Ambient on/off

Join the new world

 

Περί ενημερώσεως το ανάγνωσμα! (by EleniG)

Day 1,988, 13:13 Published in Greece Greece by EleniG

Καλησπέρα στην ελληνική κοινότητα και καλές γιορτές σε όλους!

Την τελευταία εβδομάδα δημιουργήθηκε ντόρος γύρω από το θέμα της ενημέρωσης (για μένα ορθώς έγινε). Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε κυβέρνηση κρίνεται σε μέγιστο βαθμό από το πόσο κοντά είναι στους πολίτες και πως θα επιτευχθεί αυτό, αν όχι μέσω της ενημέρωσης; Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να γίνει αυτή η ενημέρωση και ποιός έχει δικαίωμα στην ενημέρωση, όλοι ή οι λίγοι;

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό μια στροφή των ενημερώσεων στο Ts (συνέβαινε και στο παρελθόν, αλλά βάσει των τελευταίων εξελίξεων και την αναγκαιότητα της ενημέρωσης σε όλη την κοινότητα, είναι ακόμα πιο άσχημο). Καταλαβαίνω, μέχρι ενός σημείου, τον λόγο που γίνεται αυτό, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το δικαιολογήσω και να συμφωνήσω ότι είναι το μόνο μέσο που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Γνωρίζω ότι ενημερώνονται οι βουλευτές, οι εκπρόσωποι των mu αλλά τους υπόλοιπους ποιός θα τους ενημερώσει; Θα μου πείτε είναι καθήκον αυτών που ενημερώνονται να ενημερώνουν τα κόμματά τους ή τις μονάδες αλλά δεν.

Για παράδειγμα στην ενημέρωση της Κυριακής, όπου είχα λίγο χρόνο και μπόρεσα να παραβρεθώ στο ts, κρατούσα σημείωσεις (όχι δεν κάνω πλάκα), για να μη μεταφέρω κάτι λάθος λόγω της σοβαρότητας του θέματος, αλλά νομίζετε ότι το κάνουν όλοι; Και αν πχ μετέφερα μια πληροφορία στα μέλη της μονάδας μου και κάποιος από αυτούς καταλάβαινε κάτι άλλο, θα έφταιγα εγώ ή αυτός που κατάλαβε λάθος;

Όσον αφορά τώρα την ενημέρωση της προηγούμενης Τετάρτης, στην οποία ενώ ήμουν ακόμα βουλευτής αλλά δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω rl (ναι έχω και εγώ rl όπως και άλλοι εδώ μέσα), η μόνη ΓΡΑΠΤΗ ενημέρωση που είδα σε forum ή στο παιχνίδι ήταν τα άρθρα του Epicourious και του stefen, που δεν τα λες επίσημη ενημέρωση αλλά ήταν τα μοναδικά. Έτσι, ο μέσος παίκτης που για τον α, β, γ λόγο δεν έχει επαφή με ts, συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτούς θα πιστέψει. Και δεν μπορεί να βγαίνεις από κάτω και να λες ότι λένε ψέματα και γράφουν ότι θέλουν. Βγάλτε μια επίσημη ενημέρωση σαν κυβέρνηση, να δω τι ειπώθηκε και στη συνέχεια, αν λένε αρλούμπες, θα τους κράξω κι εγώ μαζί σας.

