Ambient on/off

Join the new world

 

[ Посланик в еФранция ] Референдум за договора с Полша и пак за съюзите - edit

Day 1,909, 14:56 Published in Bulgaria Chile by Akaga
За референдума

Президентът на еФранция Jessica Binai обяви референдум по повод предстоящото преподписване на договора с Полша.
В момента плащат 15 000 за 1 регион.

Въпросът на референдума е "Искате ли да подпишем един от двата договора - 15к за един регион или 40к за три региона, за срок от 3 месеца, плюс 20к за първия?"

В случай, че вота е положителен, ще направят второ допитване - кой от двата варианта предпочитат е-французите.
Ако вотът е отрицателен, т.е. се откажат подписването на какъвто и да е договор - ще останат и без този един регион - ще бъдат изтрити.

За Съюзите

Както споменах в предходната статия настоящите управляващи в еФранция са про-CoT настроени.
Президентът припомня, че на референдума завършил с вот за ЕДЕН са гласували едва 232 души, от което следва, че не е представителен. Напомня, че не е минал в парламента.
И показва възможностите.

Засега подписват нужните МПП-та с държавите от ЕДЕН избягвайки тези страни, които ще водят директно към конфронтация с държави от CoT. За да могат да имат очи да водят разговори с CoT. Допускат, че е възможно да им затръшнат вратата под носа. И тогава вариантите им ще са или да създадат нов съюз, или да отидат в ЕДЕН.***********************

Реших да проверя как се движи гласуването. До 06:49 ереп време от 184 гласували, За подписване на някакъв договор са 73, против - 111.

 

Comments

bancho22
bancho22 Day 1,910, 00:00

Не виждам да имат големи перспективи в създаването на нов съюз, но ще ги видим какво ще се случи, де. Иначе - добра статия, както винаги. (:

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,910, 03:15

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.