Ambient on/off

Join the new world

 

[Egyetem] Felmérés a hallgatóság igényeiről

Day 2,120, 23:41 Published in Hungary Hungary by eMagyar Egyetem
Tisztelt olvasók, kedves egyetemi polgárok!

Ahogy azt már az Oktatási Közlöny, e havi első cikkében olvashattátok, erre a hónapra a megszokott magyar előadássorozat mellett szeretnénk elindítani egy külföldi játékosokból álló előadássorozatot is. Azonban lévén hatalmas a választék úgy döntöttem a legjobb ha felmérjük a hallgatóság igényét.

Persze, ha már igényfelmérés, akkor nem álltam meg ennyinél, és egyúttal az alábbi kérdőiv kitöltésével elmondhatjátok, hogy magyar játékosok közül kit, vagy kiket és milyen témában szeretnétek a jövőben meghallgatni(akár újra hallgatni), valamint megoszthatjátok velünk az egyetem fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket is.

A felmérést az alábbi linken találjátok: https://docs.google.com/forms/d/1gUV0UpiJmJVZfqIvoNYX5MACpEo-MscfaY6CclzRzks/viewform

Kérlek titeket, hogy shoutoljátok, és adjátok tovább ismerőseiteknek is, hogy lehetőleg minél pontosabb képet kaphassunk a magyar közösség igényeiről ezen a téren.

Köszönöm!

Tisztelettel
Imre Norbert
Oktatásügyi Miniszter
 

Comments

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,120, 23:42

[Egyetem] Felmérés a hallgatóság igényeiről

http://www.erepublik.com/en/article/2316737

Vote&shout!

AlgeosTr
AlgeosTr Day 2,120, 23:52

v

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 2,121, 00:03

o7

HercuIe Poirot
HercuIe Poirot Day 2,121, 02:03

o7

corazonmillonario
corazonmillonario Day 2,121, 10:20

v115

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.