Σε σχέση με το Ts και το Forum προτιμώ το δεύτερο όπου υπάρχει κάτι γραπτό και όχι το πρώτο που μου κάνει λίγο λόγια του αέρα. Το γραπτό θα μείνει, το προφορικό θα ξεχαστεί το πολύ σε δυο μέρες.
Τι φοβάστε από τον Γραπτό Λόγο, αν είναι φόβος; Μην διαρρεύσει η πληροφορία; Εγώ στην θέση σας θα φοβόμουν περισσότερο να βγει λάθος η πληροφοριά προς τα έξω, κάτι που είναι ακόμα χειρότερο. Δεν θέλεις να το εκδόσεις σε άρθρο; Δεν θεωρείς και το forum της eGreece επίσημο μέσο ενημέρωσης όπως και το Τs;
Στα κυκλικά των military units δώσε ένα doc σαν κυβέρνηση, υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο, αναφέροντας τι συζητάς και τις κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις -αυτά που θα έλεγες στην ενημέρωση- και εμείς θα το πασάρουμε στα μέλη μας, αφού όλα τα μέλη της ελληνικής κοινότητας ανήκουν σε κάποια μονάδα. Δεν θα πάει σε εχθρικά χέρια ή σε κάποιον που δεν πρέπει να τον δει. Δεν είμαστε τόσο χαζοί.

Και εγώ χρησιμοποιώ Ts όπως και άλλοι που γνωρίζω, αλλά για το social του παιχνιδιού. Γιατί μπορώ να μαζευτώ με 5-10 άτομα που μιλάω λίγο παραπάνω και να συζητήσουμε από το τι φάγαμε σήμερα μέχρι και για ζώδια. Αλλά, εσείς σαν κυβέρνηση έχετε υποχρέωση ό,τι αφορά την πορεία της κοινότητας να το γνωστοποιείτε σε όλους. Δεν εκλεγήκατε μόνο από τους βουλευτές και τους εκπροσώπους των mu!

Επιτυχημένη κυβέρνηση δεν είναι αυτή που θα κάνει τον χάρτη μπλε, αλλά αυτή που οι πολίτες της χώρας θα ξέρουν πως έγινε αυτό και ότι άλλο απαιτείται να ξέρουν.

Κάποιοι παίζουμε το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι, κάντε το ίδιο να δούμε άσπρη μέρα.

Σημείωση: Ζητώντας ενημέρωση δεν κλαιγόμαστε και ούτε ψάχνουμε λόγο να γκρινιάξουμε.

Με εκτίμηση,
EleniG

 

Comments

scarle
scarle Day 1,988, 13:15

ψήφος!

Swansong
Swansong Day 1,988, 13:16

v

Fedias
Fedias Day 1,988, 13:16

v και με τα δύο χέρια.

Maxine Ernst
Maxine Ernst Day 1,988, 13:16

ν

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,988, 13:18

ψηφισθέν!

Diana1994
Diana1994 Day 1,988, 13:18

v (sub είχα κάτι παλαιότερα ) 🙂

Swansong
Swansong Day 1,988, 13:48

σε ευχαριστεί

Diana1994
Diana1994 Day 1,988, 13:52

τρολάρισμα ;;; : P

Swansong
Swansong Day 1,988, 13:58

😃 όχι απλά ήταν πολύυυυυ όμορφο και άμεσο αυτό που έκανες. Πολύ με άρεσε. Θα το εφαρμόσω αλλά μετά τα 20 πρώτα votes που πραγματικά θα το νιώθω το ευχαριστώ. Αν φτάσω τα 20...

mourgoss
mourgoss Day 1,988, 13:18

Αν και γενικά σε έχω στο φτύσιμο

επί της ουσίας Voted + S

mixalis35
mixalis35 Day 1,988, 13:19

Voted, μπράβο Ελένη!

ellinas225
ellinas225 Day 1,988, 13:19

v

Λόγια απλά καθαρά κατανοητά.

Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να υποστηριχτεί το αυτονόητο;

Γιατί από ένα σημείο και μετά ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος θα πειστεί για την σκοπιμότητα της μη επίσημης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Menelaos Milonas
Menelaos Milonas Day 1,988, 15:29

v και με τα δύο χέρια. Γι αυτά που λέτε και οι 2 σας.

