Ambient on/off

Join the new world

 

#echipare ... ce gluma

Day 1,363, 09:22 Published in Romania Romania by AudImagini

Buna ziua/seara (depinde cand cititi) stimati cetateni . Daca ati vizitat canalul #echipare in ultimele zile inseamna ca ati observat lipsa echiparii in randurile civilior.
De aici vine urmatoarea intrebare "Unde sunt bani extrasi din visteria tarii pentru echiparea civililor?" . Se umba zvonul cum ca acesti bani sunt folositi de Cp si cabinetul sau in folos propriu si in luptele de mercenari.
Daca nu este adevarat , si chiar ati echipat cetateni doresc sa vad si eu listele(acele tabele in google docs etc) , desigur si o lista cu armele si painea cumparata , la ce pret , cate au fost date spre folosinta(deoarece planeaza o oarecare suspiciune asupra impartiri echipamenteleor in randul cadrelor militare si civililio , cred ca se face 50%-50% , 50 dam , 50 oprim sa vindem sa scoatem bani , asta pe langa faptul ca cei responsabili mai opresc din bani pana sa cumpere echipamentele).

 

Comments

MermaidPrincess
MermaidPrincess Day 1,363, 09:28

eu vreau explicatii: cum e echipare in folos personal a mercenarilor?

AudImagini
AudImagini Day 1,363, 09:35

Pastreaza echipamentul , nul impart populatiei si lupta pentru alte tari ca sa obtina o medalie...

janos from budapest
janos from budapest Day 1,363, 09:37

:DD

DarkEddy
DarkEddy Day 1,363, 09:38

Nu cred ca aceasta postare face parte din categoria financial buisness,este de preferat sa o postati la rubrica social interactions.

AudImagini
AudImagini Day 1,363, 09:39

Multumesc , am editat.

MermaidPrincess
MermaidPrincess Day 1,363, 09:45

si mercenarii cum ii ajuta?

AudImagini
AudImagini Day 1,363, 09:51

Nu ii ajuta mercenari , ei sunt mercenari , lupta pentru alte tari si castiga medalii:-@

NarutoFromJupiter
NarutoFromJupiter Day 1,363, 09:55

+1 Hoodlife! Nu au fo echipari nici la militari !
Poate la aia de pe #RT , dar nu avem de unde sti!
Daca s-a dat ceva, sigur a fo pt medalia de MERCENAR si nu pentru eRO !🙁

crom-vanadiu
crom-vanadiu Day 1,363, 09:58

cerem aceleasi lucruri de luni de zile: echipare si transparenta, si toti se comporta la fel - echipare in bataie de joc, transparenta nici atat.

MermaidPrincess
MermaidPrincess Day 1,363, 09:58

(deoarece planeaza o oarecare suspiciune asupra impartiri echipamenteleor in randul cadrelor militare si civililio , cred ca se face 50%-50% , 50 dam , 50 oprim sa vindem sa scoatem bani , asta pe langa faptul ca cei responsabili mai opresc din bani pana sa cumpere echipamentele).
vreau si echipamente d-astea

AudImagini
AudImagini Day 1,363, 10:01

Nu as fi fact asta , dar ei ne invita prin diverse persoane sa intram pe #echipare si acolo..."Aparam Bucovina cu ce avem si ce nu avem http://www.erepublik.com/ro/military/battlefield/10299 ~|~ Echipari OFF"

NarutoFromJupiter
NarutoFromJupiter Day 1,363, 10:06

Mda. Civili, Bucovina ; Militarii lupta in Croatia si cei de pe #rt cine mai stie pe unde lupta. 🙁

NuclearBomb
NuclearBomb Day 1,363, 10:06

deci civilii apara bucovina, si armata apara NWC? 😃

AudImagini
AudImagini Day 1,363, 10:07

Astea sunt ordinele , nu stiu ce au astia in cap...

clawy
clawy Day 1,363, 10:50

Don't blame me, I voted for the other guy.

Alina V
Alina V Day 1,363, 13:20

Mr. president, clawy, sir : D
Cum a fost in concediu?

Logia
Logia Day 1,363, 20:05

eRomania sufera cronic de nesimtire cand vine vba de aceste 2 minunate canale irc. Sincer nu stiu cat tupeu trebuie sa ai sa dai call cu texte de genul "da acolo" cand tu nu ai nici un drept asupra mea .
Da .. sa-mi zica asta un comandant al UM-ului dau acolo pt ca primesc echipare zilnica de la UM , dar un oarecare de pe canalele #roarmy si/sau #echipare nu are nici un drept sa ma puna sa lupt pe resursele MELE undeva.


Stateam acum cateva zile de vba pe chat impreuna cu niste colegi de-ai mei si ii intrebam de ce mai facem parte din SMR cand de fapt ne administram singuri, nu primim vreo subventie de la stat, stat pe care il aparam, nu suntem premiati ca in trecut pentru dmg-ul dat atunci cand trebuie si unde trebuie iar echiparile sunt rare si prost organizate(de obicei).


Am vazut un canal irc pentru mercenari si sincer sa fiu s-ar putea sa imi fac veacul pe acolo de acum incolo.
Acei indivizi care platesc din visteria etarii lor imi arata mai mult respect platindu-mi serviciile decat propria mea etara care imi cere sa dau pe banii mei atunci cand vor ei

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.