Ambient on/off

Join the new world

 

[МОС] - АПЕЛ - Играј Герила борбе због рудника злата - Туторијал Guerrilla fight

Day 1,952, 04:20 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


Ћао другарице и другари!

Овај пут Министарство Образовања објављује комплетан туторијал Герила борбе- играч против играча - односно директне борбе против неког у реалном времену - кроз 20 рунди.
Назив герила потиче из шпанског језика у ком реч guerrilla буквално значи “ратић”, односно деминутив за реч “рат” (guerra), те су админи ове игре направили игру у игри, где поред свог редовног учинка, имаш могућност да у току једне кампање направиш фину штету без много губитака енергије, чоколадица, бустера... (Испробано је успешно освајање медаље Херој Битке уз помоћ Герила борби).Када браон дугме са леве стране, Герилска борба кликнеш четири пута и прочиташ (или не) слике, добијаш преглед битака у којима се можеш опробати (односе се на локацију на којој се тренутно налазиш).

Сви су ове слике видели, али их је мало ко проучио.

1. Опремање

Прва слика говори о опремању војника. Преведено, “опреми свог војника”.
У доњем десном углу је иконица, јасно означена, када кликнеш на њу, излази ти прозор за опрему и оружје.

Од опција је понуђено неколико врста оружја, једне чизме, један шлем, панцир/оклоп, гранате, све ово се може купити у валути, у Продавници опреме, као и неке ствари које се купују златом, у такозваном “Super items”. Ту имамо две опције, свака по 0,1 златника по комаду. Прва је снајпер (Type X Sniper Rifle), друга је супер гранатa (Type x Frag grenade), то мало више кошта, прерачунато у валути око 26 динара по специјалном оружју. Значи ако желиш максимум, купи снајпер који најбоље функционише на 750 метара, а кад хоћеш да се браниш, учини то овим сјајним гранатама. Постоји назнака за трећу опцију, али је она засад означена са „ускоро”.

Куповина оружја и опреме се обавља на дугменце Купити, по ценама у валути (за специјална оружја у злату).Ствари се приликом куповине премештају у инвентар - горња празна поља -којих има 12 на једној страни. Можеш попунити 2 стране. Кад поставиш миша изнад оружја у инвентару, можеш га бацити притиском на канту и потврдом, или превући лево у опрему коју користиш у наредној борби.

Све ово није довољно компликовано, већ свако оружје и опрема има и утицај на укупну покретност, прецизност, заштиту. У Продавници опреме можеш купити пиштоље, пушке разних домета, са различитим бројем комада муниције и оквира (магацина са муницијом).

У борбу можеш унети једно основно оружје, Weapon 1. То је оружје из ког пуцаш. Као резервна можеш понети још три оружја. Након што купиш оружје, оно се појави у инвентару, можеш га једним покретом превући из инвентара на једно од за то предвиђених поља.

Weapon 1 - Оружје 1

- Прво оружје које ће ти се појавити у току битке. Од тога зависи и први потез (од 20). Није свеједно да ли ће овде стајати пушка са дометом 700 или пиштољ домета 90 метара, јер се на бојном пољу појавиш на насумичној удаљености од противника. Од те удаљености може зависити да ли си расположен да пуцаш са малим шансама да погодиш, али ако погодиш наносиш онолико штете колико би и да си на бољој удаљености.

Од опција за прво оружје имамо следећеИли супер снајпер.

Интересантно је да је оружје могуће купити само од ерепублика, није могуће од других играча, јер фабрике ни могућност за тако нешто не постоје.

Резервна оружја

Препорука је да имаш једну пушку за 700 м
једну пушку за 325 м
и једну за 175

Пример: појавиш се на удаљености од 500 метара. Ако ти хоћеш да се рецимо одмакнеш да би пуцао са Precision Riffle, а твој противник примакне да би постигао боље шансе за погодак са Storm Riffle, онда сте обоје изгубили круг. Можеш бити упоран ти, упоран он...
Ваш помак се разликује у зависности од подваријанти, односно ваше покретности. Рецимо да си се ти померио/ла назад за 192 метра, а твој противник пришао за 200. То и даље даје јако мале шансе за погодак.
Зато постоји оружје за средњу удаљеност - 325 метара.

