Ambient on/off

Join the new world

 

[Február 5.]Codename "Cobra"

Day 1,886, 02:57 Published in Hungary Hungary by Marnemazove

Tisztelt eMagyar Állampolgárok!

Előljáróban annyit mondanék, hogy nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy egyáltalán elfogadjam-e a jelölésem, vagy, hogy felvegyem-e a kesztyűt. Úgy döntöttem, hogy hamár mobra bizalmat szavazott nekem és elindított, akkor nem hagyhatom cserben, sem a pártot, sem őt.
Sejthetőleg vesztett csatába indulok, ezt tudom. Ennek ellenére az, hogy pont így alakult számomra egy hatalmas nagy fegyvertény a csatába lépés mellett. Hiszen gyakorlatilag az egyik legismertebb eMagyar lesz az (egyik) ellenfelem, ez pedig mindamellett, hogy hendikep legalább akkora megtiszteltetés is. Beszéltem erről a kérdésről vele is, megbeszéltük a dolgainkat, és jókedvűen, sarazás mentesen, szeretnénk mindketten lefolytatni saját kampányunkat.

Egy rövid összefoglalóban leírnám terveimet arról, hogy milyen tevékenységek várnak eMagyarországra (melyeket később valószínüleg a kampány utolsó szakaszában pontosítok, módosítok - függően attól, hogyan alakulnak az erőviszonyok), valamint egy pár szót fogok ejteni, az általam eddig (hiányosan) felállított kabinetről. Hangsúlyozom nem találtam föl a spanyolviaszt, én is egy egyszerű ember vagyok, világot nem tudok megváltani, legfeljebb közép-hosszútávú terveket készíthetek, amik talán átnyúlnak egy másik ciklusba, esetleg nem is én fejezem be.

Külügyi és Hadügyi törekvéseim:
Nem tervezek semmilyen különösebb hadjáratot, először a saját portánkon kell rendet tenni.
Első és legfontosabb: eUkrajnát mindenáron törölve kell tartani. Mivel tőlük nyerjük bónuszaink nagy részét, nem megengedhető az, hogy bármikor is öntudatra ébredve randalírozzanak. Meg kell jegyeznem, hogy mindez nem tud stabil lábakon állni, hiszen nincsen dupla hídunk, de ha eddig megbírkóztunk vele ez után sem okozhat gondot.
Nem kérdéses, hogy az eRomániával vívott semerre nem haladó állóháborút valahogy le kell zárni. Ennek valószínüleg egyszer egy ismételt NAP lesz a vége, de jómagam nem érzem azt, hogy nekünk bármi áron erre lenne szükségünk. Ha a nap nem kivitelezhető, akkor mindenképp az elnyomás és törölve tartás a kulcs, ez esetben viszont valószínüleg átkerül a szövetségünk (TWO) kezébe a gyeplő, hiszen egyedül képtelenek lennénk mindkét országot megszállás alatt tartani és/vagy a bónuszainkat érő támadásokat kivédeni.
“Bónuszaink” között található egy régió, ami sajnos az RW veszélyen kívül (is) folyamatos fenyegetettség alatt áll, ez Taurida. Mivel igazán sosem lesz biztonságban, ezért fontos megjegyeznem, hogy ezt a régiót én nem tekintem sajátunknak. Semmi más, mint egy potenciális veszélyforrás, amit ha tartunk, ha nem, legalább annyi kontrát hoz, mint amennyi pro-t. Előfordulhat, mint az többször meg is történt, hogy fel kell adjuk, de ezt egy végső esetnek szánom csak, ha már más megoldás nincs. És a lehető leghamarabb vissza is fogom venni, egyrészt a fentebb már megemlített ukrán elnyomás miatt, másrészt pedig egy olyan régióról beszélünk amely számunkra az egyetlen elérhető távolságban lévő salétrom forrás. Ha sikerülne esetleg, akkor a diplomáciai kapcsolataimat/kapcsolatainkat hadrendbe állítva próbálnám megvédeni, mely hosszabb távon megoldás lehet. Az eBelarus Homelskaya régió egy fehér folt, nem tudni mit hoz a sors, de vallom, hogy az a régió minket illet, és ha szükséges, akkor erővel fogjuk visszavenni.

