[eRBP] Recrutari si inregimentari.

Day 927, 05:29 Published in Romania Romania by Alecsandru010

[img]http://www.andrew.cmu.edu/user/sahuber/rpd/Pictures/Brainstorming.JPG[/img]

Buna ziua domnilor,doamnelor,domnisoarelor si domnisorilor,sunt onorat sa ma aflu in fata dumneavoastra si sa va anunt urmatorul lucru: partidul eRomanian Brainstorming Party recruteaza!
Shhh,liniste va rog liniste,nu este nevoie sa aplaudati acum.Putina liniste!

Dupa cum spuneam inainte sa fiu grobian intrerupt de ropotul dumneavoastra de aplauze,eRBP va asteapta cu portile deschise,va asteapta sa intrati in grupul nostru!

Daca indeplinesti urmatoarele conditii poti sa ni te alaturi:
-esti brain?
-esti "tanar"? ai idei bune,dar nu ai posibilitatea sa te afirmi?
-esti comunicativ?
-stii sa lucrezi in echipa?
-poti suporta povara de a ma avea coleg?(joking:P)

Daca ai bifat caracteristicile mai sus mentionate esti cum ar spune mancatorii de hamburgeri "a rising star",dar vezi tu draga cititorule poti sa ai caracteristicile acelea insa nu vei realiza lucruri importante,nu pentru ca nu vrei,ci pentru ca nu poti,pentru ca nu ai platforma necesara dezvoltarii tale.

Ei bine noi aici,in eRBP tocmai asta oferim,oferim un suport de lansare pe orbita a tinerilor,le oferim posibilitatea de a se afirma in cadrul partidului ca apoi ei sa fie promovati si in mediul extern,in functii de responsabilitate.Exemplul elocvent este sostel,un tanar talent promovat de eRBP.

Nici acum nu te-ai decis?Hmm esti foarte greu de convins...

Nu ma las batut asa usor,daca argumentatia de mai sus nu te-a convins poate ca ei te vor convinge:
-buru;
-open_minded;
-rockerrullz(sigur i-am gresit nick-ul:P)
-ddanica2;
-veek;
-eventual eu(ma laud cam mult nu-i asa?)

Dupa cum vezi partidul eRBP a reusit sa echilibreze generatia tanara cu cea experimentata.La noi vei gasi tot timpul armonie si voie buna,probleme ridicate de unii membrii si rezolvate impreuna,intr-un cuvant un colectiv sudat!

Daca nu vrei sa intri nici acum in eRBP inseamna ca nu suntem pe gustul tau,inseamna ca nu apreciezi valorile noastre,inseamna ca pentru tine notiunea si filozofia brain sunt precum este functia arcctg pentru mine lucruri straine,lucruri pe care nu le poti intelege si implementa.Imi pare rau,dar draga cititorule nu esti croit pentru noi.
*
Parte informativa pentru oamenii deja inscrisi in partid:
-intrati pe chat,intrati si comunicati intre voi,intrati pe chat cu ajutorul link-ului:http://tinyurl.com/35vkbc6
-intrati pe forumul partidului(in prealabil trebuie sa va fi facut cont pe RomaniaVirtuala),intrati pe forum,va faceti cont si puteti lua parte la dezbaterile interne.Forumul il gasiti intrand pe link-ul :http://tinyurl.com/3xmsrgo

*
Romania alege,luna aceasta avem 2 candidati foarte buni.Unul a excelat si exceleaza pe plan social-griss0m,iar celalalt a demonstrat ca e un bun cunoscator al Armatei si al strategiei militare,v-ati dat seama si singuri-alpho.

Eu nu doresc sa va influentez opinia,eu doresc sa ma adresez membrilor eRBP.Dragi colegi,votati cu cine considerati dumneavoastra ca o sa ne fie bine,ca indivizi in primul rand,ca organizatie politica in al 2-lea rand si ca,colectivitate in al 3-lea rand.Luati in calcul trecutul,prezentul si ganditi-va de 2 ori cand votati,pentru ca omul ales poate sa reprezinte viitorul.


Fiti brain,fiti informati,fiti isteti!
Fiti eRBP!

Alecsandru010-add me as friend.