Оно што добијеш приликом првог уласка је ГЛ 9 Пиштољ, мале убојне моћи (4), а који функционише најбоље на 90 метара.
Имаш пиштољ који је за мали домет од 100 метара и њега никако не бих препоручила, због мале штете коју наноси, а штета је наравно, битан фактор. Са друге стране, пушка је одлична за напад, али се после сваког коришћења мора поново пунити.Weapon 2 - Оружје 2 су гранате.

Гранате

Оне ће се користити у случају да избегаваш напад, и уједно нападаш гранатом која прави 5 штете противнику(10 за скупљу варијанту).

- обична
где су вредности
5 штете наноси
-4 за покретност и
3 коришћења

- супер граната
где су вредности
10 штете наноси
-2 за покретност и
3 коришћења
Опрема:

ОКЛОП

Можеш се потпуно опремити купивши шлем, панцир, чизме. Шлем (4 поена за оклоп) ће, као и панцир (8 поена за оклоп) и чизме (4 поена за оклоп) трајати три уласка у герила борбе.


Укупна цена за једно опремање - за три уласка у Герила борбе:
шлем 3,47 рсд + чизме 3,47 рсд + оклоп 10,4 рсд, укупно оклоп односно бонус на енергију од 16 поена коштаће 17,34 рсд.Оклоп повећава твоју одбрану , али ти је покретност слабија, односно мањи број метара ћеш прелазити померањем напред или назад по простору предвиђеном за обрачун. Ова покретност и није нешто нарочито битна.

Чизме не утичу на покретност, али се њиховим коришћењем губи на прецизности за 3%.Што се тиче шлема, слично је као код чизама, сем што шлем не утиче на укупну прецизност, али се њиховим коришћењем губи на покретности за 3%. Заштита шлема - оклоп је 4 као и чизама.

Панцир (оклоп) пружа заштиту 8, и траје 3 коришћења, као и други делови опреме.

На бојном пољу (по мојим искуствима) се може кретати у рангу од 50 до 900 метара. Свако оружје има различит број муниције, домет и ударну моћ (и наравно цену).

Сва ова оружја се могу купити, али исто тако могу и добити приликом победе, освојивши нешто противниково. Па тако можеш узети противникове чизме, оружје, панцир, или шлем.

Битно је са којим оружјем ћеш ући у борбу. И још је битно да ћеш морати мењати оружје када потрошиш превише муниције да би ушао са таквим оружјем у борбу, јер постоји фактор репетирања, на који до сада нисмо навикли. Ако уђеш са једним метком, имаш један пуцањ у једном кругу, а у наредном мораш да или промениш оружје (које има муницију), или напуниш ово. Добро прегледај детаље.

Сваки пут пре уласка у нову Герила борбу треба да погледаш како си опремљен/а, и поразиш 5 непријатеља да опет добијеш опцију уласка.
Након опремања, спреман/на си за борбу.

2. Улазак у борбу - у нови модул
Друга слика говори о томе како треба да убијеш 5 противника (базукaмa, оружјем, голорук/а, небитно)
Могуће је цео дан улазити у Герила борбе, оне су јасно означене и налазе се само у МПП биткама. То можеш искористити за решавање Дневног задатка, пет по пет убистава и по једна Герила борба.
И за улазак на топ 100 бораца за тај дан.

Можеш допринети да у току ових 7 дана твоја земља освоји највише поена из области, и тиме, са својим сународницима добијеш опцију копања рудника.

Герила борбе се налазе лако, означене су и да би се активирала треба притиснути дугменце.


Све док се зелени показивач помера од горе ка доле, имаш шансе да уђеш у Герила борбу.

Ако ти игра не нађе противника у предвиђеном времену, потребно је да убијеш једног противника да ти се дугменце као опција поново појави. Исто важи и за крај рунде, у следећој рунди само порази једног противника и дугменце ће се опет појавити.

Напомена:
Након што било која страна у самом устанку освоји 1400 поена, герилска борба у тој рунди није више могућа. Потпуно је небитно што си направио/ла 5 убистава и чекаш на противника.

Да би ушао у Герила битку, потребно ти је 100 енергије након што си поразио 5 противника. Тих 100 енергије су на располагању. Исто толико има и противник. Не могу се користити никакви бустери, чоколадице, ни било каква надокнада енергије.
Ком играчу остане више енергије након 20те финалне рунде, тај је победио.