Nikaron
Nikaron Day 1,988, 13:20

πόλεμος στο πόλεμο των πιστωτικών

tas-sal
tas-sal Day 1,988, 13:24

voted ορθα μιλισες να δω ομως πιοι ορθα θα ακουσουν

tas-sal Day 1,988, 13:24

Comment deleted

The.Clairvoyant
The.Clairvoyant Day 1,988, 13:25

v
ενα μονο ισχυει διαχρονικα: scripta manent

Dolios Paixtis
Dolios Paixtis Day 1,988, 13:25

v

taxoparei
taxoparei Day 1,988, 13:26

ts η τεφρα

kthniatros
kthniatros Day 1,988, 13:31

v, ούτε ένα κόμα έχω να βγάλω απ'αυτά που είπες

vanzel papado
vanzel papado Day 1,988, 13:46

vtd
γιατί είναι ορθό πολιτικά καί πολιτισμένα διατυπωμένο
sub από παλιά ...πού λέει καί τό τραγούδι.

stefen
stefen Day 1,988, 13:47

Κοίτα να δεις εγώ που τους κράζω έχω σαν πρώτο σχόλιο αυτό του προέδρου άσχετα αν δεν λέει τίποτα. Εσύ που μιλάς με χαμηλούς τόνους, βάζω στοίχημα ότι θα φας πόρτα.
Μια διαπίστωση για όλους εκείνους που με συμβουλεύουν να μην είμαι τόσο προκλητικός.
Ασχετα από αυτό, θαυμάζω την συγκρότηση του λόγου σου. Συγχαρητήρια Ελένη

delete this
delete this Day 1,988, 13:52

stefen for cp.

EleniG
EleniG Day 1,988, 13:54

Είναι Μ, Εβδομάδα και δεν μου βγαίνει να κράξω. Όποιος θέλει ας καταλάβει επιτέλους τα αυτονόητα.

Kapetan Markos Vafeiadis
Kapetan Markos Vafeiadis Day 1,988, 13:51

V
ακριβως αυτό... Τίποτε άλλο.

nerofida
nerofida Day 1,988, 13:52

Εδώ που τα λέμε, καλά τα λες... Αλλά και πιο πέρα να τα λέγαμε, πάλι καλά θα τα έλεγες!

DimAth
DimAth Day 1,988, 13:55

+1.000.000 ΕλένηΤζι

e-petros
e-petros Day 1,988, 13:55

Σωστή

xristina1982
xristina1982 Day 1,988, 13:55

v

Nemakos
Nemakos Day 1,988, 14:17

Ψηφος!

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,988, 14:23

"είναι καθήκον αυτών που ενημερώνονται να ενημερώνουν τα κόμματά τους ή τις μονάδες"

ναι, είναι.

"για να μη μεταφέρω κάτι λάθος λόγω της σοβαρότητας του θέματος"

γιατί να μεταφέρεις κάτι λάθος, δεν γίνεται λόγος για ασκήσεις προχωρημένης άλγεβρας συνήθως.

"αν πχ μετέφερα μια πληροφορία στα μέλη της μονάδας μου και κάποιος από αυτούς καταλάβαινε κάτι άλλο"

αν τους λες εσύ Α και καταλαβαίνουν Β, πολύ λιγότερες πιθανότητες έχει να τους κατατοπίσει κάποιος, που δεν έχουν και προσωπική επαφή μαζί του. Δεν φταίει κανείς, αλλά πάλι Β θα καταλάβαινε.

"η μόνη ΓΡΑΠΤΗ ενημέρωση που είδα σε forum ή στο παιχνίδι ήταν τα άρθρα του Epicourious και του stefen"

δεν βάζω τον Epicourios στην ίδια βάρκα με τον επαγγελματία λιβελογράφο. Από εκεί και πέρα στο thread στο φόρουμ, υπήρχε άμεση απάντηση από τον CP. 3o σχόλιο στο thread είναι.

"δεν μπορεί να βγαίνεις από κάτω και να λες ότι λένε ψέματα και γράφουν ότι θέλουν"

αν αυτό συμβαίνει, γιατί δεν μπορείς να το κάνεις;

"Δεν θα πάει σε εχθρικά χέρια ή σε κάποιον που δεν πρέπει να τον δει. Δεν είμαστε τόσο χαζοί."

