[CP] eSrbija obrisana!

Day 4,281, 18:03 Published in Croatia Croatia by Predsjednik eHrvatske


Poštovani Hrvati i Hrvatice,

Znate već situaciju i s ponosom ću reći da je eSrbija pokleknula pred eHrvatskom. Braćo i sestre svi vi ste svojim srcem dali sve najbolje za eHrvatsku. Dokaz tome je OBRISANA eSrbija.

Želim se osobno zahvaliti našim saveznicima koji su mukotrpno radili unazad nekoliko mjeseci zajedno s prijateljskim savezom ANDES da se uništi ASTERIA. Ne mogu nikoga nabrajati i navoditi, jer ću nekoga izostaviti. Ne želim da se itko naljuti, svaka država je dala sve od sebe koliko je mogla, ali samo zajedno smo napravili prvi korak prema cilju. Uz naše saveznike i prijateljski savez ANDES, želim se zahvaliti i eKini (Kris Tine) koji su također pripomogli u ovom postupku.


Asterija je na klimavim nogama i treba to iskoristiti te nećemo stati sve dok ne dovršimo što smo i započeli, a to je potpuno uništenje Asterije.

Pred nama slijedi još nekoliko testova i prepreka koje moramo prijeći kako bi nastavili s našim planom koji ne mogu otkrivati ovdje.
Ukoliko mlađim igračima trebaju pomoć oko hrane, samo se javite ministrici obrazovanja Rabbit of Caerbannog. Također, ukoliko trebaju bilo kakvu pomoć, tu smo da im se pomogne na koji god način.

Imamo više ratova i bit će ih još, stoga vas sve molim da pratite zapovijedi koji će se mijenjati na telegramu ili ingame u člancima Ministarstva obrane. Najbitnije je da se zapovijedi prate ne jednom dnevno - do promjene može doći u nekoliko sati. Trebamo udarati po zapovijedima - jedino zajednički država može biti jača nego što je sada.

I dalje nastavljamo unaprjeđivati odnose s prijateljima i saveznicima. Iako ne volim govoriti da su nam saveznici, već prava obitelj koja svoj odnos razvija već nekoliko godina i to je bio bitan faktor kako dovest protivnike u položaj kakav smo doveli eSrbiju.

Vaš predsjednik,