[CP] Raport de tara nr. III : 23 decembrie

Day 2,225, 12:18 Published in Romania Romania by Nukeru
Salutare Romania,

Prin cucerirea de ieri a regiunii Varna, fosta capitala a bulgarilor, am dus la final planul nostru de a mentine Bulgaria cat mai mult in Balcani. Aceasta decizie s-a intemeiat pe existenta unui cumul de considerente.

In primul rand, odata cu inchiderea razboiului direct, singura modalitate pentru bulgari de a lupta impotriva noastra este prin RW-uri. Intr-o astfel de lupta, unu la unu, avantajul este clar de partea noastra. Chiar si cu CO-uri mai mari, le va fi mai greu sa atraga damage-ul necesar, comparativ cu o lupta prin MPP. Daca vor aborda o astfel de tactica, armata lor va trebui sa faca drumuri in mod constant intre Romania si Belarus pentru a putea lupta in ambele RW-uri.

Am tinut cont si de faptul ca dupa data de 25 decembrie, cand au loc alegerile pentru congress, Bulgaria si-ar putea schimba strategia. Am decis sa continuam trendul actual si sa facem tot noi prima mutare. Astfel, in cazul in care vor dori sa reinceapa lupta contra noastra, nu vor porni de la situatia de acum cateva zile, cand aveau constant 2-3 regiuni originare libere.

Un alt factor care ne-a determinat sa procedam astfel a fost dorinta de a ajuta mai mult tarile aliate. Inca de acum 3-4 zile ordinele au fost setate in cea mai mare parte a timpului pe luptele aliatilor, in special Argentina, Grecia, Turcia si Slovenia.

De asemenea, si apropierea sarbatorilor de iarna a contat in alegerea noastra. Chiar daca, teoretic, urmeaza o perioada de acalmie, vom fi pregatiti pentru eventualele surprize “traditionale” de sarbatori si contam pe mobilizarea eficienta a tuturor soldatilor in situatii de urgenta si necesitate. Subliniem din nou importanta luptei la ordin si va asteptam, alaturi de echipa MApN pe chaturi, pentru coordonare.In continuare va voi prezenta o scurta analiza comparativa a bonusurilor si incasarilor din prima parte a mandatului, cand atat Romania cat si Bulgaria au avut bonusurile obisnuite, si perioada de dupa ziua 2216, ziua din care am inceput, cu succes zic eu, sa implementam planul de a ne bloca vecinii din punct de vedere economic. Pana la acea data am cucerit treptat Ruse, Plovdiv, Burgas si Sofia iar daca mentineam ritmul in urmatoarele 2 zile le-am fi ocupat si capitala.


Romania este reprezentata cu galben iar Bulgaria cu mov.


Bonusuri:

Incasari:


Pentru mai multe detalii puteti accesa: http://tinyurl.com/analiza-RO-BGVa multumesc tuturor pentru efortul de a lupta pentru eRomania si alaturi de aliati in aceste momente cand prioritatile si gandurile se indreapta catre sarbatori si bilantul de sfarsit de an. Va urez spor si belsug alaturi de cei dragi atat in viata reala cat si in erepublik si va astept cu vesti bune despre cadourile de sub brad!

o7 Armata RomanaIn numele intregii echipe, cu respect, Nukeru