Ambient on/off

Join the new world

 

[E4H] Karbantartás

Day 2,144, 12:01 Published in Hungary Hungary by karaj22

Most szombat délután (október 5.) új szerverre fogunk áttérni. Az átállási időszakot hivatalosan egy óra hosszára ígérték, de az esetlegesen felmerülő problémák miatt egész délután lehet rendellenes működésre számítani.

Ezen időszak alatt az alábbi pulse funkciók kiesésére, akadozott működésére lehet számítani:
- Napiparancs
- Legfrissebb cikkek
- Infobox
- killek küldése
- E4H oldala


Pulse 1.8 és 1.9 verziójú kiegészítőt használó katonáknak nem fog nagyobb gondot okozni a leállás, mivel lokálisan tárolni fogja a script a killeket, amíg a szerver helyre nem áll. Ezek a killek később be fognak érkezni az új szerverre.
Figyeljük a Puffer hosszat, hogy megjelennek-e ott a killek. Később az este folyamán próbálkozzunk a Start gomb nyomásával, melynek hatására majd megindul az automatikus küldés ismét.

Régebbi verziónál a killek el fognak veszni és nincs mód helyreállításukra. Aki szeretné ezt elkerülni, annak ajánlott a frissítés.Aki kíváncsi a kiegészítő előzményeire, az megtekintheti két részletben itt és itt.

Kérdéssel, észrevétellel, hibajelzéssel továbbra is hozzám lehet fordulni,
karaj22

 

Comments

AdmiraIis
AdmiraIis Day 2,144, 12:07

pertamaxx \o/

AdmiraIis
AdmiraIis Day 2,144, 12:07

keduamaxx \o/

AdmiraIis
AdmiraIis Day 2,144, 12:08

ketigamaxx \o/

moczok
moczok Day 2,144, 12:28

Botmax

HenryFecamp
HenryFecamp Day 2,144, 12:13

danke

Borsa Kopasz01
Borsa Kopasz01 Day 2,144, 13:54

köszi

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.