Ambient on/off

Join the new world

 

[eMSZ]A CoT az összeomlás szélén?

Day 2,039, 13:24 Published in Hungary Hungary by Zolrasz
Üdvözlök minden kedves olvasót!

Ebben az újabb cikkemben azt szeretném elemezni, miért is írják sokan, hogy a CoT az összeomlás szélére került, miért mondja mindenki, hogy elérkezett az utolsó pillanat.

Kicsivel több, mint 3 hete tart a CoT-TWO világháború, aminek a térképen is meglátszanak a nyomai.(Elég nagy terület szép zöld) Sok háború tört ki, gyakorlatilag senki sem maradt ki! Itt első sorban szeretném megemlíteni Magyarország orosz hadjáratát, ami azzal végződött, hogy NC-től egészen FER-ig bezöldült a világtérkép. De szintén nem szeretném elhallgatni az Argentína elleni hatalmas támadásokat, illetve az Amerika ellen indult gangbang-et sem.

Napjainkban több hadjárat is zajlik, amikben egyenlőre az látszik kirajzolódni, hogy erősek vagyunk. Gondoljunk csak arra, hogy a görögök hamarosan kiűzik a bolgárokat Arab-félszigeti gyarmataikból, a törökök is ádáz harcokat vívnak a macedónokkal, az argentinok is ellenállnak a ROLA támadásainak.

A TWO tegnap kiadott egy cikket, amiben leírja, hogy csatlakozott a szövetséghez Görögország, és ACT tag lett Ausztrália és Új-Zéland.Utóbbi nemrég lépett ki a CoT-ból. Talán időben észrevették, hogy süllyed a hajó? Mindenesetre meg vannak a jelei, hogy a CoT sokat gyengült.Gondoljunk itt az orosz hadjáratra, ahol a végén Oroszország teljesen feladta velünk a harcot, vagy gondoljunk Amerika rettentően rossz stratégiájára, vagy éppen az Arab-félszigeti harcokra.

Ha végignézzük a CoT tagjainak listáját, majd a térképet, azt láthatjuk, hogy sok országuk el van törölve, vagy csak pár régióval maradt fent:
Németország:csak pár eredeti régiójuk nincs lengyel megszállás alatt, a többi Dánia régiója (mivel egyesültek újra Dániával)
Svájc:róluk a világháború kitörésekor lehetett utoljára hallani, régióik Szlovéniához tartoznak
Bulgária:eredeti területeiket a románok és a görögök foglalták el, majd Görögország lerohanta egyiptomi és arab területeiket,és úgy néz ki, el fogják törölni őket
Indonézia:ők jól állnak, megszállás alatt tartják Ausztrália régióit, de elvesztették az Irán elleni Airstrike-os támadást
Paraguay:róluk nem szeretnék komolyabban beszélni, Argentin megszállás alatt állnak
USA:a fél TWO tartja támadás alatt, nemsokára el fog fogyni a régiójuk
Belgium:pár eredeti régiójuk van, eddig békében voltak mindenkivel
Japán:ők is békében vannak velünk
Moldova:edzőháborújuk után nem volt egy hadjáratuk sem
Peru:Argentína és Kolumbia talán eltörli őket
Mexikó:Kolumbiával harcoltak, majd békében megmaradtak a helyükön
Oroszország:Magyarország és Ukrajna közösen eltörölte, majd elrepültek Afrikába, és felszabadítottak pár régiót az ukránoktól
Dél-Korea:Tajvan uralkodik régióik felett
Chile:Argentínával harcol, az utóbbi időkben elvesztettek mindent eredeti régióikon kívül
Macedónia:eredeti régióikat görögök tartják megszállás alatt, gyarmataik török kézre kerülhetnek

Ezekből az adatokból látszik, hogy a CoT a kezdeti sikerek után legyengült.Mi ennek a legyengülésnek az oka?Az orosz hadjárat idején még kapkodtunk a fejünk után, mert nem tudtunk még nagy szövetségi támogatás mellett sem sikereket elérni.Mi volt akkor más?Akkor még csak 2-3 komolyabb hadjárat volt, ahol kellett más országok támogatása is.Most viszont már sokkal több a csata (gondoljunk az USA-ra, nekik 7-8 csatájuk van naponta).

