[CP] Multumiri Romania / Thank you allies

Day 2,213, 17:19 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial
Salutare Romania,

Incep prin a va multumi in primul rand voua, soldati ai Armatei Romane, pentru victoria din aceasta seara din Ruse, dupa o lupta de aproape 24 de ore. De la scorul de 53-2 pentru Bulgaria, cand putini mai credeau in victorie, am reusit cu incapatanare, darzenie, vointa si sprijinul aliatilor sa castigam runda dupa runda si sa terminam campania invingatori! Am demonstrat ca putem sa luptam umar langa umar, uniti, lasand la o parte neintelegerile dintre noi, pentru o cauza comuna.

Marti seara s-a analizat in cadrul unei sedinte fulger a SMR propunerea venita din partea Presedintelui Bulgariei de a semna un pact de neagresiune (NAP) intre RO si BG. Reprezentantii unitatilor militare au decis, in unanimitate, respingerea propunerii si continuarea razboiului. Unanimitate ce s-a vazut si in lupta din Ruse.

Respect tuturor unitatilor militare romane!

Victoria nu ar fi fost posibila fara sprijinul constant si substantial al aliatilor, aratat din plin pe parcursul intregii campanii. Sunt convins ca vorbesc in numele tuturor romanilor cand spun:


In alphabetical order:

Gracias, Argentina!
Thank you, Australia!
Дзякую, Belarus!
Gracias, Bolivia!
谢谢你, China!
Gracias, Colombia!
ευχαριστώ, Greece!
Ačiū, Lithuania!
Terima kasih, Malaysia!
Hvala, Montenegro!
Thank you, New Zealand!
Obrigado, Portugal!
謝謝你, Republic of China (Taiwan)!
Mulțumesc, Republic of Moldova!
Xвала, Serbia!
Hvala, Slovenia!
Teşekkür ederim, Turkey!
Thank you, United Kingdom!
Gracias, Uruguay!
Gracias, Venezuela!


In numele intregii echipe, cu respect, Nukeru