[H&R] Syksyinen hautausseremonia

Day 2,876, 14:21 Published in Finland Finland by Cenwrath

Edellisestä hautajaisseremoniasta on jo kulunut hetken aikaa, mutta ikävä kyllä hautaustoimisto Halla & Routa ei pääse lepäämään syksylläkään. Jälleen kerran suruksemme joudumme tarttumaan lapioon, sillä kuolema on taas korjannut satoaan.Ystävät ja kylänmiehet. Olemme jälleen kerääntyneet yhteen osoittaaksemme kunniaa edesmenneen muistolle. Hiljattain kuulimme suru-uutisen, keskuudessamme on nyt yksi vähemmän.

Vanha kumppanimme oli kova poika saunomaan, eikä lauteilla monikaan pystynyt edes lähestymään hänen saavutuksiaan. Lähipiirinsä kanssa saunoessaan hänen sanottiin pukeutuvan mustaan sulkapukuunsa ja valittelevan viileyttä, muiden saunojien ähkiessä kuumuudessa. Kiukaan äärellä hän osallistui monenmoisiin keskusteluihin, joista on kulkenut monenlaista huhua ulkopuolisten keskuudessa.Vaan ei hän toki suinkaan ainiaan saunassa istunut. Toinen läheinen asia edesmenneelle oli lentäminen, erityisesti taistelukoneella lento. Eikä hän siinäkään suinkaan ollut mikään pikkutekijä, vaan arvonimistä mainittakoon esimerkiksi Korppilennoston überlentosotamestari. Eräänkin kerran hän Lapin taistelujen sykkeessä pudotti rommipullollisen voimin pitkien taistelujen jälkeen sadoittain viholliskoneita.

Kaikkien mieleen on kuitenkin painunut kuva ravitsemusalalla toimivasta herrashenkilöstä. Jenkan snägäri tarjosi suurimmat annokset, ja oli paikallisten suuressa suosiossa. Tasosta kertoo jotain myös se, että kun joku puhui snägäristä, ei ollut epäilystäkään etteikö hän tarkoittaisi juurikin Jenkan snägäriä.Muistamme hänet myös monista muista asioista, mutta parhaiten häntä kuvaa kuitenkin Samuerun yksinkertaiset sanat. "JNJK92 oli hieno mies."

Lepää rauhassa, JNJK92.