Ambient on/off

Join the new world

 

Đetići- Jedinica za nove

Day 1,892, 10:49 Published in Montenegro Montenegro by NBakiĐetići regrutuju!


Vojna jedinica Đetići formirana je kako bi se u njoj okupili svi novi igrači sa kojima će se konstantno raditi kako na edukativnom, tako i na vojnom planu, a sve sa ciljem upoznavnja sa načinom funkcionisanja igre i bržeg napretka.

Ono što je važno napomenuti jeste da je ova vojna jedinica potpuno neutralna i da će u njenom radu učestvovati svi koji su raspoloženi da pomažu ebebama u skladu sa svojim mogućnostima, jer na taj način će se stvarati nove generacije igrača koji će igrati važnu ulogu u jačanju crnogorske vojske.


Ono što će najviše interesovati nove igrače jeste na koji način je ova jedinica spremna da im pomogne.

- Za sada nam na raspolaganju stoje tri tenkare u kojima će se zapošljavati novi igarči kako bi dobijali oružje kojim će moći da ratuju i završavaju dnevne zadatke.
- Igrači koji budu dolazili na udare na čat kanalu jedinice #edjetici (http://mibbit.com/?channel=%23edjetici&server=rizon.mibbit.org) dobijaće bonus hranu i oružje i moći će da pitaju sve što im nije jasno u vezi sa igrom.
- Igrači su obavezni da ostanu u VJ Đetići do stupanja u D3 (treću diviziju), a nakon toga odlučuju da li će preći u neku od drugih crnogorskih vojnih jedinica.


Uslovi za pristupanje VJ Đetići su sljedeći:

- Iskustveni nivo (lvl) 1+
- Nošenje avatara jedinice
- Dolazak na udare u zakazanom terminu


Radi lakše koordinacije i vođenja udara biće napravljena tabela. Ova tabela će se nalaziti na gore pomenutom kanalu jedinice i igrači će je popunjavati pred sam početak udara.


Naše ebebe će biti zbrinute u svakom pogledu, a sa njima će raditi tim iskusnih igrača koji će im prenijeti svoja iskustva i biti uvijek tu da im pomognu i olakšaju napredovanje u igrici.


Jer vi ste budućnost eCrne Gore!

 

Comments

Orao007
Orao007 Day 1,892, 10:52

tako je o7

Kocka Scekic
Kocka Scekic Day 1,892, 11:02

ekstra o7

IvanNiksic
IvanNiksic Day 1,892, 11:08

bravo! o9

doe bp
doe bp Day 1,892, 11:11

mogu li ja ?

Savan1
Savan1 Day 1,892, 12:15

o7 samo rokaj

ShonePG
ShonePG Day 1,892, 13:22

o7

Podrska

PodgoricaninPG
PodgoricaninPG Day 1,892, 13:24

mozete svi 😃

Edarrd Stark
Edarrd Stark Day 1,892, 14:17

podrska
o7

milladin
milladin Day 1,892, 14:18

o7

sasapg
sasapg Day 1,892, 14:21

Kao sto rekoh, mozda je bolje umjesto po levelima odrediti do D3 divizije da su u Djeticima. Time se stvara drzavna vojska, a buduce bebe dobijaju iskusne oficire.
Drzava, a boga mi i jedinice da pomognu da Djeticima ne fali opreme tako da sami ili u nekoj jedinici ne mogu bolje napredovati.

GORlBOR
GORlBOR Day 1,893, 03:28

Ojha!

Samo da je malo ovaj avatar ljepsi.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.