Дизање расположиве енергије није могуће, али укупних поена одбране јесте. Дакле, на 100 енергије, додајемо још по 8 за панцир/оклоп, и по 4 за шлем и чизме, што чини 116 расположивих поена ако си потпуно опремљен.
А онда, битка!

У Герилској борби је снага релативно битан фактор.

Нека формула да јачи играч има више бонус поена значиће благу предност, али не и победу за снажније грађане.


Бонус штетаЦифра бонус штете варира чак од 2 кад сте сличних снага, до 100 (кад наиђеш на апсолутног почетника и можеш га убити једним ударцем).

На пример, ако ти имаш снагу 10.000 а твој противник 20.000, он ће почети са 2 бонус штете а ти са 1 бонус штетом.

Шта то значи?
У случају поготка са оружјем које наноси 7 штете, ти ћеш њему наносити 8 а он теби истим оружјем 9 штете. За оружје које наноси 9 то значи 10 или 11 штете (итд).На примеру се види да смо обоје само пуцали, и требало је да мојих 6 нанете штете више оштети непријатеља, али ето, није. Можда је носио чизме или шлем.

Немој се изненадити кад чујеш гласан пуцањ, а ако слушаш музику, имаш дугменце да искључиш или укључиш звуке у левом доњем углу. Исто тако, можеш поставити тражење противника и радити нешто друго, чуће се звук проналаска противника и активација Герила борбе.

У току борбе, са леве стране у горњем углу се виде претходне 4 рунде, и пошто их има укупно 20, можеш да предвидиш потез и реагујеш пре њега, или припремиш оно што теби одговара.
Твоје име је са леве стране, противниково са десне, а ознаке су следећеРазличите иконице и бројеви имају различита значења
- штета нанешена највероватније снајпером, јер најјаче оружје као што смо видели са слике малопре би требало да наноси 12 штете противнику.
- dodge заштита - коришћење гранате донело је 5 штете
- погодак од 8 штете
- помицање напред за 190 метара - зависи од покретности
- помицање назад за 200 метара
- репетирање
- критична штета (моја претпоставка је да је нанешена снајпером)
Поред тога можемо видети и промашај
и замену оружја

Замена оружја у току битке изгледа овако


Прва бројка је колико метака има до следећег репетирања
друга бројка даје информацију колико укупно има метака, десно горе је податак о убојној моћи
и десно доле идеално растојање.
Па су тако поређани Mx3 Storm Pistol са 12 метака (два оквира са по 6 метака)
па ER15 Storm Rifle са 12 метака (4 оквира са по 3 метка)
и М3R Storm Precision Rifle са само 3 метка (3 оквира са 1 метком)

За сваки потез има довољно времена (16 секунди) да се оружје промени, или поново напуни, или помери ближе или даље, или да се измакне, нађе заштита (dodge) у ком случају се користи граната ако се поседује као друго оружје.
Једна герилска борба траје максимум 20x16 секунди што је око 5 минута. Може и пуно краће, ако оба противника брже одлуче шта ће им бити потез у тој рунди (кругу, потезу).
Герилска битка се састоји од 20 рунди кроз којих вођен интуицијом и једноставним прорачунима можеш извојевати победу (и масивну штету која се рачуна у актуелној рунди).

Приликом победе се добија дупло штете него што би направио/ла са 100 енергије ударцима са Q7 оружјем, а потроши се од 0 до 116 енергије. Тај број је онолико колико је остало након 20 кругова, од 100 енергије + 16 оклоп- максимум. Преостала цифра не мора бити дељива са 10, може остати 2 5 3 8 или слично енергије, и након герилске борбе не може се заокружити на 10, сем да дочекаш да ти се енергија потпуно напуни.

Приликом победе добијаш неко противниково оружје или опрему.

Приликом изгубљене Герила борбе можеш заправо ништа да не губиш.

Чак можеш и да уђеш и изађеш из Герила битке и губитком добијеш штете као да си ударао 10 удараца са Q7 оружјем, не потрошивши ништа енергије, ништа оружја.