εσύ προσωπικά το πιστεύω ότι δεν είσαι.Το σύνολο όμως έχει αποδείξει στατιστικά ότι είναι. Βγαινουν άρθρα πριν καν τελειώσει η ενημέρωση ή λίγες ώρες μετά με στοιχεία, που είχαν ζητηθεί να μην δώσουν για λίγες ώρες ή μέρες, έστελναν screenshot ή pm σε συμμάχους/αντιπάλους στο παιχνίδι με αποσπασματική, ψευδή πληροφόρηση ή με στοιχεία που δεν θα έπρεπε να δίνουν, κ.ο.κ.

Τέλος, από τις 6 του προηγούμενου μήνα μέχρι σήμερα 30 του μήνα έχουν βγει 14 άρθρα από την κυβέρνηση. 1 ανά 1,7 μέρες δηλαδή. Ενημέρωση έγινε προσπάθεια να υπάρξει για ό,τι μπορεί να υπάρξει ingame από τις εφημερίδες των υπουργείων. Ούτε στο ts, ούτε στο forum, ούτε στο skype, ούτε στο IRC. Όσοι επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν ΚΑΙ αυτά, είναι λογικό ότι θα είχαν παραπάνω πληροφόρηση γιατί απλούστατα μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ατομικά, που δεν μπορείς να κάνεις, όταν απευθύνεσαι γενικά.

EleniG
EleniG Day 1,988, 14:32

Θεωρώ πως όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε την σοβαρότητα του θέματος που συζητάμε και ότι δεν σηκώνει την παραμικρή παρερμηνία. Δέχομαι ότι μπορεί να έχουν βγει άρθρα, μέσα σε αυτά μάλλον αναφέρεις και τους οδηγούς νέων κλπ. Το ζήτημα είναι για το θέμα που καίει και μας αφορά ΟΛΟΥΣ βγήκε κάποια επίσημη ενημέρωση ή να αρκεστούμε σε αυτά που άκουσαν άλλοι στους οποίους μπορεί να το μετάφερε κάποιος άλλος (σπασμένο τηλέφωνο δλδ);

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,988, 15:04

αν αναφέρεσαι μόνο στο ζήτημα της μελλοντικής πορείας της χώρας είναι πολύ σοβαρό και για αυτό δεν βγαίνει κάτι ημιτελές, χωρίς όλα τα σενάρια κ.ο.κ. Υπάρχει αλληλουχία γεγονότων. Δεν υπάρχει σοβαρή χώρα, που πριν αφήσει την συμμαχία έχει βγάλει άρθρο δημοψηφίσματος για το τι θα κάνουν μετά. Παράλογο; Αν κάνω λάθος, παρακαλώ link.

Όπως προαναφέρω, όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των game mechanics για την νυν συμμαχία και υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις, θα βγει άρθρο. Με την κατάσταση, τα σενάρια, τον τρόπο λήψης απόφασης κ.ο.κ. Μέχρι τότε, η κοινότητα έχει ενημερωθεί διεξοδικά και με το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων της (βουλευτές) και των στρατιωτικών μονάδων της χώρας. 'Οποιος δεν ανήκει σε κόμμα, ούτε σε στρατιωτική ομάδα, ούτε θέλει να ασχοληθεί με metagaming δυστυχώς θα ενημερωθεί με το άρθρο. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι κάποια θέματα χειρισμών, διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων δεν μπορούν να βγουν ποτέ επίσημα σε άρθρο του υπουργείου. Πράγματα, για τα οποία όμως οι βουλευτές και τα MU ενημερώθηκαν 25 λεπτά μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων.
Να το ξαναπώ, 25 λεπτά μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων.

