Ambient on/off

Join the new world

 

[Egyetem] Meghívó Schelling előadására[UPDATE]

Day 2,114, 10:42 Published in Hungary Hungary by Oktatasugyi MiniszteriumTisztelt olvasók!


Az útóbbi napokban-hetekben jóval kisebb aktivitással üzemelt az egyetem mint azt előre terveztem, így ezért utólag is elnézést kérek. Tisztában vagyok vele, hogy adósak vagyunk a legutóbbi előadás logjával, valamint az előadás anyagból készült kvíz kérdéssor megfejtéseivel is, azonban fischer2 kivett egy hosszabb szabadságot, és nemrégiben jelezte is felém, hogy a jövőben háttérbe vonul. Fischer úgy tájékoztatott, hogy ezeket a hiánypótlásokat még a napokban, tehát a ciklus zárást megelőzően meg fogja tenni.

Azonban, térjünk is rá a következő előadásra. Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy az első Tanulmányi út program résztvevője, Schelling, egy egész estét előadást fog tartani az általa választott célországról, Németországról. Nem akarok előre részleteket elárulni, azonban egy kb egy órás, igen részletes és mélyreható ismertetőt fogtok “hallani” Németországról.

A pontos időpont tehát 2013.09.04 este 8 óra
Előadó: Schelling
Téma: Németország bemutatása
Helyszín: #egyetem szoba a Rizon szerveren

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Egy kis közérdekű:

Mentoroknak jelentkezni itt lehet: http://goo.gl/7XoXC

Személyes mentor igényléshez ezt töltsétek ki: http://tinyurl.com/7k3wnn6

Mentoroknak a jelentés leadáshoz készült űrlap: http://tinyurl.hu/TSvg/

Mentoráltaknak a mentoruk értékeléséhez készült űrlap: http://tinyurl.hu/C21l/

Tisztelettel
Imre Norbert
Oktatásügyi Miniszter
és a Minisztérium csapata


Ui: Ezen egyetemi cikk az oktatási közlönyben való kiadásának oka az, hogy nem tudtam belépni az eMagyar Egyetem orgba(ezt a mai napon észleltem). Egyelőre még az elnökre várok, remélve, hogy ő változtatott jelszót. Ellenkező esetben szegény org is jogtalan eltulajdonítás áldozata lett, és menni fog a ticket az ügyben.

[UPDATE]: Szerencsére elnöki belépési adat változtatás történt amiről nem kaptam tájékoztatást. Szóval megvan az org, a következő egyetemi cikk már onnan jön ki. 🙂
 

Comments

Eheslo
Eheslo Day 2,114, 13:49

Csupa jó hír itt is.
Mennyi lé volt rajta?

Mentorok, mentoráltak?

Eheslo
Eheslo Day 2,114, 13:50

Első is, ha már mindenki alszik....

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,114, 22:09

Nem tartunk pénzt egyik oktatási orgon se, mivel mindent saját zsebből álok. Továbbá az egyetemi org kizárólag az előadások beharangozására volt használva, így a mentorokkal való kapcsolattartást, és a minisztériumi munkát átmenetileg sem zavarja. Persze ettől még bosszantó ha valakinek ez okoz örömet.

Eheslo
Eheslo Day 2,115, 00:43

Sajnálom, hogy a kormány nem költ az oktminre és te fizeted a kormány költségeit.
Ez mennyibe fájt neked az eltelt pár hónapra?
Kellene valami elszámolás, mert ez így nem kóser: nem magánpénzből kell nyomni közösségi feladatok finanszírozását és szívesen segítek megosztani - átmenetileg - ezt a terhet veled. Mások is szívesen teszik ezt szerintem.

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,115, 01:18

Előző hónap végén is volt elszámolás, most is lesz. Egyébként pedig ez esetben nem a kormány a hibás, ugyanis én nem kérek és fogadok el pénzeket, aminek az okát a júliusi leköszönő cikkben meg is írtam.

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,115, 01:43

Az ott felsoroltakat igazából már csak a mostani esettel lehetne kiegészíteni. Ha nincs az orgokon állami pénz, nem tudja illetéktelen lenyúlni se.

HUpakolasfi gero.erno
HUpakolasfi gero.erno Day 2,114, 15:44

Erről jut eszembe, tipp az elnökjelölteknek: "Elsődleges feladatomnak tekintem a szövetségi rendszer tisztázását - ukránok és románok kizárását a proTWO statusból - ÉS MINDEN ÁRON kiderítem, mi történt a lopott orgokkal, ha a tettes kiléte számomra ismert, akkor nyilvánosságra hozom, még ha bannolnak is érte"

HUpakolasfi gero.erno
HUpakolasfi gero.erno Day 2,114, 15:46

Minden többi csak rizsa...

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 2,114, 19:00

Dojcsland, Dojcsland über pálesz!!!! \o/

phoenix9876
phoenix9876 Day 2,115, 03:40

Nem kaptál játékoztatást? 😛
Utolsó előtti mondat.

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,115, 10:25

Köszi. Mea culpa. Az már kevésbé vicces hogy második olvasatra tűnt csak fel milyen elírásra hívtad fel a figyelmem. 🙂 (El ne áruld senkinek hogy én felelek az oktatásért itt 😃 )

corazonmillonario
corazonmillonario Day 2,115, 06:47

v139

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.