Кад изађеш из сваког ратића, преостала енергија ти се враћа. (па ако отвориш више прозора и тамо кликнеш на обнови енергију, у горњем показивачу за енергију можеш имати и 100 енергије више него што иначе можеш имати - рецимо максимум 750/650)
3. Опције у току борбе

За сваки потез имаш довољно времена да се одлучиш за једну од 5 опција

1. FIRE - Пуцај са тренутним оружјем.
2. MOVE - Приближи се или удаљи од противника
3. DODGE - Нађи заштиту - Ако си се опремио гранатом, она ће бити употребљена.
4. RELOAD - репетирај - Напуни тренутно оружје
5. CHANGE WEAPON - Промени оружје - отвара листу резервног оружја.

Није ограничено колико ћете пута обоје ићи у истом смеру. Можеш и да се помериш уназад преко 900 метара, то би за последицу имало -0 м а један изгубљен круг. Некад ти одговара да бежиш, да уштедиш на оштећењу енергије, ако видиш да он нема далекосежну пушку...Ток Герилске борбе:
1. 4 клика на слике - упутства
2. Преглед активних МПП битака и одабир једне од њих.
3. Опремање војника и затварање тог прозора. (потребно мало новца за опремање ратника, комплетно оружје и опрема се преносе из једне у другу борбу, па пазите да не останете на пиштољу са једним метком)
4. Убиство 5 противника и појављивање иконе у десном доњем углу
5. Чекање противника
6. Сама Герилска борба
7. Поновних 5 убистава у редовном делу битке
8. Преглед опремљеног војника
9. Нова Герилска борба.4. Најбоља стратегија

Кључ победе, каже еРепублик, је у две битне ставке
Идеално растојање твог оружја.
Растојање од противника.


Оружје ће имати више шансе да погоди противника, ако је у оквиру идеалног домета. То значи да ако пуцаш на 500 м из пиштоља или из снајпера на 50, сигурно ћеш промашити.

Пази на растојање. Свака акција ће да одузме један круг, па их пажљиво користи.

Да ли ћеш се одмаћи па променити оружје на оружје већег домета, па те противник неће дохватити својим оружјем, или ћеш се померати, већ је ствар саме идеје, тактике, и разликује се од играча до играча. Може бити занимљиво.

У сваком случају, награда у штети некоме значи, некоме не. Ако имаш среће да ти еРепублик брзо нађе противника и све протекне како треба, са 700 енергије (укључив и по оних 5 убистава за улазак у сваку герилску борбу) може се направити штете више него са 2000. Све је ствар игре, мало среће, зачињено мудрошћу и тактиком.

Укупан резултат победа и изгубљених ратића се преноси из једне у другу борбу, новац за оружје се скида са рачуна, и то оружје - ако не потрошиш сву муницију, чека следећу Герила борбу.

Када те противник погоди, екран на кратко постаје помало крвав.

Како приметимо, енергија може да иде и у минус чиме се битка моментално окончава.

Искуствене поене (XP) НЕ добијаш у току ове битке, једино за оних 5 убистава добијаш стандардно искуствене поене, да би у Герила борбу ушао.CHANGE WEAPON - Промени оружје - када ти нестане муницијеДетаљ из битке
Најбоља стратегија

Кључ победе, каже еРепублик, је у две битне ставке
Идеално растојање твог оружја.
Растојање од противника.


Пази на растојање?!
По искуству, специјално оружјe је у некој предности, погађа скоро жмурећки док год показивач идеалне удаљености није црвене боје, а специјална граната по правилу одузима енергију противнику.

Битно је да снага овде често игра смешну улогу ако имаш добру тактику и срећу, па се може чути “ух како је супер осећај победити неког ко је више него дупло јачи од тебе”

Све у свему: Играјући Герила борбе имаш само корист. Не мораш потрошити ни енергију ни новац.


Већ традиционално, ПОДЕЛА хране (енергије) за ебебе - играче до нивоа 30

Министарство Образовања у Мартовском сазиву владе:
Пегица - ЗА сва питања у вези Герила борбе - на располагању сам, постави питање у коментарима, и добићеш одговор.
leon queen
plavaprinceza
jovanica011

 

Comments

Velja Kralj
Velja Kralj Day 1,952, 04:25

Prvi

Capone91
Capone91 Day 1,952, 04:26

Jesi ti nakundacila onog poljaka sto te jutro prestigao? xD

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,952, 04:37

Nisam, bio je fin, podelili smo.

