[Dunedan] A (puccsista) tankok a...

Day 4,254, 10:34 Published in Hungary Hungary by Dunedan


Az elmúlt napokban több szó is esett a Repülősök vs (puccsista) tankok között. Ezekre szeretnék reagálni a cikkemben, kommentben sajnos már nem tartom értelmét, mivel 100 hozzászólás felett már magam sem szoktam követni az ott dúló kommentwarokat, azonban mégis megakadt a szemem pár dolgon, amin kiszeretném fejteni a véleményemet.

Mit ér az ember, ha legend

Etilen: "Akik itt vannak 2009 óta és még sehol nem tartanak, azok a direkt suta játékukkal tulajdonképpenm szánt szándékkal hátráltatják az ország fejlődését..."

Tekintsük el attól, hogy ez mekkora egy nonszensz kijelentés. Érdekelne, hogy mégis miért gondolod azt, hogy aki 2009 óta itt van, és sehol nem tart (nem Legend xy), az mégis milyen módon hátráltatja az ország fejlődését.

Azért kell a sok TW, hogy tankjaink erősödjenek és...

Botyar: "lejart a megegyezes amit kotottek Loviek. azota a jelenlegi elnok a sok tw-t is megszuntette. nem kapunk semmit nem adunk semmit. szerintem teljesen ertheto amirol irok, ti nem adtok igy nem is kaptok."

Engem ez a rész érdekelne. Főleg, hogy a jelenlegi elnök egy TW-t se állított le, vagy zárult be egyes tankok miatt, akik rossz oldalon ütöttek. Tehát jelenleg nincs megegyezés a (puccsista) tankok és a kormány között? Ha ez így van, én azonnal javasolni fogom a TW-k számának lecsökkentését, hiszen a napi TP-s igényt 3 TW-vel jácci könnyedséggel ki lehet elégíteni a lakosság számára.
Xer01: Botyar, viccelsz? 😃 2k arany fölött farmoltam a puccs óta.
Ez a kijelentés is jól bizonyítja, hogy a puccsista tankok a legnagyobb haszonélvezői a minél több TW-nek.

Nevenincsis: Ezt komolyan nem tudom hova tenni, hogy a CODE hogy tűri még ezt, ez kritikán aluli, hasznavehetetlen sebzésmennyiség egy legendes brigádtól 🙁

Nevenincsisnek van egy kiváló meglátása, ami nem új keletű, hiszen még anno a Pacifikában is pont ugyanez volt a probléma. Egymás lejáratása, nem beleadni a maximumot, mert éppen nem ők vannak hatalmon, és politikai hasznot kovácsolni ebből maguknak.
Ugyanez a szituáció a TW szabotázzsal. Sokszor védik magukat azzal, hogy ugyan miért szabotálnák, ha a TW az ő érdekük. Egyszerű kérdés, a válasz mégis komplex. Ideje végig szaladni a forgatókönyveket.
1. Rossz oldalon ütnek, azonban összességébe nem szabotálják a TW kimenetelének végét.
Jó nekik, mert szereznek egy olcsó BH-t, hiszen a magyarok azon fele, akik a kormány parancsa szerint üt, az úgy se üti le őket. A kormánynak sincs negatívuma, hiszen a TW megy tovább. A túloldanak viszont piszkálhatja a csőrét, hogy az ő BH-jukat a magyarok viszik, nem az ő állampolgáruk.
2. Rossz oldalon ütnek, a kormánynak CO-ni kell azért, hogy a TW fennmaradjon.
Ez régen nagy divat volt a Kardosok körében. Emlékszem amikor 2ik alkalommal lettem elnök, az elnökségem napján a 3 TW-ből 2 már lezárult, és az utolsó is lezárás felé állt, túloldali BH-n pedig pont egy Kardos ember profilképe csüngött. Ez a kép a mai napig bennem maradt, és akkor döntöttem úgy, hogy Kardos nélkül fogom a kormányt felépíteni.
Ha pedig CO-val tudja a kormány fenntartani a TW-t, akkor tudják mondani, hogy a kormány erre pazarolja a pénzét, az ellenfelek "fizetésével", holott pont miattuk kell "fizetni".
3. Rossz oldalon ütnek, a TW lezárul.
Ahogy mondtam, egy régi bevett szokás a Kardosok részéről. Noha kevesebb TW-ben tudnak ütni, ellenben tudnak ujjal mutogatni, hogy a többiek nem alkalmasak az ország vezetésére, ha 1 TW-t nem képesek fenntartani. Majd miután visszakerülnek a hatalomba újraindítják.
Miért csinálják, ha a TW-ből származik a jövedelmük? A politikai hatalom visszaszerzése miatt.

