Ambient on/off

Join the new world

 

[CAT] Update - eR Summit 2012

Day 1,848, 13:01 Published in Egypt Egypt by Comte de Reus


Bona nit a tothom

Després de llegir diversos articles de la cimera d’eRepublik a Romania, se’n pot obtenir certa informació. Ja en l’ordre del dia ens avisava que es mostraria un nou sistema de batalla i uns mapes diferents.

Per començar, el nou mapa es veurà així:


És un tipus de mapa no basat en flash on es mostraran les batalles actives, on es podrà aprofundir en les regions i poder veure la campanya de manera interactiva, i les diferents característiques. Un dels punts importants és que s’espera que no caigui tant com en el mòdul actual.

A més, el mapa serà el punt de partida per a nous canvis encara no anunciats pel joc que tindran una base geogràfica en la seva naturalesa.

No hem trobat captures del nou mòdul militar de PvP, però el seu funcionament és bastant simple. Durant la lluita normal, després d'uns pocs morts, se li donarà l'opció al jugador d'unir-se a una cua de PvP per lluitar cara a cara amb jugadors reals, en viu. Ja en la versió beta es produïen aquests tipus d’enfrontaments en temps real.

El jugador entra en un entorn únic de batalla en què es farà ús d’armes i equipament, que es podran comprar a Plato amb CC i a baix cost, per lluitar contra un altre jugador del bàndol contrari. El jugador que guanya el combat PvP genera influència per empènyer la barra a favor del seu bàndol.

Si no hi ha altres jugadors en línia per participar en PvP, o si la batalla es troba en els seus últims minuts, no es tindrà l'opció d'unir-se a la batalla PvP.

Per tant, aquest canvi serà una expansió més del mòdul de batalla actual. Les recompenses es desconeixen de moment, però permetrà als jugadors fer un cara a cara amb alguns dels seus rivals més odiats de tot el camp de batalla. Si es té la força adequada, per exemple, un jugador seria capaç d'enfrontar-se cara a cara amb Romper o ScymeX, o qualsevol dels altres famosos (o infames) tancs.

Actualització des de diferents fonts

El mapa s'afegirà abans del 2013.

La lluita PvP s'inserirà a finals de gener. És selectiva, així qualsevol persona pot participar en el cost en cas de derrota!
Encara no ha decidit com afectarà la batalla, però sens dubte ho farà.
Si decideixes entrar al PvP, lluitaràs amb algú amb semblant experiència, força, etc.
Tens opcions moviment, lluita, moviment de defensa,i afegeix noves armes, com ara franctiradors, bombes, etc, però aquestes no seran fetes de raw i s'utilitzaran només allà. No a la guerra normal! El requisit per entrar al PvP és tenir 100 punts d'energia, no estar a punt d’acabar-se la ronda i no tenir el magatzem ple. Això últim és perquè el guanyador de PvP, a més dels els punts de rang i l'experiència que obtingui, tindrà l'oportunitat de robar alguna cosa del magatzem de l'oponent derrotat. No se sap si seran barretes, armes, menjar...

Els següents canvis no són segurs i possiblement no seran en un futur pròxim.

El capità ara serà seleccionat només pel comandant de la MU sense eleccions internes.
L'Ordre Diària del capità no negarà la del comandant.

La MU podrà bloquejar l’accés a nous membres. A més, les MU tindran algunes de les capacitats de les ORG. Tindran el seu propi magatzem, poden tenir les seves pròpies empreses i fins i tot el comandant podrà enviar grans beneficis als seus membres.

Les aliances en el joc, com ara EDEN, adquiriran l'entitat, tot i que no seran propietat de cap país. El president podrà proposar una llei per entrar a una aliança, i serà votada pel parlament. Després, els parlaments dels altres països membres hauran de votar si l’accepten o no.

English version here 

Comments

Ali Gual
Ali Gual Day 1,848, 13:14

Pole

antibotiflers
antibotiflers Day 1,849, 14:13

ei nois!!!! q és això??? com diantres esteu ficats aquí?? em feu un forat?? és que la banderola que porto com que no m'agrada gaire.. jejje
sóc nou i ni se encara com funciona aquest joc,.. em puc canviar de pais?

salut i visca la terra

KADUPS
KADUPS Day 1,850, 12:12

al lorox!

Naboal
Naboal Day 1,854, 04:10

bé comte!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.