Backoovan
Backoovan Day 1,953, 19:56

odlican clanak samo je pokretljivost mnogo bitnija nego sto se na prvi pogled cini xD

још није :Д биће кад свако оружје опрема оклоп добије и веће квалитете

[МОС] - АПЕЛ - Играј Герила борбе због рудника злата - Туторијал Guerrilla fight

http://www.erepublik.com/sr/article/-guerrilla-fight1-2234481/1/20ПРЕНЕСИТЕ ДРУГАРИМА, ДА ОСВОЈИМО РУДНИК!

Dooomed
Dooomed Day 1,952, 04:37

prvi

Dooomed
Dooomed Day 1,952, 04:37

\o/

drugi

Dooomed
Dooomed Day 1,952, 04:38

treci

Dooomed
Dooomed Day 1,952, 04:38

pocepo sam

B.D.JOE
B.D.JOE Day 1,952, 04:44

v

purebg
purebg Day 1,952, 04:58

Коитие скор у горила фајту?

zigazaga
zigazaga Day 1,952, 05:30

ima tu još par caki, treba brojati protivniku municiju pa ga dodžirati u prawom momentu, ondaH dosta Turaca, Kineza, Grca koriste ove bombe za golde, treba to imati u vidu, totie -30h u startu za tebe...

ondah, cini mi se da dodge odlicno pali kod uzi-ja kada nije na idealnoj razdaljini...

i da, kad on udari ovaj dodge od -10, a ti odes unazad iu tom potezu, skine ti samo -3! sto je demoralisuce za protivnika! xD

zigazaga
zigazaga Day 1,952, 05:31

dakleM, najvaznije je u stvari pogoditi potez protivnika!!1 i nadmudriti ga, uz loma sreće!

Pegavac
Pegavac Day 1,952, 06:33

Bravo
sve si lepo objasnila
mene odbija gerila jer mi je pred ocima sve crno:(
Da mi se kupi nov monitor:D

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,952, 08:46

Država duradi nešto 😃

SashaL
SashaL Day 1,952, 08:40

http://www.youtube.com/watch?v=HI0x0KYChq4

We dig dig dig dig dig dig dig from early morn till night
We dig dig dig dig dig dig dig up everything in sight xD

SashaL
SashaL Day 1,952, 10:26

Ako vec govoris o kradji, optuzi mene, posto jedino ja imam pristup NBS-u i trazim od kongresmena da pokrenu donacije na NBS.

Druga stvar, bilo bi fino da se raspitas od cega se placa refund jedinicama, pa i tebi kao clanu jedinice SJeB.
Također, država nikoga nije pozvala da donira za Air Strike, stoga ne vidim poentu ovoga, osim trolovanja? Bojim se da si pokupio to od nekoga pa sad pokusavas da ukazes na krađu koje nema : )

SashaL
SashaL Day 1,952, 10:29

+ skoro svaki dan imamo po jedan MPP koji skida 10.000 valute sa trezora cim se pokrene : ) Misli malo o tome, svaka medalja ima dve strane, ne samo onu koji vidis : )

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 1,952, 15:13

Nije kradja posto se javno vidi. Vise je otimacina.
To sto drzava nije pozvala svoje gradjane da doniraju za vazdusni napad ne znaci da mozete da uzimate ono sto su ti isti gradjani dali za tu namenu.

Ja nisam nista pokupio. Za razliku od vas.
Nije ni trolovanje. Vec nesposobnost. Vasa.

Ja nisam na refundu. I ako radim za minimalac.Ne uzimam od jedinice, ne uzimam od drzave.
Udaram uvek o svom trosku po naredjenju te iste drzave kojoj se donira za vazdusni napad.
I ne bi zeleo da uvlacim svoju jedinicu u ovu pricu.

Kako to da neke druge drzave mogu da skupe dovoljno i za MPPove i za refund i za vazdusni napad?


http://img692.imageshack.us/img692/2363/airstrike01w.jpg

Veoma lako. Jer ne otimaju.
Za nas je i 60 000 previse.

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 1,952, 15:14

Zaboravih,
a nemaju 10/10 resursa vec mesecima?

