Ambient on/off

Join the new world

 

Посланическа Статия: Сърбия - Военни Цели(EDIT)

Day 1,823, 10:45 Published in Bulgaria Bulgaria by epssia
Здравейте,
тази статия ще е основно свързана с военните планове и цели на еСърбия в момента и какво ще се опитат да направят през следващите еДни.

В момента еСърбия се опитва да задържи бонус регионите си колкото се може по-дълго и да трупат запаси за следващите дни. Както виждате на картата тя е с 4/5 оръжейни бонуса и 5/5 хлебни. ДДС-то на еСърбия е 10% и така те получават по-големи приходи в хазната си от нас, които имаме 1%. През следващите дни еСтраната ще преподпише МПП-та си с еЛатвия, еБългария, еСловакия и еПарагвай. Бяха подновени МПП-тата с еМакедония, еМексико, еВенецуела и еТайланд. През тези дни еСърбия основно ще се опита да помага във войната ни с еГърция, която нападнахме заедно с еМакедония. През последните 2-3 дена беше предложен закон за ЕВ(Естествен Враг) еФранция, но беше отхвърлен и 2-та пъти и затова сега те са без ЕВ. В това положение основния приоритет на еСърбия е трупането на запаси, укрепването на провинциите си и помагането на съюзниците си.
EDIT: Новите новини са, че еСърбия обяви еЧерна гора за ЕВ, защото Външния Министър на Черна гора е сложил аватар как Хърватски генерали убиват много Сърби. Президента на Сърбия веднага е говорил с президента на ЧГ, но той им се изсмял и подкрепил делото на Външния Министър. Малко след закона за ЕВ на Сърбия беше пуснат и импийч на Президента на Сърбия, но няма да бъде приет.


Моля за Вот, Абонамент и Шаут!
еПосланик в еСърбия,

epssia
 

Comments

Icho s Tankcho
Icho s Tankcho Day 1,823, 11:23

в + с

Mitra33
Mitra33 Day 1,824, 00:31

o7

Bardokva
Bardokva Day 1,824, 03:34

v/s

AngelOfBulgaria
AngelOfBulgaria Day 1,824, 03:41

Браво за статията!
http://www.erepublik.com/bg/main/law/Montenegro/119329

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.