Zoli: abszolút destruktív. meg kéne találni a közös nevezőt

Teljesen józan dologról beszélsz, de ahogy fentebb mondta Botyar (update: shawnkaa és drago is megerősítette), a puccsista tankosok nem egyeznek ki a jelenlegi elnökkel, holott ő próbál közös nevezőt találni, fenntartani a 8 TW-t és továbbiakat indítani.

Baldur Bendeguz: Egyébként a puccs előtt sem volt ez másként. Teljesen mindegy mennyi TW fut, a "nagy" tankok nem az éles csatát ütik, hanem a potya TW-ket gyűjtik be. Nem is régen a maréknyi szlovén közösség gyalogolt át rajtunk úgy, hogy akkor még a puccsisták is odatették magukat állítólag.

Sajnos nagyon jó meglátás.

Kheodum: Hisztis banda. Felelősségre sem lettek vonva a puccsuk miatt, de még így sem elég nekik semmi.

Minden felesleges TW-t le kell állítani a fenébe, akkor elmehetnek PTO-zni valami kis országot ha TWket akarnak.

Ha megvalósul még én is hazatérek. 😃


A tankok a hibásak?

Ez a cikk pedig arról szól, hogy a puccsista tankok nélkül mennyit érnek a demokraták. Vegyük ki a számításból azt, hogy puccsot indítottak. A Repülősök - Tankok együtt kellene, hogy harcoljanak az ország érdekében, egy ideális világban. A puccsista tankok azonban (már a puccs előtt is) sosem volt hajlandó harcolni az ország mellett, mert valójában mindig is csak magukért harcoltak, nem érdekli őket az ország, csak ha ők vezetik. Sokan közülük csak azért nem hagyják el az országot, mert szereztek Legend xy rangot, és nem érné meg nekik a váltás. Az ország népének érdeke, akarata, nem fontos nekik, ezért álladóan azon vannak, hogy hogyan tudnák visszaszerezni a hatalmat. Abba mondjuk nem gondolnak bele, hogy együttműködéssel milyen egyszerű lenne. Szóval a jelenlegi kormány ismét megpróbálta/megpróbálja az együttműködést, holott ők úgy se akarják, kapnak majd egy pofont, és rájönnek, hogy értelmetlen próbálkozni. Bár mint kiderült Botyarnak és Etilénnek köszönhetően, hogy ők nem működnek együtt a jelenlegi kormánnyal.

Végezetül még egy olyan téma is felröppent, hogy áldemokrácia van, ezért is kellett a puccs. Mondjuk nem értem, hogy miért pont egy Kardosnak kellett akkor indítania, és miért támogatta több(magát nem annak való) Kard csicska a puccsot, de ez egy másik történet.
A kérdésem az lenne, hogy a mostani demokrácia miben különbözik a 2 hónappal ezelőttihez képest.
A mostani demokrácia miben különbözik a fél évvel ezelőttihez képest?
A mostani demokrácia miben különbözik az egy évvel ezelőttihez képest?
A mostani demokrácia miben különbözik a három évvel ezelőttihez képest?

Az a demokrácia, amikor több száz féket bannoltak pártokból valóban elfogadható volt, de a mostani, ahol már nincs ipari mennyiségű fék, az már áldemokrácia? Előző cikkemben pont azoknak a pártjában voltak elfogott fakek, akik indították a puccsot.

Végezetül, ismét ha nem nézném a puccs indításukat, a legnagyobb probléma velük az arrogancia, irigység, és kapzsiság. Tőlem akár lehetnek a leggyengébbek, illetve a legerősebbek a világban, ha nem tudnak normálisan, emberi módon viselkedni, akkor nem működöm velük együtt. Sajnos sok párt közrejátszott, hogy idáig fajult az ő egójuk, túl sok mindent megengedtek nekik, elnézték, elfogadták őket. Majd lehet erről is írok cikket... Itt az ideje megálljt parancsolni, noha már tudjuk, hogy puccs indítástól se hátrálnak már vissza.

Őrült világban élünk...


Tisztelettel,
Dunedan

Random puccsista idézet
Gyurka: Van egy kis Hofi-vicc a dologban! A kard és anti-asteria összeférhetetlen.