Ebből adódik az, hogy a CoT sebzését több felé kell szétosztani, ami lássuk be, nem túl előnyös számukra, ugyanis a TWO-nak kicsivel több a sebzése, illetve ehhez még hozzáadódik a semleges országok támogatása is (Pl.: Törökország).Ezelőtt a CoT híres volt a koordinációjáról, sebzéselosztásáról, stratégiájáról, de most már ez sem használ. Amerika sem viszi túlzásba a taktikázást, inkább hagyja magát.

Ha már Amerikánál tartunk, elemezzük kicsit, mi történhet velük.22 régiójuk van, ami kevesebb, mint a fele az eredeti régióiknak.Ha ezzel a tempóval haladunk, pár nap alatt eltörölhetjük őket.Ez jelentheti azt is, hogy a kongaválasztásra elfogyhatnak az államok.Ez hatalmas győzelem lenne a TWO számára, hiszen a világháború legfontosabb hadjárata ez, hiszen ha megvetjük a lábunkat Amerikában, akkor nem lenne messze a CoT által "uralt" Dél-Amerika.

Ha eljutnánk Brazíliába, Chilébe, akkor a CoT elvesztené utolsó esélyét is.Mivel a bolgár, macedón, amerikai sebzés kiesik, így nem marad semmijük, csak a Dél-Amerikai erő. Remélhetőleg Argentína és Kolumbia ebben a hónapban tudja tartani a ROLA támadásait, sikerül szerezniük kongresszust.Most legfontosabb lenne minél előbb lezárni a görög-bolgár, illetve a török-macedón háborút, hogy szabaduljon fel valamennyi sebzés.

Mennyi ideig tarthat még a háború? Erre jelen pillanatokban nagyon nehéz lenne válaszolni.Ma még gond nélkül törünk előre, de ki tudja, mit hoznak az elkövetkező napok, mikor tér magához a CoT, ha lesz egyáltalán ilyen.Mindenesetre harcoljunk, és ne dőljünk hátra, hiszen még nem végeztük el a munkát:a célunk a CoT összezúzása.Hajrá TWO!

Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem, tetszett!

 

Comments

Rekechero
Rekechero Day 2,039, 13:28

Pole!

anti.raj.unit
anti.raj.unit Day 2,041, 07:35

Nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki se nemzett! 😁

Scat
Scat Day 2,041, 08:05

Erre hadd ne reagáljak semmit, hogy miért tartom butaságnak.

Atlapasirdis Day 2,039, 14:57

Comment deleted

GTopi
GTopi Day 2,039, 19:58

V+S

igyuszko720
igyuszko720 Day 2,039, 23:51

V+S jó cikk 🙂

tamaske
tamaske Day 2,040, 00:26

"Most legfontosabb lenne minél előbb lezárni a görög-bolgár, illetve a török-macedón háborút, hogy szabaduljon fel valamennyi sebzés." ez kinek lenne jó? a TWOnak biztos nem

Allium
Allium Day 2,040, 11:27

ja, a török-makit pont h biztos nem kéne

Joz76
Joz76 Day 2,040, 01:13

Jó cikk, jó meglátásokkal!

MCMLXXVXII0II Day 2,040, 01:17

Comment deleted

MCMLXXVXII0II Day 2,040, 01:19

Comment deleted

Viktor Orban
Viktor Orban Day 2,041, 06:18

Grat, cool cikk ment a Vote + Sub

KRINGENFIOR
KRINGENFIOR Day 2,041, 12:51

A közös magyar japán határa

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.