[GN] Garda Nationala revine!

Day 3,729, 07:50 Published in Romania Romania by Garda Nationala

Dragi jucatori eromani,

de astazi, 04.02.2018, eZiua 3729 Garda Nationala revine in forta. Prin aceasta redeschidere vor avea loc (ca de fiecare data) cateva schimbari in Garda Nationala si anume:

1. Echiparea
Echiparea consista doar din energie. Energia va fi cumparata de pe piata acestei republici fermecatoare pentru a stimula producatori autohtoni de food dar si pentru a oferi suport financiar statului roman pentru a mentine bonusurile nationale. La fel ca si in anii precedenti, echiparea poate fi primita doar de recrutii Garzi Nationale. Formularul se va afla pe chatul slack. In cazul unei defilari, fie alaturi de o alta unitate militara sau alaturi de ceilalti intr-o defilare adhoc pe slack, se va distribui o echipare speciala ce trebuie folosita in momentul defilari respective. Echiparea standard contine 1000 energie si va fi folosita pentru a completa DO-ul - o lupta nationala (in general, asta daca nu are de gand plato sa puna ceva lupte prin africa la DC).

2. Munca
Pentru a stimula piata de munca si pe cei noi jucatori eromani, se va reintroduce munca "obligatorie". Salariu va fi competitiv: in primul stadiu (pentru a testa aceasta idee/plan) salariu va fi cu 10 CC mai mare decat cel mai mare de pe piata noastra de munca. Astfel cei noi intrati vor putea sa se dezvolte mai rapid (financiar si/sau militar). Angajarea se ve face doar intr-o firma a unui membru al comandamentului GN.
Se are in vedere si o forma de echipare economica - salar dublu insa fara alt suport - decat "echiparea speciala" pentru defilare insa este doar in stadiu de idee!

3. Regulament
Regulamentul actual va suferi si el anumite schimbari pentru a acomoda noile formate ale echiparilor si va fi schimbat in urmatoarele zile. Dar in general raman la fel:
Respect fata de ceilalti;
Uniforma obligatorie;
Echipare trebuie folosita in aceeasi zi sau cel tarziu o zi mai tarziu (depinde de cerere si cand este trimisa echiparea).

4. Finantare
Datorita noilor reforme/proiecte ce au fost deja realizate dar si reformele/proiectele ce urmeaza a fi realizate, GN va functiona din investitile venite din sectorul privat. Un formular pentru donatii va fi publicat in urmatorul articol de informare. Se are in vedere ca in viitorul apropiat, GN sa inceapa sa fie din nou finantata de stat daca nu exista suficient suport din sectorul privat.Garda Nationala isi va mentine neutralitatea politica si militara. Asta inseamna ca recrutii au dreptul sa adere la oricare partid politic, insa este interzisa propagarea ideilor politice respectiv folosirea recrutilor pentru a influenta alti recruti. In momentul descoperiri unui asemenea eveniment, fie de catre cineva din exterior, fie din interior, conducerea Garzi Nationale (comandamentul GN, respectiv comandantul in functie al GN) trebuie anuntata pentru a lua masurile necesare. Unitatile militare ale eRo ce doresc sa ramana in contact cu pitici eRo dar si pentru a ajuta pe recruti, sunt rugate sa trimita cate o persoana de contact pentru a face parte din comandamentul GN.

Garda Nationala continua recrutarea in Armata Romana a cetatenilor noi care vor sa isi ajute tara pe campul de lupta si sa ramana in eRepbulik.

Cei ce inca nu dispun de access la chatul slack, contactati va rog pe comandantul GN. Apasati pe acest hyperlink, apoi pe casuta din dreapta sus (cel cu o scrisoare) si apoi cereti access pe slack.


Pana la urmatorul articol, va uram mult noroc in eRep si o7.
Comandamentul GN