Παρεπιπτόντως, σχολιάζω στο άρθρο σου, γιατί το θεωρώ καλοπροαίρετη κριτική και προσπαθώ να σου παρουσιάσω αντεπιχειρήματα στο πλαίσιο πολιτισμένου διαλόγου. Θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ με flaming content από άλλες πλευρές. 🙂

stefen
stefen Day 1,988, 14:36

Χαχαχα όλο αυτό το έγραψες για να μας πεις ότι ο πρόεδρος δεν γράφει; Τον ίδιο χρόνο που αφιέρωσες μπορούσες να τον διαθέσεις για να βγάλεις ένα ενημερωτικό άρθρο.
Αλλά ξέχασα εκτός από κόπο θέλει και μυαλό

Cool Blood
Cool Blood Day 1,988, 15:00

Αν θες, περιόρισε λίγο τις διαρκείς παρεμβάσεις σου με αυτόν τον τόνο υπεροψίας., γιατί εκτίθεσαι πολλαπλώς. Και λόγο αστοχίας και λόγω υπεροπτιού τόνου. Είναι κοινώς αποδεκτό στο χώρο της επικοινωνίας πως η μεταφορά μηνύματος με προφορικό λόγο έχει σοβαρότατες πιθανότητες αστοχίας. Εκτός των πολλών παραμέτρων που πεηράζουν την ακριβή μεταφορά αυτού που θέλει νε εκφράσει κάποιος, υπάρχει και το θέμα της μη καταγραφής των όσων λέγονται. Άνετα ο οποιοσδήποτε μπορεί να αναιρέσει, να πει "δεν εννούσα αυτό", "δεν καταλάβατε", "πότε το είπα'... Μην πας να αναιρέσεις δεδομένα κοινώς αποδεκτά ειρωνευόμενος κιόλας.

EleniG
EleniG Day 1,988, 15:13

Όπως αναφέρω στο άρθρο καταλαβαίνω ότι υπάρχει λόγος που δεν βγαίνουν σε άρθρο τα όσα συζητούνται αλλά δεν συμφωνώ, όπως και άλλοι εδώ μέσα, γι'αυτό γίνεται τόσος ντόρος και συζητήσεις επί συζητήσεων.

Το θέμα είναι μπορεί η ενημέρωση που γίνεται στο ts και αφορά τις εξελίξεις να διατυπωθεί και κάπως γραπτός; Ας γίνει στο φόρουμ (εκεί είμαστε σίγουροι για το ποιός βλέπει τι μετά την εκκαθάριση), να μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος τι ειπώθηκε. πχ Βρεθήκαμε στο ts τάδε του μήνα και συζητήσαμε 1,2,3 πράγματα. Έτσι θα μπορεί να ενημερωθεί κάι κάποιος που δεν μπορεί να βρεθεί στο ts την ώρα της συζήτησης.

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,988, 15:57

αν κατάλαβα συμφωνούμε ότι ingame στην παρούσα ρευστή φάση δεν μπορεί να βγει άρθρο για τα μελλοντικά σχέδια. Θα μπορούσε να βγει καθαρά για την αποχώρηση μας και την διάλυση της EDEN εντός των ημερών βέβαια. Τούτο όμως δεν νομίζω ότι είναι το θέμα που απασχολεί τον κόσμο αλλά το "μετά".

Το παρασκήνιο του "μετά" μπορεί να ανακοινωθεί, όπως κι έγινε στους βουλευτές και στα MU προφορικά. Γραπτά, κατά την άποψη μου έστω κι εκτός παιχνιδιού να γραφτεί, μπορεί να μεταφερθεί εντός παιχνιδιού με την μορφή screenshots με usernames, timestamps κ.ο.κ και να δημιουργήσει τα ίδια προβλήματα που αποτρέπουν την ingame δημοσίευση. Ειδικά για να λήξει ο ντόρος, που λες ΠΡΕΠΕΙ να βγει το παρασκήνιο, το οποίο δεν γίνεται να δοθεί γραπτά. Ναι, μπορώ να στο πω εσένα κι εσύ να το πεις σε μένα αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω από το υπουργείο.