A szövetségi erők alakulásának függvényében elképzelhető sok minden. Jelenleg az EDEN teljes szétesése a küszöbön áll, míg a TWO és a CoT ereje egyre növekszik. Ez nekünk jelen esetben kiváló alkalom lehet arra, hogyha jó csillagzat alatt állunk akkor komolyan profitáljunk belőle, akár terület bővítéssel akár egy kis átrendeződéssel.

A továbbiakban igyekszem majd tájékoztatást adni, valamint, ha azt a lehetőségek engedik, akkor az 1 ciklus alatt bevezethető reformokat is szeretném keresztül vinni, így még várható a továbbiakban belügyi természetű elemzés is.

A kabinetembe én csak minisztereket kérek fel, mert úgy érzem, hogy minden miniszternek joga van megválasztani azt, hogy kivel óhajt dolgozni, így a helyetteseiket, valamint a stábjukat ők fogják megnevezni és összeállítani.

Sok szerencsét kívánok minden jelöltnek!
Marion “Cobra” Cobretti

 

Comments

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 1,886, 03:01

sok szerencsét 😁

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,886, 03:04

no bbkód, no vote.

Ipath
Ipath Day 1,886, 03:06

Erről van szó b*zd meg! Kampány, értelmes gondolatok, nem utolsó pillanatban két sor - még úgy is, hogy esélytelennek tartod magad. Végre!! Ez kell!

Bocs, kicsit elragadtattam magam : )

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,134, 05:05

Semmi gond elnezzuk.

Covfefe
Covfefe Day 1,886, 03:16

Töröld meg a szádat, paraszt Ipath!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,886, 03:25

Hajra Cobra!!!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,134, 05:05

LOLLLALOOOLOAOLOOLOL

Hercegno
Hercegno Day 2,134, 05:07

mik nem vannak mi? Fordulnak ám a dolgok : )

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,134, 05:08

Nem en fordultam hanem Marion. 🙂

Hercegno
Hercegno Day 1,886, 03:27

\ o /

Kobramaxxxx

classfighter
classfighter Day 1,886, 03:30

lpath++

FlaMi
FlaMi Day 1,886, 03:33

Hajrá o7

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,886, 03:38

sok sikert!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,134, 05:05

Szerencsere te nyertel.

LongIeyy
LongIeyy Day 1,886, 03:44

nagyon jó hogy van kampány újra \o/

Satupad
Satupad Day 1,886, 03:47

Na te már ígéretesebb elnök lennél, mint ICS : )
Kemény menet lesz, remélem a fiatalos lendület felérhet a stabil szöszmötöléssel...
Ezzel nem ICS-t akarom lejáratni, akinek érdemeit és munkásságát nagyra becsülöm, csupán úgy érzem, hogy te inkább illesz a bársonyszékbe, mint ő.

Illegal Name 6590028
Illegal Name 6590028 Day 1,886, 04:44

ehh...

Kikericsy
Kikericsy Day 1,886, 05:41

mindent bele

Alexandross
Alexandross Day 1,886, 05:44

Sok szerencsét neked, és Ics-nek is!

Renegad3
Renegad3 Day 1,886, 05:45

Sok szerencsét CoBRÉ!

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,886, 06:10

Sok szerencset es szavazzatok ra! 😃

II. Jemby
II. Jemby Day 1,886, 06:19

Nagyon szép cikk, én mindenképp neked drukkolok!

Annyit azért megjegyeznék, hogy érdemes lenne megnézned ICs cikkét is. Habár röviden megemlíted, hogy lesz majd átfogóbb belügyi program is, érdemes lenne legalább címszavakat bedobni, mint ICs-nél az egyetem és az akadémia.

