Ambient on/off

Join the new world

 

[FBS] Det stundande presidentvalet

Day 1,899, 13:28 Published in Sweden Sweden by Flavourised
God kväll!

Vi är nu inne
i februari. Det börjar närma sig den femte, och vi vet ju alla (annars vet du nog snart) vad det betyder. Det är dags för presidentval. Nedan följer en del information om hur FBS ställer sig inför det.Först och främst:
FBS kommer inte att
ställa upp. Det finns många hungriga spelare i FBS som säkerligen en dag kommer att ställa upp, och som skulle kunna komma upp i den aktivitet som krävs. Men dessa spelare känner sig inte erfarna nog att ställa upp. Det finns även flera gamla, ärrade rävar som definitivt har de år som krävs för att bli president bakom sig. Men dessa känner sig inte aktiva nog.
Aktiviteten hos gamlingarna är svår att påverka. Erfarenheten hos de fräscha, yngre spelarna däremot, den går att påverka. Det gör man genom att fixa in dem i de olika departementen, och sedan låta dem klättra uppåt därifrån. FBS har därför siktat på att försöka få in alla som har velat vara med i regeringen på ett eller annat hörn i det departement de önskat, snarare än att försöka tvinga fram en kandidat som inte är helt övertygad om sin egen förmåga eller känner fullt förtroende från partiet.

Vi hade gärna ställt oss där uppe på scenen och försökt vinna ett val. Men vi tänker inte skynda snabbare än vi hinner med. Just nu finns inte kombinationen av erfarenhet och engagemang som krävs, och det måste man inse. Vi har genomgått ett enormt generationsskifte, och vi kommer nu att satsa stenhårt på att bygga upp den erfarenhet som krävs.
Vi har därför valt att stödja en kandidat från ett annat parti.

Den kandidat som får FBS förtroende under detta val är ingen mindre än…
Intyala (NG)!

FBS har beslutat
(omröstning) att ge sitt stöd till Intyalas kandidatur. Vi är övertygade om att han har drivkraften, pondusen och erfarenheten som krävs för att lyckas mycket bra som president, och vi känner oss säkra på att han kommer att göra bra ifrån sig.

FBS önskar Intyala lycka till och hoppas att hans eventuella presidentmandat blir framgångsrikt!


MVH

Flavourised, informationsansvarig
Flashback Sweden

 

Comments

intyala
intyala Day 1,899, 13:36

o/
Tack = D

Edlas
Edlas Day 1,899, 22:14

Voted!

Cmurgh
Cmurgh Day 1,900, 03:09

voted

adambertil
adambertil Day 1,900, 03:14

Voted

SalladGbg
SalladGbg Day 1,900, 03:51

Väl talat! o7

Misho
Misho Day 1,900, 16:29

o7

Guran The Commander
Guran The Commander Day 1,900, 18:17

o7

Fabrice Axe
Fabrice Axe Day 1,901, 15:30

voted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.