Για το topic του φόρουμ, που λες θα εννοούσες κάτι τέτοιο; http://prntscr.com/12vxqr ; εννοώ απλά τι συζητήσαμε; Γιατί αυτό βγαίνει εννοείτε τώρα, δεν είναι θέμα αλλά αμφιβάλλω αν καλύπτει το αντικείμενο.

DimAth Day 1,988, 16:03

Comment deleted

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,988, 16:17

ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Διαστρεβλώνεις και παίζεις με τις λέξεις. Η διατύπωση είναι της Ελένης και την σχολιάζω με βάση τις διαρροές που αποδεδειγμένα έχουν συμβεί πολλάκις. Σχολιάζεται το σύνολο. Ότι η Ελένη προσωπικά δεν θα διαρρεύσει ευαίσθητα πράγματα, αλλά το σύνολο, όχι ατομικά ο καθένας, αλλά το σύνολο έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ελένη. Πληροφορίες έχουν πάει σε εχθρικά χέρια και σε κάποιους, που δεν έπρεπε να τις δουν. Συμπέρασμα της Ελένης είναι ότι θα έπρεπε να είναι χαζοί για να το κάνουν αυτό και έχει συμβεί πολλάκις.

Αυτό το συμπέρασμα χρησιμοποιώ. Μην κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις, εκτός αν δεν διάβασες τι σχολίασα, που αναγνωρίζω ότι μπορεί να συνέβη και για αυτό να σχολιάζεις με αυτό τον τρόπο.

Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλώ να ανακαλέσεις. Αν δεν το κάνεις θα αναγκαστώ να θεωρήσω το σχόλιο σου flaming και προσβλητικό, πράγμα που δεν κάνω προς το παρόν

stefen
stefen Day 1,988, 21:58

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΧΑΖΟΥΣ

DimAth Day 1,988, 22:43

Comment deleted

Nikaron
Nikaron Day 1,989, 03:48

γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει. Είναι σαφές, από την πολιτική της κυβέρνησης, ότι θεωρεί το 80% των πολιτών χαζούς. δε νομιζω να το αρνηθουν και επίσημα.

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 1,988, 23:18

Ethan Seelowe τόσο χρόνο που σπατάλησες για να γράψεις εδώ τα κατεβατά, τόσο χρειάζεσαι για να γράψεις ένα άρθρο... τι πιο απλό!!!

stefen
stefen Day 1,989, 03:38

Λοιπόν το να γράφεις ότι δεν έγραψα ότι θεωρώ χαζούς τους παίκτες ενώ υπάρχει γραμμένο λίγες σειρές ποιο πάνω, αποδεικνύει ότι μας θεωρείς ή χαζούς ή τυφλούς ή αγράμματους. Αντε λέμε ζήτα συγγνώμη

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,989, 03:55

αγράμματοι είναι σίγουρα όσοι χρησιμοποιούν έτσι τα σημεία στίξης. ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΠΑΡΑΘΕΜΑ. Δείξε μου SS που γράφω αυτές τις λέξεις και διαγράφω τώρα τον λογαριασμό μου.

Εξήγησα πιο πάνω το σχόλιο μου. Τα παράπονα σας στην Ελένη, που έβγαλε το συμπέρασμα ότι αν γινόντουσαν αυτά θα είμαστε χαζοί. Εγώ απλώς το επισήμανα ότι γίνονται και μάλιστα πολλάκις αλλά βλέπεις δεν συμφέρει να την πέσετε στην Ελένη. Αφού μπορούμε να το κάνουμε να φαίνεται ότι το είπε ο κακός μυρμιδόνας που είναι και στην κακή κυβέρνηση ξαμοληθήκατε κάποιοι. Και καλώς δεν την πέφτετε στην Ελένη δηλαδή, γιατί είναι από τους λίγους, που επιδίδεται σε καλοπροαίρετη κριτική.

