Ambient on/off

Join the new world

 

[Codename Cobra]Mission 1.

Day 1,888, 03:35 Published in Hungary Hungary by Marnemazove

Tisztelt eMagyar Állampolgárok!

Ahogyan arról korábbi cikkemben beszámoltam, időközönként jelentkezem bizonyos a jelenlegi rendszereket aktualizáló/optimalizáló reform tervezetekkel. Első lépésként egy viszonylag szürke de annál fontosabb kérdéskört szeretnék érinteni. Ami a nagy öregeknek újat biztosan nem hoz, viszont utánpótlás nevelés nélkül nincs jövő, így amit ők felépítettek, az e nélkül el fog tűnni. Az alábbiakban a lehetőségeihez mérten kiválóan működő Szociális Minisztérium programját, valamint az Oktatási minisztérium jelenlegi, és általam újonnan bevezetni kívánt szakágait szeretném bemutatni.Az Oktatási minisztérium csapata:

Miniszter asszony: Hercegno
A csapat: Cyberprp, guszev, denes1es

Program:

1. A jelenlegi oktatási modell mellett szükséges elindítani egy a kezdőknek inkább olvasmányos előadás sorozatot. Ezek direkt a frissen játékba csöppent embereknek szóló előadások, valamint egy újság lenne. Témájukat tekintve lehetnének az alapfogalmak magyarázata, hadügyi és gazdasági iránymutatás, az eVilág lehetőségeinek bemutatása, valamint a bel- és külpolitikai világ alapfokú megértése. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a jövő lakosságát mi neveljük, ezért felelősségteljesen kell a gondjukat viselnünk már most.
2. Az Egyetem előadásait továbbra is heti rendszerességgel szeretném megtartatni, amire minden eMagyar állampolgárt várunk, hiszen a ciklus végén (újra) tervezünk egy záróvizsgát, melyen egy kis jutalomra is lehet számítani.
3. Mint arról Istencsaszar már írt, szükségesnek látom magam is azt, hogy utánpótlás képzés induljon. Gyakorlott hadügyesekből kb. annyi van, mint külügyesből. A merítési lehetőség kicsi, ezért is van az, hogy sok esetben ugyanaz a név szerepel több kormánylistán. Ezt a rendszert meg kell szüntetni, ezért szeretném én is elindítani a magam kezdeményezését, hogy az aktív játékosokat, lépésről-lépésre kiképezzük. “A rutin a legjobb tanár” - tartja a mondás, én nagyon sok mindent a saját bőrömön tapasztaltam meg, de jó volt tudni, hogy van aki áll mögöttem, és tanácsaival segít előrébb jutni. Ezen felbuzdulva, ezt az oktatási formát, mindenképp jelenleg aktív vagy már visszavonult többszörös HM-ekre szeretném bízni, akik lehetőleg rendelkeznek némi pedagógiai/andragógiai érzékkel. Semmiképp nem a mit kell megtanulni itt, sokkal inkább a miértet, mert csak így lehet önálló döntéseket hozni a későbbiekben. Ugyanez vonatkozik a külügyi képzésre is, bár ez szerencsére adaptálható, az Ernst jóvoltából Hercegno, Avalokitesvara és én általam sikeresen elindított rendszerből.


A Szociális ügyek minisztériumának csapata:

Szociális Miniszter: szabesz88
Helyettesek: Pjatt, kvasztics, olvadonelkuli, xSLDx, harcos bekeProgram:
A napi általános osztást a továbbiakban a kezdő játékosok optimálisabb fejlődése érdekében át fogjuk alakítani. A továbbiakban Q7 tankot fogunk osztani, melynek mértéke a Napi Parancs (DO) leütéséhez elegendő mennyiség lesz. Ez a kezdeményezés, egy oktatási reformot is fog magával húzni, hiszen nem csak az egyetemre van szükség, hanem egy Általános Iskolára is, ahol az újak útmutatást kaphatnak. (Erről bővebben fentebb az oktatási reform tervezetben már írtam).

Az aktivitási versenyünket is folytatjuk ezzel motiválva a kezdőket hogy jöjjenek chatre 🙂

A motiváció növelése érdekében az esti órákban akik 8-ig igényeltek közülük sorsolnánk egy főt, aki +2 Q7 tank ellátmányban részesülne.Utószó: Az elkövetkezendő néhány napban szüneteltetni fogom a kampányolást. Ennek azon egyszerű oka van, hogy jelenleg a kormány munkán kívül az eMagyar Kongresszus (hamarosan leköszönő) elnökeként, a cikluszárás előtt a folyó ügyeket szeretném lezárni, valamint olyan mederbe terelni a le nem zárható ügyeket, amely a következő kongresszus által tovább vihető. Hivatalom átadásáig kabinetemet természetesen szervezem tovább valamint az irányelveim alapgondolatait a minisztériumoknak prezentálni fogom, hogy a ránk váró dolgok hátterét elő tudják készíteni.
Természetesen, a kongresszusi ciklus után visszatérek a kampányommal és újabb reformokat teszek közzé.

Köszönöm a figyelmet:
Marion “Cobra” Cobretti

 

Comments

HuMaVi
HuMaVi Day 1,888, 03:39

Hajra!!

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,888, 03:44

Jó program! Sok sikert!

Mogyi
Mogyi Day 1,888, 03:55

sok sikert \o/

covfefe
covfefe Day 1,888, 04:09

sunáználsk

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 1,888, 04:25

Ganbatte!

denes1es
denes1es Day 1,888, 11:55

Esetleg lehetne egy vizsga amit le kell tenned hogy kérhess napi ellátmányt a szocmintől.
Hajrá!

rRonin
rRonin Day 1,889, 02:33

Dénes, pont erre gondoltam. Vagyis amolyan valamit -valamiért dolgo. Telepítse pulsét, hogy követhető legyen, hogy nem csak kéri, de használja is ellátmányt 😉
Vizsgázzon hetent újabb témakörökben úgymond. Na nem bonyolult bemagolni valót, csak általános tudást biztosító dolgokról, hogy a játékot önállóan is ismerje, értse, kalandozhasson később 😛

Honved2010
Honved2010 Day 1,889, 02:57

Ide szórakozni(?) jönnek emberek, nem vizsgázni : )

rRonin
rRonin Day 1,889, 02:59

Átfogalmazom: kvízkérdések!
A jelenlegi futó kvízekben amúgy NE CSAK a nyertesek nevét írjátok le, de a HELYES megfejtéseket is.
Amúgy egy játékot is lehet/kell valamelyest komolyan venni ;)

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 1,889, 03:01

Nem igaz, én vizsgázni : D

CyberPRP
CyberPRP Day 1,889, 10:30

Sok sikert kívánok!

@rRonon már a múlt havi ciklusban is ki vannak írva a megfejtések is ;)
Sajnálatos módon a mostani játékunk és semmi mást sem tudunk publikálni, mert valaki megváltoztatta a jelszót és nem férünk hozzá az orghoz ;(

rRonin
rRonin Day 1,889, 10:36

Ezt benéztem akkor 😛 Sorry

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,889, 10:55

rRonin: Most is csak Pulse használat mellett kapnak.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.