A legtöbbeket valóban a háborús tervek érdeklik, de sokan vannak akiket a reformtervek is érdekelhetnek.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,886, 06:20

A kormányban lesz változás, vagy maradnak ugyanazok a nevek, mint az utóbbi félévben?

szekely ostor
szekely ostor Day 1,886, 06:29

Hajra

Marnemazove
Marnemazove Day 1,886, 06:30

II. Jemby: A helyzet az, hogy ezekhez a reformokhoz sok mindennek kell együtt állnia, fél kész tervekkel nem szeretnék kiállni. feb. 5.-ig pedig rengeteg idő van még, amit addig tisztázni tudok, az pedig valószínüleg mind külön cikket kell érdemeljen. Amúgy köszönöm a jótanácsodat, olvasom ICS cikkeit mindig, továbbra is így fogok tenni. Nem mellesleg előfordulhat, hogy a kampányunkban sok elem lesz azonos, hiszen napi szinten egyeztetünk, most is együtt dolgozunk, és mindketten jót és jól szeretnénk tenni. Általában inkább a metódus különbözik, az eredmények a legtöbbször azonosak.

Gomboc.Artur: Abszolút nem zárkózom el tőle, hogy frissüljön a kormány, de jelenleg kevés az aktív és ténylegesen hozzáértő, kellő szaktudással és kapcsolattal rendelkező ember. A teljesen új kormánylista kizárt, szerintem komoly átfedések lesznek ICS listája és az enyém közt. Ámbátor az egyik reformom, pont oktatási célú. Erről címszavakban annyit, hogy nem véletlen kértük fel mindketten Hercegnőt arra, hogy húzza az oktatás szerepét. Vele egyeztetve, szerintem napokon belül ki fogom adni az ezzel kapcsolatos reform tervezetemet, valamint a többit is szépen sorban prezentálom, ahogy készen állnak a publikálásra.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,886, 06:38

Akkor lesz hát jetibéke vagy sem?

Marnemazove
Marnemazove Day 1,886, 06:45

ZoltanB! Mint azt leírtam, én nem szándékozom bármi áron békét kötni velük. Ettől független, az ebben a ciklusban lerendezett dolgokat kell tovább vinni, tehát, ha most lesz béke, akkor természetesen az én mandátumom alatt ezt tartanám. Nem kizárt, hogy lesz, valamelyest könnyebbséget is okozna, hiszen a pingpong sok minden másban gátol minket, de jelenleg a TWO színeiben indulva, közel nyertes helyzetben vagyunk, amit nem lennék hajlandó egy olyan NAPért feladni, ami ezt nem tartaná tiszteletben.

sorihun
sorihun Day 1,886, 08:48

Sok szerencsét , de igérjétek meg bárki nyer a másik újra indul. Különben nem szavazok senkire! / Hatalmas fenyegetés mi? ! : ) /

sorihun
sorihun Day 1,886, 08:53

Egy vélemény még. szerintem "fiatal lennél még elnöknek" hisz nemrég regeltél,de manapság már annak is örülni kell, ha indul valaki. Ha netán ICS nyerne remélem kilesed mellette mi merre hány méter és elindulsz újra. ICS biztos segít ebben. HA..

sorihun
sorihun Day 1,886, 09:08

Közben rájöttem mégsem fiatal,mert megérett rá. .. : )

Tyxy
Tyxy Day 1,886, 13:40

Ó de kár hogy pont egyszerre kell indulni két ilyen remek embernek...!

doshuman
doshuman Day 1,886, 13:53

Hajrá Cobretti!

Kero One
Kero One Day 1,886, 15:06

Vote, bár a hadügy uncsi

Mvhely
Mvhely Day 1,887, 02:12

sok sikert

lazo
lazo Day 1,887, 02:13

éjjen! \o/

Marnemazove
Marnemazove Day 1,887, 02:29

Kero One!

Ha sikerül rendet rakni, akkor természetesen nem zárkózom el attól, hogy valamerre meginduljunk, de elhamarkodottan semmit nem fogok ígérni...

PanJaugien
PanJaugien Day 1,887, 04:14

Hajra'!

Botyar
Botyar Day 1,887, 08:35

Cobretti: pedig elhamarkodott igeretekkel mar sokan nyertek barsonyszeket:)
Sokan szaftosan csamcsognanak egy NMO-ert:) Igerd be nekik:)

Tremor lor
Tremor lor Day 1,887, 09:34

Csak óvatosan Cobretti, ne hagyd magad! A fiataloké a jövő. Gondolom mindenki így kezdte, és nem 30. szint felett reggelt:) Engem meggyőztél, szavazatom a tiéd:)

WildHamster
WildHamster Day 1,887, 11:36

Délen sok a kobra, húzódjatok északobbra!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.