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 1,952, 15:21

I kada se javi potreba za vazdusnim nasim napadom, recimo na glavni grad neke protivnicke zemlje koja ima rudnik ili direktno na Kinu, a ne preko staza i bogaza, a od tih para je jel, placen i moj refund, pa vazdusnog napada jednostavno nema...

Slazem se da medalja ima dve strane, valjalo bi da se ponekad bar pogleda i ta druga.

Svako dobro. : )

Blut Engel
Blut Engel Day 1,952, 08:50

Probao... i ne bih vise ni za sta na svetu... sranje obicno, gubim energiju i nabijam experience ni za koji kurac... vise se isplati udariti sa q7 3x... mozda je za ove nabildane drugacije....

Mire tica Feniks
Mire tica Feniks Day 1,952, 09:02

Svaka cast! Ajde ljudi shoutujte clanak, realno ulozen je veliki trud u ovo!

Saximus Reloaded
Saximus Reloaded Day 1,952, 09:03

Moze se otpoceti fight i sa manje od 100 snage

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,952, 10:56

plan je da pobedis 😃

Dio Dimitrije
Dio Dimitrije Day 1,952, 10:58

Loodačice.

ispicutura
ispicutura Day 1,952, 09:07

ja se opremim u fulu i uvek naletim na ove sa po 30k snage. Skidaju mi i do 5dmg više od mene. Nema šanse da se pobedi, možda da je u manje runda ali u 20 snaga igra preveliku ulogu.

završio sam sa tim sranjem.

elveon
elveon Day 1,952, 11:05

....../ )
.....' /
---' (____
......... ((__)
..... _ ((___)
....... -'((__)
--.___((_)

Chuma
Chuma Day 1,952, 11:21

ovo je više za one koji vise po ceo dan na erep
nije za nas dvokliktaše 🙂

elveon
elveon Day 1,952, 12:00

Evo i snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=LDYyv-iLmRY

: D

Vlada99
Vlada99 Day 1,952, 12:36

Upustih se i ja u ovo zlo.

Elem, ono što sam primetio jeste da su kupci zlata već razvili dobru taktiku. To je snajper za zlato i bombe za zlato. Pogodi te jednom, 2-3 puta dodge i beži od tebe. Pobeda zagarantovana.

Ambex.rs
Ambex.rs Day 1,952, 13:25

Memo u glavi mi je popunjena i nema sanse da obradim ovoliko informacija...
Svaka cast za trud!

kicaboo
kicaboo Day 1,952, 17:25

e zabole me bas za guerrilla fight...

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,954, 07:44

volim ovako konstruktivno razmisljanje.

Nichts ist Wahr
Nichts ist Wahr Day 1,952, 22:44

Супер објашњење!

о7

bernoldi_salieri Day 1,952, 23:53

Comment deleted

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,953, 06:59

thedzo
thedzo Day 1,954, 00:25

..svaka cast za trud...
super objasnjeno

MP55 Day 1,954, 00:27

Comment deleted

MP55 Day 1,954, 00:32

Comment deleted

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,954, 10:18

tebi terapija treba

Morbid Brutalni v1
Morbid Brutalni v1 Day 1,954, 01:22

i to me patka zabole 😃

my Cloud
my Cloud Day 1,954, 01:51

Je li postoji veza izmedju divizija i gerila fajta?
Mislim, da li mogu da se zveknem sa nekim iz 4. divizije?

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,954, 05:30

Naravno. Ulete deca prvi dan i kao daj da vidim kako se to igra, i prebije ga lik u 1 udarcu, sa bonus stetom 100.

my Cloud
my Cloud Day 1,954, 06:05

Pa ja bih bas da se zveknem sa nekim iz 4. divizije, oni su iskusniji, ako me razumes... Nego, steta se racuna u mojoj diviziji ili gde (iako je protivnik u recimo 3.)?

Beast from  Asprovalta
Beast from Asprovalta Day 1,954, 06:18

Ti dmg koji dobiješ u gerili prenosiš tamo gde je započela borba sa 5 udaraca i gde čekaš na gerila borbu. U onoj diviziji u kojoj si. Nije niko iskusniji. Svi smo početnici, tek je počela gerila. A kako da postaneš iskusan nego da igraš? 😃

Excluded
Excluded Day 1,954, 10:03

užasno komplikovano.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.