stefen
stefen Day 1,989, 04:00

Το σύνολο όμως έχει αποδείξει στατιστικά ότι είναι.
Αυτό το έχεις γράψει εσύ ή η Ελένη;
Απλώς πες ότι θέλεις να σε απαλλάξουμε λόγω χαζομάρας και όχι ότι το κάνεις επίτηδες

Black Sonia
Black Sonia Day 1,989, 04:01

'' "Δεν θα πάει σε εχθρικά χέρια ή σε κάποιον που δεν πρέπει να τον δει. Δεν είμαστε τόσο χαζοί."

εσύ προσωπικά το πιστεύω ότι δεν είσαι.Το σύνολο όμως έχει αποδείξει στατιστικά ότι είναι. ''
Πες μας τι εννοείς με το ότι το σύνολο είναι, υπουργέ?
Τι είναι στατιστικά το σύνολο, για να μην παίζουμε με τις λέξεις, όπως λες..
Είμαστε , στο σύνολό μας στατιστικά , χαζοί για να δώσουμε πληροφορίες στον εχθρό? Πες μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου και θα ήθελα να ξέρω πότε το έκανα???

DimAth Day 1,989, 04:02

Comment deleted

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,989, 04:29

Πάμε πάλι. quote ολόκληρο, όχι ότι σε συμφέρει.

"Δεν θα πάει σε εχθρικά χέρια ή σε κάποιον που δεν πρέπει να τον δει. Δεν είμαστε τόσο χαζοί."

εσύ προσωπικά το πιστεύω ότι δεν είσαι.Το σύνολο όμως έχει αποδείξει στατιστικά ότι είναι. Βγαινουν άρθρα πριν καν τελειώσει η ενημέρωση ή λίγες ώρες μετά με στοιχεία, που είχαν ζητηθεί να μην δώσουν για λίγες ώρες ή μέρες, έστελναν screenshot ή pm σε συμμάχους/αντιπάλους στο παιχνίδι με αποσπασματική, ψευδή πληροφόρηση ή με στοιχεία που δεν θα έπρεπε να δίνουν,

Λεει η Ελένη. "Δεν είμαστε τόσο χαζοί." Αναφέρεται στην προηγούμενη πρόταση: "Δεν θα πάει σε εχθρικά χέρια ή σε κάποιον που δεν πρέπει να τον δει."

Λέω από κάτω "Βγαινουν άρθρα πριν καν τελειώσει η ενημέρωση ή λίγες ώρες μετά με στοιχεία, που είχαν ζητηθεί να μην δώσουν για λίγες ώρες ή μέρες, έστελναν screenshot ή pm σε συμμάχους/αντιπάλους στο παιχνίδι με αποσπασματική, ψευδή πληροφόρηση ή με στοιχεία που δεν θα έπρεπε να δίνουν"

Πρόσεξε και την σωστή χρήση των εισαγωγικών για ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ.

Με βάση την παραδοχή της Ελένης ότι δεν το κάνουμε αυτό γιατί δεν είμαστε χαζοί και το δεδομένο ότι αυτό ακριβώς έχει συμβεί πολλάκις, όχι μία ή δύο φορές ώστε να πεις είναι στο πλαίσιο του στατιστικού λάθους, η παραδοχή της Ελένης απορρίπτεται και θεωρείται αποδεδειγμένη η μη παραδοχή της, δηλαδή το αντίθετο, δηλαδή ότι είμαστε. Πάντα με βάση την παράγραφο της Ελένης, που σχολιάζω και, όπως κάθε παράγραφο που σχολίασα έχω παραθέσει αμέσως πριν το σχόλιο μου.

Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά, τότε τζάμπα καίει η λάμπα.

DimAth Day 1,989, 04:46

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.