 2 régió ingyen átadásával a románoknak.

Devandevann
Devandevann Day 2,197, 06:26

Nos 2 párt már jelölt, így valamilyen szinten az vagyok, de az 5-s listára még nem kerültem fel 🙁

Devandevann
Devandevann Day 2,197, 06:28

és így van,ingyen nem is hiszem, hogy bárkinek bármit adnunk kellene!

Mvhely
Mvhely Day 2,197, 06:03

votat

vasmegye
vasmegye Day 2,197, 08:50

Inkább keress egy pártot, amely feltesz a listára.

y0suna
y0suna Day 2,197, 09:00

sok sikert habarka! 😘

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 2,197, 10:19

Gyorsan találj 1 pártot aki jelöl téged, mert még egy komoly jelölt sincs erre a hónapra és hidd el a nép(KARD és civil féker farmokat kivéve) nem egy 4.én jelöltetett aljaelitet akar megválasztani!

Devandevann
Devandevann Day 2,197, 10:56

Én keresek, de még nem válaszoltak sokan 🙁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.