Čestitka pobjedniku!

Day 533, 04:33 Published in Croatia Croatia by HLD stranka

Dragi Hrvati i Hrvatice!
Kao što to biva, HDS je uspio ponovno pobjediti na ovim izborima. Ja sam osobno zadovoljan izborima jer smo nakon dugo vremena ujedinili 80 % oporbenih stranaka i dokazali da su sve stranke spremni organizirati se unutar stranke, izdvojiti vrijeme i postaviti dobre ljude unutar svog ministarstva. Nažalost, nismo uspjeli pobijediti, ali se nadam da ćemo nastaviti njegovati ove dobre međustranačke odnose i da ćemo uspijeti za iduće izbore stvoriti još jaču oporbu.

Kao što to i inače biva, uvijek se zalomi vladajuća propaganda da će oporba staviti Impeachment (opoziv) predsjednika na glasanje u slučaju da izgubi. Mi to nismo napravili niti na prošlim izborima, a bome nećemo ni na ovim. Izgubili smo za par glasova, ali to je bila želja građana eRH, pa ćemo dopustiti Ivanu Radmanu da opravda povjerenje većine. Želimo mu sreću i neka zna da ćemo budno motriti njegov rad.

Hvala svima koji su izdvojili glas za oporbenu koaliciju,
Josip Josipović
Oporbeni kandidat na izborima


p.s. MOLIM VAS, kao kandidat oporbe, da u komentarima NE PIŠETE o legitimnosti izbora, iznenadnom boomu glasova tokom sitnih sati i slične optužbe jer ovaj članak je osmišljen samo da se čovjeku čestita na pobjedi. HVALA VAM JOŠ JEDNOM!