Ambient on/off

Join the new world

 

Блиц Криг [El Che+Mr Coder]

Day 1,762, 07:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by El Che G
ВЕ МОЛАМ НЕ ЈА ГЛАСАЈТЕ СТАТИЈАТА,ПУШТЕТА ЈА САМО НЕКА КРУЖИ!!!

Добар ден Македонија,каде и да си.

Дали сме расположени за Среда или Четврток да направиме еден огномет заедно со нашите е-браќа Бугарите 🙂

Нормално ако кај нас се е под контрола...

За таа цел обезбедени се над 10 000 Q7 тенка од страна на Mr Coder и пријателите кои ќе бидат поделени на цивили,војници,МУ од сите дивизии Д1,Д2,Д3 и Д4.

Ова е формуларот кој треба сите да го пополните,ако сакате да учествувата во оваа акција

http://tinyurl.com/8g22ek7


А еве ја и Бугарската статија Свобода за ...

Многу е важно да се знае со колкава сила располагаме пред да се впуштиме во оваа акција и секој кој мисли дека може да даде свој придонес нека остави во коментар:

шо ги е...е,ќе ги сечеме 🙂 🙂 🙂

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА 

Comments

VAse the Great
VAse the Great Day 1,762, 07:52

Ако врне, како викендов, мислам дека ќе ги сечеме добро xD

Davorsk8
Davorsk8 Day 1,762, 07:56

даааа

Mamiceto seljacko
Mamiceto seljacko Day 1,762, 07:56

mjau

Defactor
Defactor Day 1,762, 07:57

v+s

Mamiceto seljacko
Mamiceto seljacko Day 1,762, 07:57

abe izgleda statijava netreba da se glasa ama tesko koj ima srce zdravo da ne glasa kaj doktorot 😃

NikolovskiMirche
NikolovskiMirche Day 1,762, 07:57

Шо ги ебам ќе ги сечам xD

Mr Pitbull
Mr Pitbull Day 1,762, 07:58

е ајде де

Persej Makedonski
Persej Makedonski Day 1,762, 07:58

Форма за записване за десант в Lower Egypt
Your response has been recorded.

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,762, 07:59

Ел Че, отворете мапата со Кодер. Подобро е да ги сечете кај Red Sea Cost. Така ќе останат со помалку ресурси отколку ако ги исечете кај Lower Egypt.

Kliton C.T
Kliton C.T Day 1,762, 08:00

o7

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,762, 08:00

Чекај бе... па и јас ќе останам со малку ресурси... Горниот коментар, НЕ ВАЖИ! 🙂

El Che G
El Che G Day 1,762, 08:00

Јас помагам само брат
тие си имаа свој мастерплан
бараат наша помош со ФФ,а нивни тенкови

mkdfighter123
mkdfighter123 Day 1,762, 08:01

24 Енерџи барс, 10 базуки, 25 к7, 105 к6 ќе биде интересно 🙂

Kumulonimbus555
Kumulonimbus555 Day 1,762, 08:01

o7 ajde tuka sme ke mavame

CHEVEYO
CHEVEYO Day 1,762, 08:01

o7

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,762, 08:02

шо ги е...е,ќе ги сечеме
За таа цел обезбедени се над 10 000 Q7 тенка од страна на Mr Coder и пријателите кои ќе бидат поделени на цивили,војници,МУ од сите дивизии Д1,Д2,Д3 и Д4.
Mr Coder will you marry me ? 😁

Helex
Helex Day 1,762, 08:02

шо ги е...е,ќе ги сечеме

AbominatorMK
AbominatorMK Day 1,762, 08:02

Your response has been recorded.
🙂

kocc
kocc Day 1,762, 08:03

za, idam samo posle 8 vecerta

Kanopy
Kanopy Day 1,762, 08:05

o7 идам

DebeloKuce
DebeloKuce Day 1,762, 08:06

шо ги е...е,ќе ги сечеме +1

Uber kiko
Uber kiko Day 1,762, 08:08

Форма за записване за десант в Lower Egypt
Your response has been recorded.

Meddussa
Meddussa Day 1,762, 08:10

……………………………………..________
………………………………,.-‘"……………….``~.,
………………………..,.-«……………………………..»-.,
…………………….,/………………………………………..":,
…………………,?………………………………………………\,
………………./…………………………………………………..,}
……………../…………………………………………………,:`^`..}
……………/……………………………………………,:"………/
…………..?…..__…………………………………..:`………../
…………./__.(….."~-,_…………………………,:`………./
………../(_…."~,_…….."~,_………………..,:`…….._/
……….{.._$;_……"=,_……."-,_…….,.-~-,},.~";/….}
………..((…..*~_……."=-._……";,,./`…./«…………../
…,,,___.\`~,……»~.,………………..`…..}

iPocahontas
iPocahontas Day 1,762, 08:11

шо ги е...е,ќе ги сечеме

nakurosvirce
nakurosvirce Day 1,762, 08:13

vojnik svirce se javlja na duznost

n e v e r C G
n e v e r C G Day 1,762, 08:14

интересна идеја

\o/

MKD Foreverrr
MKD Foreverrr Day 1,762, 08:19

o7
Your response has been recorded.

War3hous313
War3hous313 Day 1,762, 08:20

srecno o7

Konan MkD
Konan MkD Day 1,762, 08:22

o7

MitkoD
MitkoD Day 1,762, 08:23

Da pukame

Saskobt
Saskobt Day 1,762, 08:25

o7

Vlae Crew
Vlae Crew Day 1,762, 08:25

шо ги е...е,ќе ги сечеме
o7

MKD DragoN MKD
MKD DragoN MKD Day 1,762, 08:25

o7 bravos
konecno na nekoj da mu tekne

AsT89
AsT89 Day 1,762, 08:26

ма нема да ги сечеме . ќе ги гориме

cenodekaMKD
cenodekaMKD Day 1,762, 08:28

ostajgi be greota se

Toni Lj Cvetkovski
Toni Lj Cvetkovski Day 1,762, 08:30

Само кај нас со америте да излезе се како треба. Ако таму е во ред, сите сме гладни да се пролее малку црвено грчко вино, да не кажам друго да не добијам фпп

Detonator69 MKD
Detonator69 MKD Day 1,762, 08:35

mozam da pomognam mnogu!!!

mac3donia
mac3donia Day 1,762, 08:39

ako ima kesh na raka moze da dojdem ... ako nema nisto od bizMisot ... za tenkoi samo ne puckam ....

SmkD
SmkD Day 1,762, 08:46

шо ги ебеме,ќе ги сечеме 😃:D:D

п.с кеш за DSW оти не ај бидува работата !!!

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,762, 08:47

нема потреба од тенкови за мене... јас сум ЗАААА!!! : )

ltpao
ltpao Day 1,762, 08:52

шо ги е...е,ќе ги сечеме

dedo mraz 78
dedo mraz 78 Day 1,762, 08:54

Ќе испадне некој мајмунлук .

ЗАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Igifcc
Igifcc Day 1,762, 08:56

шо ги е...е,ќе ги сечеме

warrioa
warrioa Day 1,762, 08:57

музикален съпровод: http://www.youtube.com/watch?v=0MWncl2BB4s xD xD

kokan p
kokan p Day 1,762, 09:17

шо ги е...е,ќе ги сечеме

gokosenka
gokosenka Day 1,762, 09:54

шо ги е...е,ќе ги сечеме

Vojne
Vojne Day 1,762, 10:01

Cetvrtok e Bogorodica xD polovina i poveke ne se tuka

The Argead
The Argead Day 1,762, 10:03

шо ги е...е,ќе ги сечеме

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.